Vochtwering Waterproof
1 8.7 10 1
8,7
Prijs/kwaliteit
8.0
Service
9.0
Afspraken
9.0

Vochtwering Waterproof

Valeriaan 10
3401 LE IJsselstein

Waterproof is uw specialist voor vochtbestrijding en vochtwering. In ons natte klimaat met zoveel neerslag, van regen tot sneeuw en hagel, en een land dat in veel gevallen onder de zeespiegel ligt, is optrekkend vocht, doortrekkend vocht of daadwerkelijke lekkage de grootste vijand van uw woning en andere gebouwen zoals bedrijfspanden en garages.

Er zijn veel verschillende soorten vochtproblemen en lekkages, van optrekkend vocht of doorslaand vocht in uw buitenmuren tot lekkage in een dekvloer, doorvoer lekkage of kelder lekkages.

De vochtwering specialisten van Waterproof lossen al deze vochtproblemen voor u op. Effectief en in één keer goed. Met 15 jaar ervaring in vochtbestrijding en vochtpreventie hebben we verschillende methodes, technieken en de juiste apparatuur om lekkages en andere problemen met water in uw huis of water in uw opslag grondig aan te pakken.

1 beoordeling

Uitgevoerd op 17-03-2017 door:

Vochtwering Waterproof

8.7 10
8,7

Vochtbestrijding

Eerlijk advies

Aanbeveling:
Prettig en eerlijk advies gegevens. En dit is tegenwoordig zeldzaam! Volgende keer bellen we zeker dit bedrijf weer.

3 werkzaamheden

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan je gezondheid

Heb je het idee dat er te veel vocht in huis is? Laat dit dan zeker controleren en verhelpen! Te veel vocht is schadelijk voor je huis en voor je gezondheid. Reden genoeg om een vochtbestrijder in te schakelen.

Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Hierbij trekt grond- en regenwater metselwerk en fundering in. Om dit vochtprobleem te verhelpen, worden de te behandelen muren geïnjecteerd. Ook doorslaand vocht is een veelvoorkomend vochtprobleem: regenwater trekt dan in de muren. Om dat te verhelpen worden de muren geïmpregneerd.

Wil jij graag in contact komen met een vochtbestrijder om de mogelijkheden door te spreken? Vraag dan meteen offertes aan en zorg voor een gezond huis.

Tip: heb je je vochtprobleem laten verhelpen door een specialist die je vond via Solvari? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht
Opstijgend vocht

Gezonde vochtigheidsgraad

Opstijgend vocht in je muren en vloeren komt vaak voor, vooral bij woningen die voor 1960 zijn gebouwd. Woningen werden toen nog gemaakt van materialen die niet helemaal vochtwerend zijn, waardoor muren en vloeren het grondwater absorberen.

We raden je aan om vochtproblemen zo snel mogelijk aan te laten pakken door een vochtbestrijder. Vochtproblemen tasten namelijk de conditie van je muren en vloeren aan, waardoor de waarde van je woning sterk vermindert.

Opstijgend vocht verhelpen

Eén manier om opstijgend vocht te verhelpen, is door de muren chemisch te injecteren. Er worden dan gaten in de muur geboord waarin een vochtwerende gel wordt gespoten. De chemische reactie zorgt er dan voor dat je muur waterdicht is.

Opstijgend vocht behandelen: kostprijs

De prijs die je uiteindelijk betaalt, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk van het aantal muren dat je wil laten behandelen en de totale oppervlakte daarvan.

Daarnaast is er de hardnekkigheid van het opstijgend vocht. In ernstige gevallen van kan de specialist beslissen een wapening te plaatsen tegen zouten, scheuren en hoge waterdruk. Dat heeft aanzienlijke invloed op de behandeling en kostprijs van opstijgend vocht.

Ten derde verschilt het of je het werk zelf uitvoert of door een specialist. Wij raden je sterk aan altijd een specialist te contacteren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, schatten jouw situatie beter in en kunnen wellicht een garantie bieden op de vochtbestrijding.

Ontdekken welke methode het best is en wat de kostprijs is om opstijgend vocht te behandelen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten vochtbestrijders.

Kelderdichting
Kelderdichting
Kelderdichting

Ga de strijd aan met vocht

In de meeste gevallen ontstaan vochtproblemen in de kelder. Dit komt doordat grond- en/of regenwater in de kelderconstructie trekt. Door de constructie te injecteren worden de aanwezige lekkages verholpen. De vloeistof wordt in de constructie geïnjecteerd en volgt dezelfde weg als het water. De twee komen met elkaar in aanraking en daardoor ontstaat er een waterkerende gel. 

De kelder waterdicht maken is vaak binnen één dag gebeurd. Het vochtprobleem verdwijnt daarna snel! Er zijn verschillende methodes voor kelderafdichting. Het loont dus om gratis en vrijblijvend in contact te komen met de beste vochtbestrijders in jouw regio. Zij kunnen je precies vertellen wat er moet gebeuren om jouw kelder vrij te maken van vochtproblemen!

Wil jij je vochtige kelder waterdicht maken? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vind jouw beste deal. Door goed te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de kelderdichting!