Loading...

Over Sunlogics Bvba

Sunlogics, staat voor duidelijke informatie over groene energievormen. Daarom gaan we samen met u onderzoeken hoe u het beste met duurzame energie om kan gaan en welk vorm het meest geschikt is.

Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal. Wij stellen u het optimale energieverbruik voor, na een uitgebreide analyse van uw situatie. Op basis van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bij u thuis analyseren wij uw woonsituatie, uw huidige en toekomstige verbruik, uw behoeften en verwachtingen. Geen algemene schattingen dus: u krijgt persoonlijk advies zodat u samen met ons kiest voor de beste installaties met het hoogste rendement.

Je krijgt bovendien een schematische overzicht, een tot in de puntjes uitgewerkt financieel plan waarin staat wat het kost en vooral wat het opbrengt en een state-of-the-art installatie aan een marktconforme prijs die bovendien het meest ecologisch, economisch en duurzaam is.

Met meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer!

Doordat wij werken met de meest innovatieve producten op de markt, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 tot 25 jaar .

Beschikbare merken
Solar Edge
SMA
Enphase
Sunpower
Suntech

Kenmerken

17.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij KvK

Reviews (5)

Schrijf een review

Jacques

Zonnepanelen installeren

Erg slechte communicatie.

Na het tekenen van de offerte was er geen communicatie meer mogelijk met dhr. Ron Mastenbroek . Na erg vaak mailen en voicemail inspreken nog steeds geen reactie. Beklag ingediend bij leidinggevende, maar ook hij is communicatief niet vaardig.
De installatie verliep erg rommelig, eerste afspraak 09.00 , tweede 10.30 en om twaalf uur komen de elektriciens. Die moeten wachten op de panelen installateur en die komt om 17.00 uur. Om 21.25 is de klus geklaard met dien verstande dat de panelen op de achterkant van het huis niet volgens afspraak zijn gemonteerd omdat er verkeerd ingemeten was.
Ik zal dit bedrijf niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 01-06-2022

Geert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak

Corecte behandeling, gemakkelijk afspraken te wijzigen, alle beloftes na gekomen.
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Met name te noemen Iman en Anvar die de panelen geplaatst hebben en de techniekers, waarvan ik de namen niet meer weet.
Ik heb Sunlogics al aanbevolen aan kennis
M.v.g Geert

Uitgevoerd op 08-02-2022

Jac

Zonnepanelen installeren

Komen afspraken niet goed na

Ben al 3 jaar aan het wachten voor een storing in panelen die te weinig opbrengen van alles geprobeerd maar het euvel is nog steeds, moet steeds er achteraan anders komen ze niet.

Uitgevoerd op 18-09-2018

Jan

Zonnepanelen installeren

Top kwaliteit-prijs

Van eerste (Hr. Fritz, Sales adviseur) tot laatste contact duidelijk (Bart, Office Manager) betrouwbaar, niks is te veel, bij vragen.ZEER goede verhouding prijs-kwaliteit.(Sunpower+Enphase)Denken in oplossingen en monteurs (Peter + Jason) zeer ervaren. Btw afhandeling- terugvraag moet nog gedaan worden maar ga er van uit dat ook dit goed vanuit hoofdkantoor ondersteund zal gaan worden, zoals afgesproken.Heb veel offreerders over de vloer gehad, waardoor veel informatie opgedaan.Sunlogics maakt het waar!!!!
Achteraf heeeeeel blij dat e.a. met Zonnepanelen + hier in Nederland niet door ging.Sunlogics:Een echte aanrader!!!!

Uitgevoerd op 25-02-2021

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Mooie prijzen, mooie installatie

goed advies, alles goed geïnstalleerd en afgeleverd en gekeurd!

Uitgevoerd op 10-12-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Sunlogics Bvba