Loading...

Over Vedutech B.V.

Het van A tot Z ontzorgen van de klant, de voortdurende innovatie en ontwikkeling, de transparante werkwijze én de moderne organisatiestructuur zijn belangrijke pijlers waarop onze onderneming rust.

Het volledig ontzorgen van de klant is ook niet zomaar een leuze welke Vedutech gebruikt, maar is 1 van de belangrijkste redenen waarom Vedutech opgericht is. Alle nieuwe ontwikkelingen en de groeiende vraag naar energiebesparende maatregelen maken het immers steeds lastiger om als consument goede keuzes te maken op het gebied van verduurzaming. Met een brede blik en een transparant karakter neemt Vedutech jou mee door dit gehele traject.

Kenmerken

700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 10% aan consumenten

Review (1)

Bas

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Snelle adequate, persoonlijke hulp

De warmtepomp die vakkundig door VEDUTECH afgelopen zomer is geïnstalleerd hield er ineens mee op, uiteraard tijdens een van de koudste weken van het jaar.
Het scherm deed het niet meer.
Vedutech had aangeboden het scherm van de warmtepomp op korte termijn zelf te vervangen omdat de fabrikant dit niet kon waarmaken. Normaliter vervangt enkel de fabrikant het scherm.
Het scherm moest door de fabrikant opgestuurd worden. Ook dit liet op zich wachten en Vedutech heeft daarop een monteur gestuurd of hij niet een noodoplossing voor ons kon bedenken.
Wat bleek toen de monteur aanwezig was, dat de fout in de groepenkast zat en niet bij de apparatuur van Vedutech.
Nadat de hoofdzekering vervangen was deed de pomp het weer en zitten wij er weer warm bij.

Bijdeze een grote dankjewel naar Vedutech voor het proactief meedenken met hun klant. Ze laten je letterlijk niet in de kou zitten en staan voor de kwaliteit van hun producten.

Uitgevoerd op 21-02-2024

Vraag offerte aan bij Vedutech B.V.