Loading...

Over Soleca

Premium Partner

Soleca een jong innovatief advies orgaan dat zich richt op het verkopen en installeren van duurzame oplossingen voor zowel de particulieren als de zakelijke markt.

De reden dat we dit willen doen is omdat er vaak zweverig wordt gesproken over de term duurzaamheid. Utopieën en filosofieën die op de korte of lange termijn niet realistisch en haalbaar zijn. Hedendaags zien wij dat er verkeerde beslissingen worden gemaakt door politieke en commerciële organisaties die invloed hebben op de generaties na ons. Deze generaties worden namelijk opgezadeld met een aangetast wereldmilieu. Deze enorme verantwoordelijkheid rust op onze schouders. Als jonge mensen willen wij hier verandering in brengen en dat willen wij meetbaar realiseren.

Wij willen bijdragen aan een beter milieu door middel van onze oplossingen en tegelijkertijd onze klanten te helpen om op een slimme en duurzame manier eerlijk geld te verdienen. Doe mee met ons, investeer in uzelf en in uw woning/bedrijfspand en help ons een betere toekomst te realiseren voor de generaties na ons.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
1.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Petra

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zonnepanelen

Een betrouwbaar bedrijf, erg vriendelijk geholpen! Ook de mensen die de panelen plaatsten waren erg vriendelijk en behulpzaam!

Uitgevoerd op 09-02-2024

Vraag offerte aan bij Soleca