Reviews (4)

Schrijf een review

Y.

Vloerverwarming installeren of vervangen

Ga nooit in zee met dit bedrijf!

Zelfs 1 ster is teveel voor dit malafide bedrijf.
Afspraak gemaakt om woning te komen bezichtigen voor aanleg vloerverwarming.
Komen ze vervolgens niet opdagen, terwijl ik een week had vrijgenomen om deze strakke planning/verhuizing mogelijk te maken.
Reageren vervolgens niet op mijn telefoontjes, smsjes en email.

Uitgevoerd op 14-08-2021

Bart

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Schoon, netjes en kwaliteit

Unique vloerverwarming heeft bij ons vloerverwarming geïnstalleerd begin januari 2021. Al in het aanlooptraject heb ik het bedrijf en de communicatie als zeer prettig ervaren. Van te voren namen ze de moeite om langs te komen, de situatie te bekijken en onze wensen te bespreken. Op de dag zelf kwamen twee monteurs met professioneel gereedschap de klus klaren. Eigenlijk waren ze met een ochtend klaar (± 55m²). Met name het feit dat de woonkamer zo netjes wordt achter gelaten en er eigenlijk geen stof is beviel me heel erg goed. Ook de beschrijving en de instructies waren helder. Nu genieten we van een behaaglijke temperatuur in de woonkamer!

Uitgevoerd op 05-01-2021

Tfd

Vloerverwarming installeren of vervangen

Slechte zaak!

Ga nooit met dit bedrijf in zee, ze zouden op 5 augustus komen, een halve dag ervoor kregen we een mail dat de machine stuk was. We hebben zelf moeten vragen om een nieuwe datum dat zou afgelopen dinsdag zijn, echter een dag ervoor kregen we bericht dat het woensdag de 12de werd om 7.00 uur. De monteur was er om 7.45 uur met een kapotte machine waardoor mijn hele huis onder het stof zat en de plassen water bleven ook liggen. Hij kon niet verder en is gegaan daarna niks meer vernomen, er wordt door Roberto niet gereageerd op appjes, emails nog telefoontjes terwijl er was gezegd dat voor dit weekend de vloerverwarming nog zou komen. Kortom een zeer onprofessioneel bedrijf waardoor wij nu in de ellende zitten want over 1,5 week komt de tegelvloer!!!!!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Nancy

Vloerverwarming installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Afwerking erg slecht

Overal de verf af van deurposten door machine stopcontact kapot gemaakt. 2compinenten vloer erg slecht aangesmeerd liet overal los

Uitgevoerd op 08-02-2020

Unique Vloerverwarming
Offerte aanvragen

Locaties

  • Leerdam

    Energieweg 17x
    4143HK Leerdam

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Unique Vloerverwarming

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Unique Vloerverwarming door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten