Loading...

Over Vocht Expert Nederland

Vocht Expert Nederland is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen in gebouwen en woningen. Wat voor u een groot probleem is, verhelpen wij door onze kennis, met hoogwaardige technieken en geavanceerde apparatuur. Dit wordt nog versterkt door langdurige garanties met certificaat. De garanties zijn op uw pand, dus bij verkoop gaat de garantie automatisch door naar de volgende eigenaar. Een vochtprobleem dient in principe zo dicht mogelijk bij de bron te worden aangepakt. De oorzaak dient dus altijd bekend te zijn voordat het probleem verholpen kan worden. Het vooraf stellen van een juiste diagnose is dan ook noodzakelijk. Deze diagnose verzorgen wij gratis en vrijblijvend voor u. Uw regioadviseur zal de volgende werkzaamheden uitvoeren: de oorzaak van het vochtprobleem opsporen, daarbij gebruik makend van speciale meetapparatuur en zijn ervaring; een passende oplossing voor het probleem met u bespreken; het verzorgen van een prijsopgave, indien uw probleem verholpen kan worden door één van onze vochtbehandelingen. Deze kosteloze service bieden wij u aan zonder enige verplichting.

Kenmerken

2.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 1999
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (45)

Maikel

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Opstijgend vocht in binnenmuur

Zeer snel geholpen met mijn probleem van opstijgend vocht in de binnenmuur. Aardige mensen en professioneel in hun vak. Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 26-04-2024

I.

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Betrouwbaar

Super goed en uitgebreid advies. Behandeling verliep vlot.

Uitgevoerd op 25-04-2024

Margreet

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Deskundig

Goede ervaring met de mannen van Vocht Expert. Samen hebben we naar het probleem in ons huis gekeken, zijn er metingen gedaan en een advies wat we het beste konden doen. In 1 dag zijn al onze buiten muren geïmpregneerd, de mannen werkten vakkundig en alles is netjes opgeleverd. We merken nu al een verschil in vochtigheid in ons huis. Bedankt!

Uitgevoerd op 03-03-2024

Ferdy

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Super fijn bedrijf

Erg fijn bedrijf! Willem kwam vantevoren zelf een inspectie uitvoeren om mee te denken over de oorzaak van de problemen en te kijken wat de beste oplossing kon zijn. Hij was ook gelijk eerlijk over de omvang van de werkzaamheden. Zo zou de schimmelbestrijding gezien de vele handelingen teveel werk zijn voor het geringe oppervlak wat er bij ons nog maar nodig was. Wel gaf hij erg duidelijk aan hoe ik dit zelf zou kunnen en heeft hij een mooi doe-het-zelf pakket geleverd. Voor het injecteren van de muren voor optrekkend vocht zijn de jongens netjes te werk gegaan en hebben zij alles netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 19-12-2023

Jef

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Vocht bestrijding

Willem en zijn team zijn vakmannen. Werken netjes. ruimen alles naderhand netjes op. Colega's waren beleefd en sociaal. Zou ze zeker aanbeveelen.
Groetjes jef en dewi van de water

Uitgevoerd op 28-11-2023

Ingrid

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Professionele adviezen en afwikkel.

Vlot ter plekke
Er werd meegedacht en voor de uitvoering eigen mensen geïnstrueerd voor juiste uitvoering zodat we verder konden met onze verbouwing.

Uitgevoerd op 08-05-2023

Ton

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Prima werk geleverd

Duidelijke intake vooraf. Goed overleg over uitvoeringsdatum van het werk. Waren op tijd; leverden snel en net werk. Ruimden boorafval en dergelijke op. Duidelijk advies over vervolg; na 6 weken behandelen met meegeleverd impregneermiddel, na 6 maanden vochtmeting/eindcontrole

Uitgevoerd op 21-06-2023

Wim

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Nette mannen met verstand van zaken

Werk is netjes en volgde afspraak uitgevoerd.

Uitgevoerd op 08-05-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Vocht Expert Nederland