Reviews (2)

Schrijf een review

Leon

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer mooi gedaan Ralph

Zoals men zich waarschijnlijk nog weet te herinneren begon het 22Jan 2019 plotseling hard te sneeuwen.
Ondanks dat de situatie voor de montage van de rookgas dak doorvoer steeds moeilijker werd, hebben hun de klus toch zover provisorisch afgewerkt zodat de CV ketel in bedrijf genomen kon worden.
Toen de weersomstandigheden om op het dak te werken beter werden, heeft Ralph de klus naar volle tevredenheid afgewerkt.

Uitgevoerd op 28-01-19

Marja

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Supervakman, staat klaar!

Wij hadden een 50 jaar oud huis gekocht met enorm veroudere leidingen en dat in combinatie met een nieuwe aangebouwde keuken. Ralph heeft alle leidingen efficiënt vernieuwd en veel overtollige verwerkt zodat er minder leidingen zijn en het er veel beter uitziet in huis. Maar het top stukje vakmanschap heeft hij laten zien door nieuwe radiatoren aan te sluiten in een kruipruimte van 50 cm x 50 cm en dan over een lengte van zo'n 15 m en daar heeft hij een werkdag in en uit gekropen om het voor elkaar te krijgen. Wij vinden hem een echte vakman en een held!

Uitgevoerd op 28-02-2016

VaRi Instal BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Reuver

    Prins Bernhardlaan 32
    5953EB Reuver

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij VaRi Instal BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met VaRi Instal BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten