Veld Kozijntechniek B.V.
39 9.0 10 39
9,0
Prijs/kwaliteit
8.8
Service
9.1
Afspraken
9.5
« terug naar overzichtspagina

Veld Kozijntechniek B.V.

Industrieweg 24C
4153 BW Beesd

Ervaringen en beoordelingen

Uitgevoerd op 12-03-18 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9 10
9

Kunststof kozijnen

Professioneel, goede kwaliteit

Aanbeveling:

Bij ons zijn 8 kozijnen, 1 voordeur en alle windveren van ons huis door Veld Kozijntechniek B.V. vervangen. Mark Veld en zijn team denken met je mee, geven goed advies en staan voor de klant en kwaliteit. De communicatie en installatie geschied op professionele wijze. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Als u overweegt op kunststofkozijnen over te stappen raad ik iedereen aan ook Veld Kozijntechniek uit te nodigen voor een gesprek.

Uitgevoerd op 29-01-18 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

8.7 10
8,7

Openslaande deuren

Enthousiast, meedenkend, top!

Aanbeveling:

Mark kwam erg enthousiast over, gaf ons goede adviezen en dacht met ons mee. Mark hield tussentijds contact met ons zodat wij ruim op tijd op de hoogte waren van de datum van plaatsing. Ook zijn installatie collega's zijn professioneel, werken netjes en zijn vriendelijk.
Al met al een aanrader! Mark mag bij ons in de toekomst komen om meerdere kozijnen te vervangen voor kunstof.

Uitgevoerd op 12-01-18 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

7.3 10
7,3

Nieuwe kozijnen

Fijn bedrijf top kwaliteit kozijnen

Aanbeveling:

Super fijn bedrijf met dito service. Het feit dat alles gemaakt wordt precies zoals dat voor jou specifieke situatie nodig is. Ook.het nalopen nadien en eventuele aanpassingen worden zonder morren gedaan

Uitgevoerd op 17-11-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Super tevreden klant!

Aanbeveling:

Meerdere offertes opgevraagd, waarbij de offerte van Mark ons het meest aansprak. Niet de allergoedkoopste, maar wel de meest transparante. Zelf wil ik graag alles tot in de kleinste details weten en heb na aanleveren van de offerte nog tig vragen gehad. Deze werden supersnel beantwoord en duidelijk toegelicht. Door de combinatie van prijs, advies en de prachtige VEKA kozijnen, was de keuze makkelijk; het is Veld Kozijntechniek geworden.
Qua montage zijn we supertevreden, de monteurs zijn vakkundig en leveren prachtig werk af. Ik ben nogal kritisch, maar had er echt niets op aan te merken, zelf het kitwerk was zeer mooi gedaan. Na de klus een heldere uitleg en de boel opgeruimd.
PRACHTIG EINDRESULTAAT!