Loading...

Over Spoed Service Partner

Als klusser onderhoud of renoveer ik bestaande woningen. Ik ben vaak te vinden in de badkamer, keuken en toilet. Maar soms renoveerde ik ook volledige woningen. Het grote voordeel om mij in te huren is alle werkzaamheden op het gebied van techniek en afwerken in huis te hebben.

Wat ik als klusser doe is loodgieter, elektricien, timmeren, tegelen, airlessen, schilderen en met een breed dienstenpakket ervaring in de particulieren en vastgoed beheerders kan ik goed meedenken over de klussen, materialen en kwaliteit zodat je een vertrouwd gevoel krijgt en zonder twijfels een klus of project door mij te laten uitvoeren met garantie natuurlijk.

Wanneer u mij wilt inhuren voor uw klus, wilt u natuurlijk ook weten hoe hoog de kosten zullen zijn. Natuurlijk zijn de kosten sterk afhankelijk van de klus, hoe lang deze duurt en welke materialen hiervoor nodig zijn. Bij werkspot maak richt prijzen en nadat ik ben langsgekomen ben kunt u en ik heldere prijsafspraken maken, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u stoppen met zoeken en help ik u graag met de klus .

Ik hoop van u te horen.


Mvg.

M.Khamlichi

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven