Loading...

Over Soltectum B.V.

Wij zijn een moderne onderneming die de consument helpt in het vinden van een passende oplossing met betrekking tot zonnepanelen. Laat u vrijblijvend adviseren door SolTectum! Is alles na wens? Wij regelen alles van A tot Z voor u.

Kenmerken

800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 35% aan consumenten

Reviews (11)

Schrijf een review

Denise

Zonnepanelen installeren

Eén groot drama en bak ellende!

Er kan intern nog een hoop verbeterd worden bij dit bedrijf. De offerte ging in eerste instantie goed. Planning vervolgens absoluut niet. Drie keer een datum gepland voor installatie, twee keer geen monteurs. Maar wel al een aanbetaling gedaan. De monteurs zijn super. Deskundig, vriendelijk en hard werkend. Zij verdienen wel de credits! Maar ook zij worden het bos ingestuurd en krijgen geen reserve onderdelen mee. Groepenkast moest vervangen worden en een omvormer stuk. Weer 1,5 uur wachten. Op kantoor waren de mensen dus al naar huis die over de app en inloggegevens gaan. Maar wel na installatie het openstaande bedrag direct mailen met verzoek om betaling. Volgende dag gebeld en gemaild over de app en inloggegevens. Kon wederom niet opgelost worden, pas na het weekend. VERSCHRIKKELIJKE AFTERSALES! Tip: stuur de inloggegevens en naam van de app mee na aanbetaling! Maar nu wel weer vragen om betaling en een restant van 500 euro open late

Uitgevoerd op 14-07-2022

J

Zonnepanelen installeren

technisch goed,

Aftersales laat te wensen over

Uitgevoerd op 01-07-2022

Ercan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Jong en professioneel bedrijf

Het is een jong bedrijf die op een professionele manier zijn werk uitvoert. Het is een bedrijf die zijn afspraken nakomt en zo goed mogelijk zijn klanten op de hoogte stelt over de gang van zaken. Ze denken met de klant mee en proberen hun klanten zo tevreden mogelijk te maken.

Uitgevoerd op 05-07-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Soltectum B.V.