Loading...

Over Totaalsolar Marum

Wij leveren Zonnepanelen van de bekendste merken zoals, Gista, Solar Frontier, Peimar, Eurener, Csun, Canadian en Solar. Zonnepanelen koopt u niet zo maar door onze ervaring kunnen wij u goed begeleiden bij de keuze van uw zonnepanelen met bijbehorende accessoires zoals omvormers.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Schrijf een review

Jitske

Zonnepanelen installeren

Slecht, oneerlijk en onbeschoft

Nog nooit zo’n slechte ervaring meegemaakt. Als je zonnepanelen zoekt, zoek dan verder en ga hier zeker geen zaken mee doen. Onbetrouwbaar en onprofessioneel! Pas ook op met je persoonsgegevens voor de BTW !

Slechte ervaring: Niks communiceren over de plaatsing van de zonnepanelen, onjuiste factuur ( geen actieprijs opeens meer), niet te bereiken (tel en mail), schade door slordig werken en de werklui liepen zo over rondslingerende schroeven heen, beloftes over schade vergoeden niet nakomen en dreigen met incasso. Manager is uiterst onbeschoft en oneerlijk. Hij zet je onder druk om te betalen met incasso dreigend (appjes laat in de avond en weekend, telefoontjes) terwijl de rekening niet klopt. Onbeschofte manier van omgaan met mensen, maar dat kan ook als je zegt dat je toch “de grootste van het noorden bent’.

Uitgevoerd op 28-09-2022

Maaike

Zonnepanelen installeren

Fout bedrijf.

Ze doen aardig, maar ze komen afspraken niet na. Het voelt als oplichting!

Uitgevoerd op 03-10-2022

Gerard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer scherpe prijs

Van te voren meerdere offertes gevraagd en deze was ongeveer de helft goedkoper. De verkoper heeft ons goed geïnformeerd en afgelopen donderdag zijn de panelen voor zover ik kan zien goed geplaatst. Tot nu toe top.

Uitgevoerd op 07-07-2022

Mim

Zonnepanelen installeren

Zeer slechte ervaring

Al sinds september 2021 probeer ik in contact te met dit bedrijf (Totaalsolar). Tientallen terugbelverzoeken achter gelaten en inmiddels ook meerdere brieven. Wel verschillende beloften, die niet nagekomen zijn.
En nog steeds geen reactie en geen oplossing. Wel hebben ze me onderdruk gezet om het volledige bedrag over te maken voordat het probleem opgelost is…

Er zouden 6 panelen geplaatst worden, ik was er van verzekerd dat dit zou passen. Maar er bleken maar 3 op het dak de passen. De andere drie staan op balkon en ik kreeg de belofte dat ze snel met een passende oplossing zouden komen.

Update: een uur na het plaatsen van de review op hun eigen website belt een boze meneer van totaal solar, wat het nut is van het plaatsen van een review…

Uitgevoerd op 16-09-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Totaalsolar Marum