Reviews (3)

Schrijf een review

Anna

Serre bouwen of vervangen

Wat een blamage, schaam je

Wat heb ik een verschrikkelijke spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Van begin tot eind is een drama, en het is nog geen eens af. Tijdens het eerste verkoop gesprek met de verkoper/eigenaar is alles mogelijk maar concreet wordt het niet, planning blijft vaag, met welke producten of andere onderaannemers wordt gewerkt is niet duidelijk. Nadat de eerste betaling is gemaakt, wordt de planning al direct 3 maanden verlaat. Tijdens de eerste constructies worden er al veel fouten gemaakt. Onderaannemers klagen over het bedrijf en komen het niet meer af maken. Elke communicatie met de eigenaar is vervolgens een drama tot aan het agressieve aantoe. Ook draagt hij geen een enkele zorg en is absoluut niet betrokken bij de bouw. Omdat ik niet serieus wordt genomen heb ik een ingenieur het werk laten controleren, hij keurt het echter af. Nu na een dik jaar bakkeleien, bak vol ellende hebben we het stop gezet. We gaan niet meer verder met

Uitgevoerd op 19-03-2022

Ayana

Serre bouwen of vervangen

Zeer slecht

Sluit me aan bij de andere review. Zeer slecht. Afspraken worden keer op keer uitgesteld. Kwaliteit laat te wensen over, sommige dingen moesten opnieuw gedaan worden. NIET DOEN.

Uitgevoerd op 05-01-2021

Kooper

Serre bouwen of vervangen

Onbetrouwbaar bedrijf

Is een eenmanszaak, alleen een verkoper. Heeft geen vast team, niemand is betrokken bij het werk. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. Agressief aan de telefoon.
Zeer zeer teleurstellend

Uitgevoerd op 02-10-2020

Verandalux
Offerte aanvragen

Contact

Oosterdorpsstraat 94
3871AG, Hoevelaken

Locaties

  • Hoevelaken

    Oosterdorpsstraat 94
    3871AG Hoevelaken

Deel dit bedrijf