Thermo Totaal

9.1 (59 reviews )
Thermo Totaal

Deel dit bedrijf

Over Thermo Totaal

Thermo Totaal is een innovatief bedrijf met een jarenlange expertise op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakkapellen en schuifpuien. Het idee van Thermo Totaal is dat wij naar u luisteren en meedenken, zo bereiken we iets waar we samen achterstaan. Kunststof kozijnen worden steeds populairder dankzij de superieure kwaliteit en de vele voordelen ten opzichte van hout en aluminium. Profiteer ook van lagere woonlasten en verhoog uw woningwaarde met onze duurzame kunststof systemen. In de fabriek van Thermo Totaal BV produceren wij onze eigen kozijnen. Wij werken hierbij enkel met de beste profielen: Schuco-profielen. Schuco is marktleider in Europa en toonaangevend in techniek, design, veiligheid en energiebesparing.

reviews (59)

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Betrouwbaar strakke organisatie

Vanaf begin tot eind een perfect georganiseerd project.
Fijne vertegenwoordiger en top mensen die de kozijnen hebben geplaatst.
Garantie voorwaarden zijn uniek te noemen.

Uitgevoerd op 06-09-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Duidelijk, optijd, netjes, vakwerk

Zeer duidelijke offerte, daarna ruim optijd een afspraak om te plaatsen. Waren optijd, keurig netjes geplaatst en maken het achteraf weer netjes schoon.

Uitgevoerd op 28-08-2019

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Ruim op tijd, uitstekend werk!

Er werd zelfs een dag eerder geplaatst! Dus gisteren moest het klaar zijn, hebben ze letterlijk waargemaakt! Aardige en professionele monteurs. Snelle en heldere communicatie tijdens het hele proces. En dat alles voor een mooie prijs. Dit bedrijf is zeker het aanbevelen waard!

Uitgevoerd op 12-07-19

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review