Vocht Expert Nederland

9.2 (17 reviews )
Offerte's vergelijken
Vocht Expert Nederland

Deel dit bedrijf

Over Vocht Expert Nederland

Vocht Expert Nederland is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen in gebouwen en woningen. Wat voor u een groot probleem is, verhelpen wij door onze kennis, met hoogwaardige technieken en geavanceerde apparatuur. Dit wordt nog versterkt door langdurige garanties met certificaat. De garanties zijn op uw pand, dus bij verkoop gaat de garantie automatisch door naar de volgende eigenaar. Een vochtprobleem dient in principe zo dicht mogelijk bij de bron te worden aangepakt. De oorzaak dient dus altijd bekend te zijn voordat het probleem verholpen kan worden. Het vooraf stellen van een juiste diagnose is dan ook noodzakelijk. Deze diagnose verzorgen wij gratis en vrijblijvend voor u. Uw regioadviseur zal de volgende werkzaamheden uitvoeren: de oorzaak van het vochtprobleem opsporen, daarbij gebruik makend van speciale meetapparatuur en zijn ervaring; een passende oplossing voor het probleem met u bespreken; het verzorgen van een prijsopgave, indien uw probleem verholpen kan worden door één van onze vochtbehandelingen. Deze kosteloze service bieden wij u aan zonder enige verplichting.

reviews (17)

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig, conform afspraken.

Afspraak correct. Veel adviezen bij intake en uitvoering. Bij uitvoering binnen wordt vloerbedekking beschermd en alles wordt schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 08-03-18

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Netjes afgewerkt, schoon en correct

Nette prijs en alles wordt netjes en schoon afgeleverd. Boven verwachting! Los dat het probleem goed werd herkent en ze echt meedachten in oplossingen werd alles netjes afgewerkt en schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 28-12-2017

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Werken accuraat en zorgvuldig.

Fijn professioneel bedrijf met leuk personeel. Ze hebben alles naar wens geïnjecteerd, naderhand hebben ze alles netjes opgeruimd en het schoon achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 18-11-2017

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review