Thermo Totaal

9.1 (65 Reviews )
Thermo Totaal

Deel dit bedrijf

Over Thermo Totaal

Thermo Totaal is een innovatief bedrijf met een jarenlange expertise op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakkapellen en schuifpuien. Het idee van Thermo Totaal is dat wij naar u luisteren en meedenken, zo bereiken we iets waar we samen achterstaan. Kunststof kozijnen worden steeds populairder dankzij de superieure kwaliteit en de vele voordelen ten opzichte van hout en aluminium. Profiteer ook van lagere woonlasten en verhoog uw woningwaarde met onze duurzame kunststof systemen. In de fabriek van Thermo Totaal BV produceren wij onze eigen kozijnen. Wij werken hierbij enkel met de beste profielen: Schuco-profielen. Schuco is marktleider in Europa en toonaangevend in techniek, design, veiligheid en energiebesparing.

Reviews (65)

Schrijf een review
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig, netjes en snel.

De offerte was er snel en viel mee. Bij het inmeten extra keralit besteld, dus extra werk. Toen Maurits en Martijn van Regron kwamen om met zn tweeën de klus te klaren ging het gigantisch snel. Voor ik het wist was de beneden verdieping al gedaan. Ik heb met hele aardige mensen te maken gehad. Zowel op kantoor als hier thuis. En alles werd schoon en opgeruimd opgeleverd. Petje af want ik zag best wel tegen deze klus op.

Uitgevoerd op 01-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste A.G.,
Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Thermo Totaal. Bedankt voor het achterlaten van een review zodat andere consumenten hier ook van op de hoogte worden gebracht. Heel veel plezier van de nieuwe kozijnen en het keralit.

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Afspraak is afspraak

De eerste afspraak was met jonathan
Die heeft alles perfect uitgelegd en alles zeer netjes op papier gezet en uitgerekend
Daarna kwam de meting zoals afgesproken op de aangegeven tijd
Daarna het monteren van de kozijnen en glas door de monteurs van thermototaal
Die waren mooi optijd Vanwege de temperatuur was het best fris in huis maar daar hebben de heren rekening mee gehouden en zo gedaan dat er bijna geen trek in huis was
En dan hebben de heren monteurs voor hun werk een kleine beloning gekregen van warme soep en broodjes met iets warms
Ik zou zeggen ga zo door
En ik zal jullie zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen

Uitgevoerd op 26-09-2019

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

snel, vakkundig en vriendelijk

Zowel de offerte, het inmeten als het plaatsen werden uitgevoerd door vakkundige vriendelijke mensen.
Het plaatsen ging snel en vakkundig, men nam de tijd om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen over het hoe en wat tijdens het plaatsen en alles ging met een lach, ondanks de nodige regenbuien.
Het zijn hardwerkende vakmensen en lieten het allemaal netjes afgewerkt en schoon achter.
Het raam van mijn schuurdeur was verkeerd geleverd, helder ipv melkglas, maar dat werd keurig binnen een week, na telefonische afspraak vervangen, super!
Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 01-10-2019

Bekijk alle beoordelingen