Loading...

Over Stedeko B.V.

STEDEKO is dé specialist in woningverbetering. Als u op zoekt bent naar de specialist in woningverbetering op de particuliere markt of aannemers en bedrijven, dan bent u bij ons op het goede adres. Wij leveren en monteren kozijnen in de breedste zin van het woord. Materialen als kunststof, hout of aluminium hebben wij standaard in ons scala, alles rechtstreeks van onze gerenommeerde fabrikanten. Niets is ons te gek en door de jarenlange ervaring in deze branche, kunnen we dan ook bijna alles leveren en monteren. Dakkapellen, schuifpuien, deuren, ramen, rolluiken, screens en horren zijn een kleine greep uit ons assortiment.

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

Sandra

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Tevreden!

We zijn zeer tevreden over de kozijnen. Het plaatsen ervan en het afvoeren van het afval ect was keurig voor elkaar,er werd netjes gewerkt.
Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!

Uitgevoerd op 06-11-2015

Maria

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekend, mooi product

=/- ondanks dat ik lang heb moeten wachten op levering was de service mbt plaatsen van het kozijn perfect. Als obstakels zich voor deden (ik heb een huis van +/- 1900) overlegde zij eerst met mij en voerde het dan pas uit. Het schoon opleveren en afval afvoeren deden ze perfect Er werd rekening gehouden met de waarde die ik aan mijn spullen hecht, echt top. Ook al moest ik lang wachten, ivm subisidie die beeindigd werd door de overheid, is het wachten meer dan waar geweest. Ook na levering werd er telefonisch gevraagd of alles naar tevredenheid was gedaan.

Uitgevoerd op 24-10-2015

B

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

nauwkeurig en op tijd.

goed geadviseerd, netjes en profesioneel werk afgeleverd.
zeer te vreden voor het werk wat ze hebben geleverd.
zeer tevreden over de medewerker.

Uitgevoerd op 14-10-2015

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Stedeko B.V.