Reviews (3)

Schrijf een review

Judith

schuifpui zetten

super netjes!

Na een prettige kennismaking en een goed advies een schuifpui besteld. Op 4 augustus was de 'crew' er om half 9 en werden de pui en de draagbalk over het huis getakeld. Er werd heel netjes gewerkt, tussentijds opgeruimd en al het puin werd afgevoerd. De pui is geplaatst, de dubbelglas ramen erin gezet en alles werd heel netjes afgewerkt. Ook de vloer, het plafond en de muren met een kunststof plint rondom. Het ziet er keurig uit, ik ben er heel blij mee. De mannen die er de hele dag hard aan gewerkt hebben waren gezellig, er werd veel gelachen dus ook dat was prima. Kortom: ik ben erg tevreden.

Uitgevoerd op 04-08-2021

Peter

kozijnen vervangen en rolluiken plaatsen
Aanbevolen door klant

Goed bedrijf met goed personeel

Zeer tevreden over de geleverde en geplaatste ramen met kozijnen, perfect gemonteerd, alles zeer netjes opgeruimd en vriendelijk en deskundig personeel. Ook rolluiken zijn perfect geleverd en gemonteerd. Goed advies over gebruik tegen een goede prijs.
Kortom aanrader :-)

Uitgevoerd op 30-07-2021

Joop

Montage 17 kozijnen, 1 schuifpui en 2 deuren. (bijkeuken en garage)
Aanbevolen door klant

Zeer netjes en exact op tijd.

Een vakkundig en eerlijk advies en een concurrerende prijs als basis voor onze keuze voor deze jonge firma. Ruim voldoende communicatie tijdens de planning fase. Mooie, robuuste kwaliteitskozijnen die vlot en netjes zijn gemonteerd door nauwkeurig werkende, kundige, vriendelijke en beleefde monteurs. Aan het eind van elke werkdag werd alles uitstekend opgeruimd. Oplevering 100% volgens planning en 100% compleet.

Uitgevoerd op 07-12-18

Ventalux
Offerte aanvragen

Contact

Canadaweg 9
4661PZ, HALSTEREN

Meer over

Locaties

  • Halsteren

    Koningsspil 1a
    4661TW Halsteren

Deel dit bedrijf