Reviews (13)

Schrijf een review

Daisy

Zonnepanelen installeren

Na plaatsing, geen communicatie.

Na plaatsing, creditfactuur moeten najagen, nog geen terugbetaling gezien, geen antwoord op mails, povere afwerking, volgens keurder een rommeltje. Kabels zichtbaar overal, niet proper afgewerkt. De enige die ik te pakken krijg is de vertegenwoordigster, verder is het 100x bellen en 3 maanden later nog niks. Echt jammer voor zo een grote en belangrijke investering.

Uitgevoerd op 22-02-2023

Jan

Zonnepanelen installeren

Komen afspraken niet na

Vanaf dag 1 in begin maart liep alles mis. Zijn nu 3 maanden verder en is nog niet ok de app werkt niet. Panelen lagen scheef drie keer terug geweest. Viel van alles van het dak, scheur in zijl. Kwamen niet opdagen op afgesproken tijd en bellen ook niet terug. Waardeloos bedrijf. Wat heb ik hier spijt van.

Uitgevoerd op 01-03-2023

Peter

Zonnepanelen installeren

Uitvoering OK, communicatie slecht

Communicatie en samenwerking met dit bedrijf is hopeloos. Komen afspraken niet na, je moet zelf overal achteraan. Installatie drie keer uitgesteld en vervolgens niet volgens afspraak uitgevoerd. De ingehuurde partijen (zonnepanelen leggers, electriciens) doen hun werk goed, maar weten van elkaar niet wat ze doen (en kennen elkaar ook niet). Verder erg vaag over prijsvoering. Ik raad dit bedrijf niet aan.

Uitgevoerd op 02-05-2023

Koen

Zonnepanelen installeren

Ondermaatse klantenservice

Vier maanden na de plaatsing nog steeds geen werkende installatie.
Plaatsing batterij Huawei, omvormer Huawei en zonnepanelen 16/11/2023 ; De noodzakelijke verzwaring van de bestaande installatie is volledig fout gelopen waardoor de installatie meerdere keren werd afgekeurd. Opvolging om dit te herstellen was er nauwelijks, communiceren met het bedrijf is zeer moeilijk. Uiteindelijk hebben we na lang wachten een eigen elektricien de ombouw laten doen (en zelf betaald). Hij heeft verschillende ernstige fouten van Sunlogics hersteld en gezorgd voor een succesvolle herkeuring op 13/2/2023. De nieuwe batterij van 10 Kwh, geplaatst sinds 16/11/2023, werkt ondertussen nog steeds niet. Ze blijkt nu defect maar wordt niet vervangen door Sunlogics want quote ‘dan zitten wij met een tweedehands batterij’. We moeten wachten tot hun contact voor Huawei de zaak bekijkt. Ik vermoed dat dit bedrijf veel meer orders aanpakt dan het aankan…

Uitgevoerd op 16-11-2022

John

Zonnepanelen installeren

Zeer slechte tot geen communicatie

OP 14 oktober zouden de mensen van Sunlogics om 9 uur bij me zijn. Om 11 uur nog niemand en gebeld of ze nog kwamen. Ze waren naar een verkeerde klant gereden maar ze komen ron 14 uur. Om 13,30 bellen ze op om te zeggen dat ze helemaal niet meer komen. Een vervolgafspraak wordt er niet gemaakt en na berichten over en weer om tot een oplossing te komen wordt de communicatie maar helemaal verbroken. Ook 1 vd leidinggevende geeft niet het juiste voorbeeld door nergens meer op te reageren, telefoon wordt niet beantwoord of terug gebeld, mail wordt niet op gereageerd. Kortom met dit bedrijf is het moeilijk afspraken te maken. Tot op heden nog niets geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 14-10-2022

Jacques

Zonnepanelen installeren

Erg slechte communicatie.

Na het tekenen van de offerte was er geen communicatie meer mogelijk met dhr. Ron Mastenbroek . Na erg vaak mailen en voicemail inspreken nog steeds geen reactie. Beklag ingediend bij leidinggevende, maar ook hij is communicatief niet vaardig.
De installatie verliep erg rommelig, eerste afspraak 09.00 , tweede 10.30 en om twaalf uur komen de elektriciens. Die moeten wachten op de panelen installateur en die komt om 17.00 uur. Om 21.25 is de klus geklaard met dien verstande dat de panelen op de achterkant van het huis niet volgens afspraak zijn gemonteerd omdat er verkeerd ingemeten was.
Ik zal dit bedrijf niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 01-06-2022

Geert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak

Corecte behandeling, gemakkelijk afspraken te wijzigen, alle beloftes na gekomen.
Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.
Met name te noemen Iman en Anvar die de panelen geplaatst hebben en de techniekers, waarvan ik de namen niet meer weet.
Ik heb Sunlogics al aanbevolen aan kennis
M.v.g Geert

Uitgevoerd op 08-02-2022

Jac

Zonnepanelen installeren

Komen afspraken niet goed na

Ben al 3 jaar aan het wachten voor een storing in panelen die te weinig opbrengen van alles geprobeerd maar het euvel is nog steeds, moet steeds er achteraan anders komen ze niet.

Uitgevoerd op 18-09-2018

Sunlogics Bvba
Premium Partner
Offerte aanvragen

Contact

IQ Parklaan 2D
3650, Dilsen-Stokkem

Locaties

  • Dilsen-Stokkem

    Stationsstraat 68B
    3650 Dilsen-Stokkem
Sunlogics Bvba

Deel dit bedrijf