Reviews (15)

Inloopdouche plaatsen

Jan heeft een douche voor me gebouwd. Het was een nachtmerrie van begin tot einde. Er zitten zoveel gebreken in dat het niet meer te redden is en alleen goed is voor de sloop. Na een onafhankelijke beoordeling dat ik €750 minder zou moeten betalen, voegde hij €826 toe aan de rekening en dreigde me vervolgens met de deurwaarder.

Uitgevoerd op 04-05-2023

Aanbevolen door klant

Aanbouw realiseren 11,2m2

We hebben de samenwerking met Jan van der Maat en zijn team als zeer plezierig ervaren. Vakkundig, flexibel en creatief zijn sleutelwoorden die hier van toepassing zijn. Vantevoren is een zeer uitvoerige begroting gemaakt die punt voor punt werd nagekomen. Ook wijzigingen tijdens de bouw konden tegen realistische meerkosten uitgevoerd worden. Daarnaast kwam Jan van der Maat altijd met creatieve oplossingen als er een probleem leek. Wij kunnen deze aannemer bij iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 16-02-2023

Aanbevolen door klant

Dubbele nokverhoging realiseren

We hadden een prima contact, Jan dacht mee en adviseerde als wij met vragen zaten. Waardoor we alles naar ieders wens konden oplossen. Zijn oplossingen waren creatief en kwalitatief goed. Er werd vreselijk hard gewerkt waardoor het snel ging. Het werkterrein werd iedere dag opgeruimd, zodat ‘s morgens rustig begonnen kon worden. De overlast voor ons werd tot het uiterste beperkt.
Het resultaat mag er zijn en de dakopbouw is volgens de buren: een SIERAAD voor de buurt geworden.
Wij zouden Jan en zijn bedrijf aan iedereen adviseren.

Uitgevoerd op 06-02-2023

Aanbevolen door klant

Oude eikenhouten deur restaureren en passend maken

Deze eerlijke vakman heeft uitgelegd dat onze eikenhouten voordeur uit 1932 niet nog meer uit elkaar zal hangen. Die kieren dichten met vloeibaar hout en verven is voldoende. Eerlijk advies van eerlijke vakman. De nieuwe echte klus is voor hem natuurlijk.

Uitgevoerd op 10-10-2022

Aanbevolen door klant

Houten gevelbekleding vervangen door PVC

Goed geholpen door deze aannemer. Ruimde na iedere werkdag ook netjes zijn spullen op

Uitgevoerd op 30-05-2022

Aanbevolen door klant

Toilet renovatie en gangvloer tegelen ( met ontwerp)

Jan heeft ons toilet verbouwd en de gang betegeld. Dat is helemaal naar wens verlopen en we zijn blij met het resultaat. De materialen zijn deels door onszelf uitgezocht en deels door hem geleverd. Alles ging in goed overleg. Hij is een bekende van ons en dat is heel handig als je een vakman nodig hebt. Wij zouden hem zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 23-12-2020

Aanbevolen door klant

Pergola maken

Jan heeft goed werk geleverd. Dat is ook te verwachten want hij heeft veel ervaring. Heeft eigen ideeën over werk en maakt die ook kenbaar. Communicatie met Jan verloopt vlot.

Uitgevoerd op 18-12-2020

Aanbevolen door klant

Divers onderhoud en aanpassingen

Jan heeft heel veel klussen gedaan. Wij zijn regelmatig verhuisd en hij is de vaste aannemer voor alles wat gedaan moet worden. Zo heeft de installatie van de keuken gedaan en allerlei aanpassingen. Ook vensterbanken gemaakt met ventilatie. Hij is creatief in het bedenken van oplossingen en zijn werk is altijd goed.

Uitgevoerd op 18-12-2020

Van der Maat Aannemersbedrijf
Offerte aanvragen

Locaties

  • Van der Maat Aannemersbedrijf

    Briandlaan 271
    Haarlem

Deel dit bedrijf