Reviews (5)

Schrijf een review

Hilona

Zonnepanelen installeren

Half klaar/en rare registratie

Adviesgesprek: Alles wordt geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De Growatt apparatuur (en App) is niet afkomstig uit China. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles werkt

Na installatie: Growatt blijkt toch een Chinees product. De installatie is door monteurs goed uitgevoerd. Alleen was beloofd dat de elektro-monteur eventuele “lekkage” van stroom controleren, maar was niet mogelijk.
Conclusie: De monteur had niet het passende gereedschap bij zich.
Na de installatie gingen de monteurs weg, terwijl de app (Shine Phone) nog niet werkte. Dwz, de data collector was niet (met hun hulp) aangemaakt in de app. Zou anders na een uur mogelijk zijn of we moesten maar bellen met het callcenter
Conclusie: Datacollector zonde overleg aan router gekoppeld) en app werkt niet. Verder account gegevens gekoppeld aan e-mail van SunPowered, wachtwoord aanpassen mislukt. Nummer callcenter niet bereikbaar. Wordt vervolgd.

Uitgevoerd op 23-03-2022

Frouko

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Verkoper kwam betrouwbaar over

werk wordt op 2 juni uitgevoerd

Uitgevoerd op 02-06-2021

Frans

Zonnepanelen installeren

BIJZONDER TEVREDEN

Sympathiek stel vakmensen die daarnaast ook nog eens uiterst netjes en zorgvuldig te werk gingen, Daarnaast viel de rekening ook mee en de after sales was ook dik orde want een klein probleem werd meteen vakkundig verholpen.
Tenslotte de BTW afwikkeling nam men zoals was afgesproken gratis voor hun rekening.
KORT gezegd: een 1e klasbedrijf met: eerlijke prijs, vakmanschap en nog aardige mensen bovendien...

Uitgevoerd op 16-11-2020

Roelie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig werk geleverd

Zeer tevreden over sunpower noord,vriendelijk en bekwaam personeel,ben uitermate te vreden.

Uitgevoerd op 26-11-2020

Frans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitermate tevreden zelfs!

Het is een geweldig sympathiek team van vakmensen die helemaal op elkaar ingespeeld zijn. Het was een genoegen ze bezig te zien. De 12 panelen lagen zo op het dak en dat met bijna windkracht vijf! Vervolgens werden de omvormers, professioneel afgesteld. Alles werd ook netjes achtergelaten en zonder mankeren aangesloten op onze bestaande infrastructuur. Tenslotte kregen we na voltooiing van het project keurig netjes en geheel in overeenstemming met hetgeen was toegezegd de inlogcodes via e-mail en konden we onze besparingen vrijwel direct aflezen.

Kortom: SUNPOWER NOORD is echt een aanrader voor iedereen die momenteel serieus over zonnepanelen nadenkt.

Niet langer twijfelen, gewoon doen en Jan of Omar bellen of e-mailen,dan komt alles dik in orde en zit u net als wij straks te genieten van goedkope stroom en wie weet, ook nog geld terug...

Uitgevoerd op 16-11-2020

Sunpowered Noord V. O. F.
Offerte aanvragen

Locaties

  • Sunpowered Noord V. O. F.

    Abramskade 4
    9601KM Hoogezand

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Sunpowered Noord V. O. F.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Sunpowered Noord V. O. F. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten