Thermo Totaal
49 9.0 10 49
9,0

"Zeer tevreden"

49 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.1
Afspraken
9.0

Thermo Totaal

Klavermaten 5
7472 DD Goor

Thermo Totaal is een innovatief bedrijf met een jarenlange expertise op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakkapellen en schuifpuien.
Het idee van Thermo Totaal is dat wij naar u luisteren en meedenken, zo bereiken we iets waar we samen achterstaan. Kunststof kozijnen worden steeds populairder dankzij de superieure kwaliteit en de vele voordelen ten opzichte van hout en aluminium.

Profiteer ook van lagere woonlasten en verhoog uw woningwaarde met onze duurzame kunststof systemen.

In de fabriek van Thermo Totaal BV produceren wij onze eigen kozijnen. Wij werken hierbij enkel met de beste profielen: Schuco-profielen. Schuco is marktleider in Europa en toonaangevend in techniek, design, veiligheid en energiebesparing.

In elk draaiend deel een gratis muggen hor!

49 beoordelingen

Uitgevoerd op 10-04-19 door:

Thermo Totaal

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Perfect gepland en uitgevoerd.

Aanbeveling:
een paar dagen van tevoren werden de ramen afgeleverd, een dag tevoren een grote container en op de dag zelf, stipt op tijd zijn de werkzaamheden gestart. Professioneel team die tot in de puntjes nauwkeurig de kozijnen hebben afgewerkt en ons huis veegschoon hebben opgeleverd. We zijn er heel erg blij mee!

Uitgevoerd op 15-04-19 door:

Thermo Totaal

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Professionele toppers!!

Aanbeveling:
Tijdens de eerste afspraak kregen we goede adviezen te horen.door onze financiën duurde het even voor het werk uitgevoerd kon worden.er kon zonder probleem een tweede afspraak komen om alles nogmaals na te lopen. in de tussentijd geen opdringerige mails of telefoontjes gehad.de uitvoering was netjes, professioneel, alles keurig afgewerkt. de mannen waren leuk en gezellig in de omgang en hele harde werkers. stonden ons netjes te woord en niets was te veel. door ons een aanbeveling voor mensen die nog kunstof kozijnen willen laten plaatsen. we genieten nu 1 dag van het kunstwerk maar zijn zeer tevreden. we hebben het steeds over de mannen die keurig werk hebben geleverd!

Uitgevoerd op 08-04-19 door:

Thermo Totaal

9 10
9

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

UITERMATE tevreden.

Aanbeveling:
Vooraf wat sceptisch over de fysieke afstand tot deze firma, maar het introductiegesprek bij ons thuis haalde ons al snel over de streep. We "vielen" voor de no-nonsense benadering en de sterke punten van Thermo Totaal. Prijstechnisch hadden we ook geen klachten. De offerte, communicatie en planning bleek vlekkeloos en het installatieteam met Henry en Ronnie verdient een pluim. Alles werd netjes afgewerkt en er werd niet moeilijk gedaan over wat extra details. We hebben hierna besloten om nog twee dakkapellen door hen te laten uitvoeren, alsmede een terraspui en raam.

Uitgevoerd op 08-04-19 door:

Thermo Totaal

8 10
8

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Netjes op tijd, keurig werk afgeleverd. Deden wat met afwerkingspuntjes die we aangaven.
Afval werd netjes meegenomen en alles werd netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 25-03-19 door:

Thermo Totaal

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden, prettige monteurs.

Aanbeveling:
Medewerkers zeer professioneel, prima contact met kantoor. Al eerder kunststof laten plaatsen door Thermo-Totaal. Kwamen ook nadien alles goed na.

Uitgevoerd op 14-11-18 door:

Thermo Totaal

9 10
9

Kozijnen plaatsen of vervangen

Heel blij met het resultaat

Aanbeveling:
Goed advies gekregen van vertegenwoordiger. Hij probeerde ons niets op te dringen. Na ons akkoord afspraak gemaakt. Op afgesproken zijn twee heren hier begonnen. Ze hebben keurig en zorgvuldig gewerkt en alles binnen de gestelde termijn geplaatst. Alle rommel is keurig opgeruimd en alles is geweldig afgewerkt. Helaas was één raampje verkeerd geleverd, dit werd zonder enig probleem opgelost. Jammer genoeg was het raampje weer niet in orde. Eén mailtje was voldoende om opnieuw een nieuw raampje te installeren. Ditmaal tot volle tevredenheid. Ondanks deze kleine missers ben ik heel blij met het uiteindelijke resultaat.

Uitgevoerd op 13-02-19 door:

Thermo Totaal

8 10
8

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

We zijn echt zeer tevreden

Aanbeveling:
Wij hebben een paar jaar gelden door Thermo Totaal onze bovenverdieping laten voorzien van kunststof kozijnen. Net als een aantal buren in het zelfde blok. Dit is ons toen goed bevallen. Prijs/kwaliteit verhouding is t.o.v. anderen ook goed.
Wat ook meespeelt is de plezierige samenwerking met verkoop maar zeker ook met de monteurs.

Uitgevoerd op 04-02-19 door:

Thermo Totaal

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Prachtige kozijnen, zeer tevreden!

Aanbeveling:
Complete renovatie van onze woning. Super mooie kunstof kozijnen! Ook de windveer en boeien afgewerkt met plastisol. De zijgevel prachtig afgewerkt met keralit (potdeksel aanzicht)
Vak mensen!! Vriendelijke monteurs die de tijd nemen om vragen te beantwoorden en alles in goed overleg monteren.
Zoek niet verder voor kwaliteit en service bij Thermo Totaal ben je aan het juiste adres!

7 projecten

Binnenafwerking
Binnenafwerking
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
Openslaande tuindeuren
Openslaande tuindeuren

2 werkzaamheden

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Betrek je tuin bij je huis

De kunststof schuifpui is de populairste variant van de schuifpui. We hebben de voor- en nadelen van een kunststof schuifpui voor je op een rijtje gezet, zodat je een goede keus kan maken. Natuurlijk kan je altijd advies inwinnen bij de bij ons aangesloten specialisten. Dit is gratis en vrijblijvend.

Voordelen kunststof schuifpui

Naast het uiterlijk van de kunststof schuifpui, heeft de pui nog een aantal andere voordelen:
• een kunststof schuifpui is duurzaam en gaat gemiddeld 50 jaar mee
• kunststof isoleert goed, waardoor je op je energierekening bespaart
• je hoeft je kunststof schuifpui bijna niet te onderhouden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout
• schuifpuien van kunststof zijn erg sterk, waardoor je de kans op inbraak verkleint
• een kunststof schuifpui kan geplaatst worden met een houten uitstraling

Nadelen kunststof schuifpui

Eigenlijk zijn er maar weinig nadelen te noemen als je het hebt over een kunststof schuifpui. Het enige dat nadelig is aan de materiaalsoort is dat je het lastig kan schilderen, terwijl dat met hout juist heel makkelijk is.

Offertes kunststof schuifpui vergelijken?

Overweeg je een kunststof schuifpui te laten plaatsen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de beste lokale specialisten. Zij brengen vrijblijvend offertes op maat uit, zodat jij precies weet wat je betaalt voor je schuifpui. Door goed te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de prijs!

Tip: als je je kunststof schuifpui laat plaatsen door een specialist die je via Solvari vond, stuur dan zeker je offerte in! We geven elke maand €250 weg aan iemand die een klus uit laat voeren!

Bedrijfsvideo

Ons team