Vocht Expert Nederland
17 9.2 10 17
9,2

"Zeer tevreden!"

17 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.8
Service
9.2
Afspraken
9.6

Vocht Expert Nederland

Runselstraat 1
5351 NJ Berghem

Vocht Expert Nederland is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen in gebouwen en woningen. Wat voor u een groot probleem is, verhelpen wij door onze kennis, met hoogwaardige technieken en geavanceerde apparatuur. Dit wordt nog versterkt door langdurige garanties met certificaat. De garanties zijn op uw pand, dus bij verkoop gaat de garantie automatisch door naar de volgende eigenaar. Een vochtprobleem dient in principe zo dicht mogelijk bij de bron te worden aangepakt. De oorzaak dient dus altijd bekend te zijn voordat het probleem verholpen kan worden. Het vooraf stellen van een juiste diagnose is dan ook noodzakelijk. Deze diagnose verzorgen wij gratis en vrijblijvend voor u. Uw regioadviseur zal de volgende werkzaamheden uitvoeren: de oorzaak van het vochtprobleem opsporen, daarbij gebruik makend van speciale meetapparatuur en zijn ervaring; een passende oplossing voor het probleem met u bespreken; het verzorgen van een prijsopgave, indien uw probleem verholpen kan worden door één van onze vochtbehandelingen. Deze kosteloze service bieden wij u aan zonder enige verplichting.

17 beoordelingen

Uitgevoerd op 08-03-18 door:

Vocht Expert Nederland

9 10
9

Vochtbestrijding

Nauwkeurig, conform afspraken.

Aanbeveling:
Afspraak correct. Veel adviezen bij intake en uitvoering. Bij uitvoering binnen wordt vloerbedekking beschermd en alles wordt schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 28-12-2017 door:

Vocht Expert Nederland

8.7 10
8,7

Opstijgend vocht

Netjes afgewerkt, schoon en correct

Aanbeveling:
Nette prijs en alles wordt netjes en schoon afgeleverd. Boven verwachting! Los dat het probleem goed werd herkent en ze echt meedachten in oplossingen werd alles netjes afgewerkt en schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 18-11-2017 door:

Vocht Expert Nederland

9.7 10
9,7

Opstijgend vocht

Werken accuraat en zorgvuldig.

Aanbeveling:
Fijn professioneel bedrijf met leuk personeel. Ze hebben alles naar wens geïnjecteerd, naderhand hebben ze alles netjes opgeruimd en het schoon achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 09-11-2017 door:

Vocht Expert Nederland

8 10
8

Opstijgend vocht

Heel vriendelijk en netjes gewerkt!

Aanbeveling:
Goed en netjes geadviseerd! Eigenaar van bedrijf is erg meedenkend. Zijn in de ochtend gekomen met zijn drieën en hebben alle muren geïnjecteerd! Heel fijn dat we de bouwsteiger mochten lenen om al het vocht uit de muren te krijgen!

Uitgevoerd op 08-11-2017 door:

Vocht Expert Nederland

8 10
8

Opstijgend vocht

Tot nu toe zeer tevreden

Aanbeveling:
Op 8-11-2017 zijn de werkzaamheden uitgevoerd naar wens
Alleen is het nu vrij vroeg om een beoordeling te geven over het het te behalen resultaat

Uitgevoerd op 28-09-2017 door:

Vocht Expert Nederland

8 10
8

Opstijgend vocht

De klus is netjes uitgevoerd.

Aanbeveling:
De klus is netjes uitgevoerd. Bovendien prettige mensen om in en om het huis te hebben. Of het kwalitatief ook goed is kan ik nu nog niet beoordelen. De droogtijd is 16 maanden. Omdat het best een dure ingreep is hoop ik dat het uiteindelijk ook een goed resultaat oplevert.

Uitgevoerd op 01-05-2017 door:

Vocht Expert Nederland

10 10
10

Vochtbestrijding

Ik ben zeer tevreden!

Aanbeveling:
Wij hebben goed advies gekregen over ons probleem , ik ben erg tevreden met de uitvoering hiervan. ons vochtprobleem is helemaal verholpen. Erg aardige mensen ook.

Uitgevoerd op 13-04-2017 door:

Vocht Expert Nederland

8.3 10
8,3

Opstijgend vocht

Zeer tevreden over uitvoering.

Aanbeveling:
Het personeel ging zeer vakkundig te werk en gaf tijdens het werk ook waardevolle adviezen en tips om het uiteindelijke resultaat verder te optimaliseren. Alle tijdens de survey besproken details -zowel qua afspraken als de technische uitvoering zelf- werden nauwkeurig nagekomen. Zowel de voorbereidende werkzaamheden en het opruimen achteraf gebeurde zeer netjes. Behalve dat ik veel heb opgestoken van de heren had ik ook een supergezellige dag.

20 projecten

Project 1
Project 1
Project 2
Project 2
Project 3
Project 3

2 werkzaamheden

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan je gezondheid

Heb je het idee dat er te veel vocht in huis is? Laat dit dan zeker controleren en verhelpen! Te veel vocht is schadelijk voor je huis en voor je gezondheid. Reden genoeg om een vochtbestrijder in te schakelen.

Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Hierbij trekt grond- en regenwater metselwerk en fundering in. Om dit vochtprobleem te verhelpen, worden de te behandelen muren geïnjecteerd. Ook doorslaand vocht is een veelvoorkomend vochtprobleem: regenwater trekt dan in de muren. Om dat te verhelpen worden de muren geïmpregneerd.

Wil jij graag in contact komen met een vochtbestrijder om de mogelijkheden door te spreken? Vraag dan meteen offertes aan en zorg voor een gezond huis.

Tip: heb je je vochtprobleem laten verhelpen door een specialist die je vond via Solvari? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht
Opstijgend vocht

Gezonde vochtigheidsgraad

Opstijgend vocht in je muren en vloeren komt vaak voor, vooral bij woningen die voor 1960 zijn gebouwd. Woningen werden toen nog gemaakt van materialen die niet helemaal vochtwerend zijn, waardoor muren en vloeren het grondwater absorberen.

We raden je aan om vochtproblemen zo snel mogelijk aan te laten pakken door een vochtbestrijder. Vochtproblemen tasten namelijk de conditie van je muren en vloeren aan, waardoor de waarde van je woning sterk vermindert.

Opstijgend vocht verhelpen

Eén manier om opstijgend vocht te verhelpen, is door de muren chemisch te injecteren. Er worden dan gaten in de muur geboord waarin een vochtwerende gel wordt gespoten. De chemische reactie zorgt er dan voor dat je muur waterdicht is.

Opstijgend vocht behandelen: kostprijs

De prijs die je uiteindelijk betaalt, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk van het aantal muren dat je wil laten behandelen en de totale oppervlakte daarvan.

Daarnaast is er de hardnekkigheid van het opstijgend vocht. In ernstige gevallen van kan de specialist beslissen een wapening te plaatsen tegen zouten, scheuren en hoge waterdruk. Dat heeft aanzienlijke invloed op de behandeling en kostprijs van opstijgend vocht.

Ten derde verschilt het of je het werk zelf uitvoert of door een specialist. Wij raden je sterk aan altijd een specialist te contacteren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, schatten jouw situatie beter in en kunnen wellicht een garantie bieden op de vochtbestrijding.

Ontdekken welke methode het best is en wat de kostprijs is om opstijgend vocht te behandelen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten vochtbestrijders.

Ons team