Thermo Totaal

9.1 (53 reviews )
Thermo Totaal

Deel dit bedrijf

Reviews(60)

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Tevreden kwaliteit en uitvoering

Zowel de introductie, opname en uitvoering zijn zeer goed uitgevoerd door TT voor de nu net geïnstalleerde 4 kozijnen.
De medewerkers van TT zijn van zeer goede klasse en gedurende het lopen van de order is de communicatie is voortreffelijk.
Dit was onze tweede opdracht aan TT.
Gezien onze ervaring met TT, raad ik aan om TT voor elke offerte een aanbieding te mogen maken!

Uitgevoerd op 08-06-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden

Proactief in voorbereiding, meerdere keren benaderd voor laatste details, goed telefonisch bereikbaar, komt afspraken na, plaatsing door vaklui, harde werkers. Alles keurig afgewerkt en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 22-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Jenny,
Dank voor uw beoordeling van Thermo Totaal.
Nu u tevreden bent, zijn wij het ook!

Vriendelijke groet,

Jasper van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Perfect werk, we zijn zeer tevreden

Super correct en zeer netjes en beleefd

Uitgevoerd op 08-05-19

Antwoord van Solvari

Beste WD,
Bedankt voor uw positieve beoordeling over Thermo Totaal. Altijd goed om terug te lezen dat u naar wens geholpen bent.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
8
Afspraken

Harde professionele werkers

Het is een zeer professioneel bedrijf, dat merkte wij al bij de verkoper die meedacht met het gehele proces. Daarna de persoon die kwam inmeten, ook zeer professioneel en dacht zeker ook mee waardoor er toch op het laatste moment gewisseld werd qua voordeur. Tevens het zeer nauwkeurig en goed meten scheelde dan ook een hoop werk. De monteurs prima, haarde werkers, verstand van zaken en ook in voor een gebakken eitje of een tosti in de middagpauze. al met al is er fantastisch werk geleverd en we hebben dan ook een compleet nieuw huis.

Uitgevoerd op 01-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Marcel,
Bedankt voor uw positieve beoordeling over Thermo Totaal. Ook fijn om te lezen dat u de monteurs goed heeft verzorgd! Dat zullen ze ook zeker waarderen.

Veel plezier van uw nieuwe kozijnen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Perfect gepland en uitgevoerd.

een paar dagen van tevoren werden de ramen afgeleverd, een dag tevoren een grote container en op de dag zelf, stipt op tijd zijn de werkzaamheden gestart. Professioneel team die tot in de puntjes nauwkeurig de kozijnen hebben afgewerkt en ons huis veegschoon hebben opgeleverd. We zijn er heel erg blij mee!

Uitgevoerd op 10-04-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Professionele toppers!!

Tijdens de eerste afspraak kregen we goede adviezen te horen.door onze financiën duurde het even voor het werk uitgevoerd kon worden.er kon zonder probleem een tweede afspraak komen om alles nogmaals na te lopen. in de tussentijd geen opdringerige mails of telefoontjes gehad.de uitvoering was netjes, professioneel, alles keurig afgewerkt. de mannen waren leuk en gezellig in de omgang en hele harde werkers. stonden ons netjes te woord en niets was te veel. door ons een aanbeveling voor mensen die nog kunstof kozijnen willen laten plaatsen. we genieten nu 1 dag van het kunstwerk maar zijn zeer tevreden. we hebben het steeds over de mannen die keurig werk hebben geleverd!

Uitgevoerd op 15-04-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

UITERMATE tevreden.

Vooraf wat sceptisch over de fysieke afstand tot deze firma, maar het introductiegesprek bij ons thuis haalde ons al snel over de streep. We "vielen" voor de no-nonsense benadering en de sterke punten van Thermo Totaal. Prijstechnisch hadden we ook geen klachten. De offerte, communicatie en planning bleek vlekkeloos en het installatieteam met Henry en Ronnie verdient een pluim. Alles werd netjes afgewerkt en er werd niet moeilijk gedaan over wat extra details. We hebben hierna besloten om nog twee dakkapellen door hen te laten uitvoeren, alsmede een terraspui en raam.

Uitgevoerd op 08-04-19

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Zeer tevreden!

Netjes op tijd, keurig werk afgeleverd. Deden wat met afwerkingspuntjes die we aangaven.
Afval werd netjes meegenomen en alles werd netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 08-04-19