Reviews (14)

Schrijf een review

Angelique

Vocht bestrijden

Niet op komen dagen

De heer van Leeuwen belde mij nav mijn aanvraag bij Solvari. Hij had op dat moment geen agenda en vroeg mij wat data te mailen wanneer ik zou kunnen. Vervolgens koos hij de datum en bevestigde deze ook per mail. Vervolgens kwam hij niet opdagen op de afgesproken dag en tijd. Toen ik eenmaal telefonisch contact met hem had was hij nogal verbaasd want het stond niet in zijn agenda. Ik moest hem ook vertellen waar het over ging. Aangezien wij meerdere offertes wilde heb ik gezegd het erbij te willen laten omdat hij het 4e bedrijf was die bij ons kwam kijken. Dat vond hij vreemd zoveel. Daarop zei ik dat het toch om veel geld gaat en wij ons goed willen oriënteren. Daarop zei hij dat het maar 60 euro per meter was dus helemaal niet veel geld. Dat bepaal ik natuurlijk zelf want hij wist niet eens over hoeveel meter het ging. Daarbij kun je niet oordelen over wat veel geld is voor iemand. Geen aanrader dus wat ons betreft.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Eric

Vocht bestrijden

Komt niet opdagen.

Nadat ik contact heb gehad met Armand, op 20 november afgesproken dat hij langs zou komen om naar een vochtprobleem te kijken. Hij zou rond 10.30u bij het afgesproken adres zijn. Ik moest hier speciaal voor uit Utrecht terugkomen. Om 10:53u gebeld, VM ingesproken maar geen contact. Daarna om 11:16u nog een keer gebeld en ingesproken maar wederom geen contact. Op 3 december nog een bericht op whatsapp gestuurd. Heeft hij wel gelezen maar wederom, geen bericht terug. Dit verhaal heeft mij dus kostbare tijd gekost en walldecsolutions heeft niet het fatsoen om nog contact op te nemen. Een collega van mij had ook een vochtprobleem maar dit bedrijf heb ik niet aanbevolen.

Uitgevoerd op 20-11-2020

Nico

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed meegedacht en uitgevoerd.

Mijn huis uit 1911 wordt op dit moment verbouwd, na het verwijderen van de vloer stuitten wij op optrekkend vocht, na een kijkafspraak kwam Armand met een nette offerte waarbij hij meteen tips gaf mbt vloerisolatie en andere zaken, erg prettig. De klus zelf kon hij dusdanig inplannen zodat ik zelf niet in de knel zou komen met mijn eigen werkzaamheden. De muurinjectie is verder snel en accuraat uitgevoerd, wij zijn erg tevreden.

Uitgevoerd op 04-05-19

Aaron

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professioneel, nauwkeurig en snel

Kan de effectiviteit van de bestrijding nog niet beoordelen (duurt even tot je dat ziet) maar alles liep zoals het zou moeten.

Uitgevoerd op 26-04-19

H

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Keurig volgens afspraak.

Heb een uitstekend advies gekregen van Armand van Walldec solutions waar ik verder mee kan.
Het leek optrekkend vocht te zijn maar volgens zijn vakkundig advies blijkt het probleem een andere oorzaak te hebben.

Uitgevoerd op 11-01-19

S

Advies mbt vochtproblemen
Aanbevolen door klant

Net bedrijf, duidelijk advies

Op 19-10 een bezoek gehad van Armand van Leeuwen. Armand nam de tijd om het probleem helder te krijgen. Hij heeft meerdere metingen verricht en verschillende plekken bekeken. Hij kon goed uitleggen wat de aard van het probleem was. We hebben vervolgens een advies gekregen om de problematiek aan te pakken.

Uitgevoerd op 19-10-18

Mirjam

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Prima communicatie, zeer tevreden!

Goed advies, werkzaamheden duidelijk uitgelegd, prima uitgevoerd en alles heel netjes achtergelaten. Het hele traject van eerste contact, komen kijken, offerte, vragen beantwoorden en uitvoering verliep heel snel.

Uitgevoerd op 04-10-18

Tijs

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Werkt snel en netjes!

Na opname werk dezelfde dag al offerte in de mail. Ook de factuur kwam einde dag van uitvoering netjes in de mail. Betaaltermijn 5 werkdagen is wat krap, wettelijk staat hier 30 dagen voor. Overwegend zeer tevreden dus!

Uitgevoerd op 28-03-2018

Walldecsolutions Hoofdvestiging
Offerte aanvragen

Locaties

  • Eindhoven

    Noord Brabantlaan 265
    5652LD Eindhoven
Walldecsolutions Hoofdvestiging

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Walldecsolutions Hoofdvestiging

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Walldecsolutions Hoofdvestiging door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten