Reviews (11)

Schrijf een review

Carla

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goeie service en communicatie

Super service! We are super happy with the whole process; from the first conversation to the execution and administration. We highly recommend thermo solutions for your wall insulation. Thanks for all the great work!

Uitgevoerd op 12-03-2021

Petra

Muur isoleren

Kan veel beter

Aardige man met veel kennis, tijdens de offerte. 2 december, keurig op tijd maar erg slecht gereedschap. Bij ons erg grote gaten in de muur, terwijl je bij andere buren bijna de gaten niet zit. Vreselijke rotzooi achter gelaten. Werd niets aangeveegd. Troep op de ramen. Vroeg netjes, veeg je dit nog aan? Nee, en ze zijn gewoon verdwenen. Foto’s toegestuurd naar het bedrijf en nooit meer wat gehoord. Nou, als je troep ruimen wil, moet je dit bedrijf bellen.

Uitgevoerd op 02-12-2020

Anton

Muur isoleren

Niet doen lijkt wel scheerschuim.

Wel goed verdeeld maar word niet hard en verpulverd,en waait zo uit de spouw weg, niet doen beter parels. Ze willen het niet oplossen.

Uitgevoerd op 19-11-2020

Frits

Isolatie advies
Aanbevolen door klant

Goed gecommuniceerd

Vandaag een vrijblijvend adviesbezoek gekregen. Ons huis werd goed bekeken en de aanpak transparant besproken. Alhoewel een toepassing voor ons niet rendabel is gaf de account manager een goed en vertrouwd beeld wat Thermo Solutions kan betekenen. Petje af!

Uitgevoerd op 25-09-2020

Arthur

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Geweldig

Prima advies
Keurig personeel
Proffesionels
De volgende dag al merkbaar
Bedrijf zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 03-09-2020

Senay

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Vloerisolatie laten aanbrengen door de zeer klantvriendelijke Mustafa en Tom. Zij overlegden met ons over hun handelingen en de gebruikte technieken. Op de door hun gemaakte foto’s is heel goed te zien, dat zij zeer vakkundig de isolatie hebben gedaan. Wij zien met vertrouwen de winter tegemoet.

Uitgevoerd op 03-09-2020

Manon

Spouwmuur isoleren

Mislukte isolatie

Na een goed gesprek en cameracontrole in de spouwmuur een handtekening gezet onder de veelbelovende offerte. Helaas is tijdens de afspraak het verkeerde materiaal in onze spouwmuur gespoten waardoor de isolatie (onomkeerbaar) is mislukt en kou-klachten niet zijn verholpen. Een medewerker van Thermosolutions is opnieuw komen kijken en bevestigde de fout. Wij hebben heel lang open gestaan voor een passende oplossing en verschillende keren contact geprobeerd te zoeken, maar helaas hebben wij van Thermosolutions nooit meer wat vernomen.

Uitgevoerd op 21-02-2020

Gertjan

Kruipruimte en spouw geïsoleerd
Aanbevolen door klant

duidelijk en professioneel

Goed advies; duidelijke uitleg; niet de laagste in prijs, maar goed verhaal en product; lang wachten op afronden van de klus, vloer en spouw wordt door verschillende teams uitgevoerd; netjes gewerkt; alles keurig achtergelaten.
Na 1 dag merkbaar lager vochtgehalte in de woning, eigenlijk beter resultaat als zij hadden voorspeld. Kortom zeer tevreden.

Uitgevoerd op 26-03-2020

Thermo Solutions BV
Thermo Solutions BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Oldenzaal

    Retentieweg 28
    7572PH Oldenzaal

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Thermo Solutions BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Thermo Solutions BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten