Loading...

Over SunDynamics BV

SunDynamics BV is dé zonnepanelen expert van Schagen en omgeving. Daarnaast hebben wij een vestiging in Assen, van waaruit wij onze klanten in het noorden des lands van dienst zijn.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van duurzame energie-oplossingen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken vanuit de gedachte: “Hoe zouden wij zelf als klant willen worden behandeld?”

Daarom onderhouden wij graag persoonlijk contact met onze klanten, gedurende het hele proces; zo komen wij om te beginnen graag even bij u thuis om kennis te maken en zo uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar een passend aanbod en correcte uitvoering van uw opdracht.

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen, werken wij met zorgvuldig geselecteerde gecertificeerde installateurs. Door jarenlange samenwerking is een werkrelatie opgebouwd die zijn betrouwbaarheid ruimschoots heeft bewezen. Alle installaties worden door hen vakkundig uitgevoerd volgens de wettelijk geldende normen.

Of het nu gaat om alleen zonnepanelen of deze gecombineerd met bijvoorbeeld een laadoplossing voor uw auto of een thuisbatterij, bij SunDynamics bent u in goede handen.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
11-15
medewerkers
Aangesloten
bij garantiefonds
Biedt garantie
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten