Reviews (5)

Montage zonnepanelen

Prima voorlichting gehad, offerte was scherp en snel binnen, montage 2 weken na akkoord offerte en alles goed aangesloten en de app geinistalleerd. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 16-11-2023

Rob

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden. Prettig samenwerkin

Ik was niet thuis in de wereld van zonnepanelen. Echter na een afspraak met een medewerkster werd mij alles heel duidelijk uitgelegd. Er volgde conform afspraak een nette en concurende prijsopgave.
Na akkoord heb ik een afspraak in laten plannen en is alles echt heel vakkundig geïnstalleerd. Alles exact conform afspraak. Het team van Sun power Nederland heeft heel netjes gewerkt. Echte professionals.
De Samenwerking met Sun Power kan ik als zeer positief omschrijven. Ik kan een ieder aanraden om voor Sun Power Nederland te kiezen.

Uitgevoerd op 21-10-2023

Joop

Zonnepanelen installeren

Goede en snelle plaatsing

Het advies was goed. Het aangeboden pakket kwam goed overeen bij onze wensen. Afspraak voor het plaatsen was snel gemaakt en we hebben er niet lang op moeten wachten. Alles keurig net afgewerkt ook binnen de kabels en we zijn zeer tevreden. Goede prijs, snelle service.

Uitgevoerd op 16-08-2023

Mourad

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, afspraken nagekomen

Offerte snel ontvangen, was duidelijk , schouw was professioneel en de montage volgens afspraak uitgevoerd. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 14-07-2023

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Krijg een goed advies, alle afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 01-09-2023

Sunpower Holland
Offerte aanvragen

Locaties

  • Sunpower Holland


Deel dit bedrijf