Reviews (2)

M.

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Tevreden van begin tot eind

Op zoek naar een bedrijf om een all electric warmtepomp te laten plaatsen hebben we bij Vedutech een offerte opgevraagd. Tijdens een persoonlijk gesprek werden onze eerste vragen beantwoord. Een aantal weken later kwam Jan langs en nam de offerte nogmaals met ons door. En bekeek ter plekke of er geen bijzonderheden waren.
Na het inplannen werd de warmtepomp met losse boiler op het afgesproken tijdstip geplaatst.
Erg tevreden over Vedutech en de medewerkers. Vanaf het eerste moment was er het vertrouwen dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Uitgevoerd op 21-04-2024

Bas

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Snelle adequate, persoonlijke hulp

De warmtepomp die vakkundig door VEDUTECH afgelopen zomer is geïnstalleerd hield er ineens mee op, uiteraard tijdens een van de koudste weken van het jaar.
Het scherm deed het niet meer.
Vedutech had aangeboden het scherm van de warmtepomp op korte termijn zelf te vervangen omdat de fabrikant dit niet kon waarmaken. Normaliter vervangt enkel de fabrikant het scherm.
Het scherm moest door de fabrikant opgestuurd worden. Ook dit liet op zich wachten en Vedutech heeft daarop een monteur gestuurd of hij niet een noodoplossing voor ons kon bedenken.
Wat bleek toen de monteur aanwezig was, dat de fout in de groepenkast zat en niet bij de apparatuur van Vedutech.
Nadat de hoofdzekering vervangen was deed de pomp het weer en zitten wij er weer warm bij.

Bijdeze een grote dankjewel naar Vedutech voor het proactief meedenken met hun klant. Ze laten je letterlijk niet in de kou zitten en staan voor de kwaliteit van hun producten.

Uitgevoerd op 21-02-2024

Vedutech B.V.

6 keer gekozen

Meer over

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Vedutech B.V.

    Galvaniweg 9
    4207HL Gorinchem

Deel dit bedrijf