Vocht Expert Nederland

5/5
(20 Reviews )

Werkzaamheden

Vocht Expert Nederland

Deel dit bedrijf

Over Vocht Expert Nederland

Vocht Expert Nederland is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen in gebouwen en woningen. Wat voor u een groot probleem is, verhelpen wij door onze kennis, met hoogwaardige technieken en geavanceerde apparatuur. Dit wordt nog versterkt door langdurige garanties met certificaat. De garanties zijn op uw pand, dus bij verkoop gaat de garantie automatisch door naar de volgende eigenaar. Een vochtprobleem dient in principe zo dicht mogelijk bij de bron te worden aangepakt. De oorzaak dient dus altijd bekend te zijn voordat het probleem verholpen kan worden. Het vooraf stellen van een juiste diagnose is dan ook noodzakelijk. Deze diagnose verzorgen wij gratis en vrijblijvend voor u. Uw regioadviseur zal de volgende werkzaamheden uitvoeren: de oorzaak van het vochtprobleem opsporen, daarbij gebruik makend van speciale meetapparatuur en zijn ervaring; een passende oplossing voor het probleem met u bespreken; het verzorgen van een prijsopgave, indien uw probleem verholpen kan worden door één van onze vochtbehandelingen. Deze kosteloze service bieden wij u aan zonder enige verplichting.

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (20)

Schrijf een review

Ries Vugts

Vocht bestrijden

nauwkeurigheid, netjes, op tijd.

Goed advies, netjes uitgevoerd, professioneel medewerkers, op tijd opgeleverd, alle afspraken nagekomen. Beveel ik iedereen aan,

Uitgevoerd op 26-03-2020

Rinus Leijs

Opstijgend vocht bestrijden

Stipt op tijd. Prima werk geleverd.

Wij kregen goed advies. Prima werk geleverd. Waren zeer netjes in hun manier van werken en professioneel. Vochtexpert Nederland is een echte aanrader.

Uitgevoerd op 03-12-2019

Egbert Nagelholt

Opstijgend vocht bestrijden

keurig uitgevoerd volgens afspraak

Netjes op tijd. Duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Netjes alles weer opgeruimd. Over de resultaten valt nog niets te zeggen.

Uitgevoerd op 18-09-2019

Bekijk alle beoordelingen