Reviews (62)

m

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

prima werk

De mannen die het gingen aanleggen en waren op de bewuste dag netjes op tijd bezig.
Vriendelijke mannen, die duidelijk verstand hadden van hetgeen moest gebeuren.
Ze namen vrijwel geen tijd om te pauzeren , en waren in de middag klaar. Het resultaat ziet er goed uit en de installatie werkt.
Puntje van aandacht is dat ik later heb moeten achterhalen bij jullie bedrijf , welke app ik nodig heb om de resultaten bij te houden. Tot nu weet ik nog niet hoe de app precies werkt.
Al met al tevreden met Uw bedrijf. Bedankt!

Uitgevoerd op 09-04-2024

Olaf

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, vriendelijk goed advies

In het najaar van 2018 hebben we kunststof kozijnen laten plaatsen, op de begane grond en op de eerste etage. Toen goed advies van Mark. Nu 5 jaar later opnieuw gekozen voor Veldkozijn, vanwege de goede ervaringen eerder. Ditmaal zijn we erg goed geadviseerd door René.
Conclusie: nog steeds erg servicegericht, nauwkeurig en erg vriendelijke, beleefde en harde werkers die ook netjes werken en achterlaten. Zowel binnen als buiten. Er is onderling een prettige en opgeruimde werksfeer.
Er wordt opgeruimd, blijft weinig afval achter. Morgen nog 1 dagje voor de afwerking...maar, ....nu al erg blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 12-10-2023

debbie

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Vertegenwoordiger Rene was een hele vriendelijke en behulpzame man! De werkmannen waren ook allemaal stuk voor stuk vriendelijk en meedenkend! Zijn er onwijs blij mee en zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Uitgevoerd op 23-09-2022

Kees

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima bedrijf. Goede communicatie.

Deskundig advies, komen afspraken na. Monteurs zijn zeer deskundig.Werken netjes,ruimen op en zeer prettige aanpakkerssfeer tussen verkoop management en de professionals. Verder zoeken is niet nidig!

Uitgevoerd op 14-06-2022

Ben

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel en kwaliteit

Wij hebben alle kozijnen en deuren laten vervangen door dit bedrijf. Geen seconde spijt van gehad! Wij kregen al een heel goed gevoel bij de eerste kennismaking met René die voor ons een offerte maakte. Op basis van zijn duidelijke uitleg en mooie offerte zijn wij in zee gegaan met Veld Kozijntechniek. In een week alles geplaatst door een professioneel team. Uiterst aardige lui ook! De nazorg is ook fantastisch goed. En natuurlijk niet onbelangrijk, de kozijnen en deuren zijn van uitstekende degelijke zware Duitse kwaliteit! Wij zijn erg blij met onze mooie kozijnen en deuren én dit bedrijf dat ze voor ons geïnstalleerd heeft. Wij raden Veld Kozijntechniek dan ook van harte aan!
P.S. ze zijn niet eens de duurste maar voor ons de beste ;-)

Bedankt mannen van Veld Kozijntechniek!

Uitgevoerd op 01-02-2022

Paul

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Op tijd geleverd, werk zo schoon als mogelijk uitgevoerd en de realisatie wijs bijna geheel uitgevoerd zoals afgesproken. Eén wijziging op eigen initiatief van de aannemer doorgevoerd, zonder overleg. Echter, dit bleek uiteindelijk wel de juiste keuze.

Uitgevoerd op 11-05-2021

J.H.

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

ROLLUIKEN VERVANGEN

In 2018 zijn er kunststof kozijnen en rolluiken geplaatst. Dit naar alle tevredenheid. In augustus bleek dat bij de rolluiken beschadigingen optraden. Dit gemeld. Enige tijd later ontving ik een bericht van een medewerker van Veldkozijn dat de schade was gemeld bij de fabriek van de rolluiken. Vandaag zijn zonder enige discussie nieuwe rolluiken geplaatst. Chapeau voor deze service. Veldkozijntechniek verdient een DIKKE TIEN!!

Uitgevoerd op 03-11-2020

Corina

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

We hebben 2 buitendeuren laten vervangen. Ze werden er op de afgesproken dag ingezet. Er werd meegedacht. Door de temperatuur verschil begon de deur wat te klemmen, maar dat lossen ze graag op. Dus zeer tevreden. Ze reageren snel op mails.

Uitgevoerd op 13-02-2020

Veld Kozijntechniek & Solar B.V.

Premium partner
4 keer gekozen

Contact

Industrieweg 24C
4153BW, Beesd

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Beesd

    Industrieweg 24C
    4153BW Beesd

Deel dit bedrijf