Teno Isolatie B.V.

6.4 (21 reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Teno Isolatie B.V.

Wat is de beste isolatie voor uw woning? Dat is per woning verschillend. je kunt isoleren met verschillende isolatiematerialen. Daarom hebben wij een breed assortiment aan producten zodat we voor elke woning het juiste isolatie systeem kunnen adviseren. Wij komen bij u langs voor een gratis inspectie en advies.

reviews (21)

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Eerste indruk goed. Vervolg drama

De eerste afspraak met Mark was goed. Duidelijk en goed advies. Afgesproken dat er een offerte gemaakt zou worden voor de spouwmuur- en vloer isolatie. Dit ook snel Mogen ontvangen. Echter hierna was contact met Teno bijna onmogelijk. Ik had een kleine opmerking over de offerte, maar voor de rest wilde ik samen met de buurman onze spouw en vloer door Teno laten isoleren, echter geen reacties op telefoontjes en mails. Mocht je wel iemand te pakken krijgen dan was de juiste persoon niet aanwezig. Meerdere malen te horen gekregen dat ik teruggebeld zou worden, maar tot op heden nog niks van gehoord (vanaf medio februari).

Uitgevoerd op 03-06-19

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Houden zich niet aan de afspraken!

Advies was goed.De eerste afspraak 11-04-2019 werd 12 uur voor aanvang gecanceld. Er zou daarna contact worden opgenomen voor een tweede afspraak, dit is nooit gebeurt. Zelf heb ik herhaaldelijk gebeld, geen contact. Uiteindelijk na twee weken werd de telefoon weer beantwoord. Meerdere malen heb ik gebeld, het antwoord was de planning belt u terug. Uiteindelijk is dit gebeurt en er is een tweede afspraak gepland op 31-05-2019. Ik heb gevraagd om een bevestiging via de mail of per post. Deze heb ik nooit ontvangen, de baas zou worden ingelicht en zou contact met ons opnemen. Vandaag is het 31-05-2019, ik heb niemand gezien of gehoord. Misschien moet het zo zijn en zijn wij beter af bij een ander isolatiebedrijf. Echt schandalig hoe er met de klanten wordt omgegaan!

Uitgevoerd op 31-05-19

Antwoord van Solvari

Beste N.M.,
vervelend dat u niet tevreden bent.
We hebben de kwestie besproken met Teno en weten dat er sprake moet zijn van een misverstand in de planning.
We gaan er daarom ook van uit dat er spoedig een oplossing wordt aangedragen.

Vriendelijke groet,
Jasper Hamers

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

professioneel, prettig bedrijf

Er wordt snel en goed gereageerd op vragen, duidelijke uitleg. Nette en professionele uitvoering en prijstechnisch ook goed. Fijne mensen om mee te werken!

Uitgevoerd op 10-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Paul,
Bedankt voor uw goede review over Teno Isolatie! Altijd goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review