Reviews (19)

Goed uitgevoerd

Dit bedrijf werkt erg snel en levert schoon op. Mooi stucwerk. Misschien in de haast dat er wat dingetjes mislopen. Bij mij bleek dat een kiepraam niet meer geheel open kon, na de isolatie van de muur (raam stuit nu op muur). Weliswaar haalde hij toen een klein randje ervan af, zodat het raampje iets verder open kon. Maar liever had ik van tevoren gehoord dat dit het effect zou zijn. Verder geen klachten - prima en snel werk.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Dakkapel plaatsen

Er is een dakkapel geplaatst en deze is volledig afgetimmerd. Een van de eisen van de klant was dat hij er geen omkijken naar had. Dit is ook niet gebeurd. Deze partner werkt zeer netjes en snel en komt zijn afspraken na. De rommel werd opgeruimd en de klant kom zijn spullen gelijk weer neer zetten. De klant heeft de partner al aanbevolen aan derden.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Frédérique

Tevreden!

Het heeft langer geduurd dan verwacht, maar dat kwam deels ook door het weer. Wilco is fijne vent en prettig in de omgang. Ze werken hard en netjes. Hij gaat nu ook bij familie aan de slag.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Prima vakman!

Prima werk geleverd. Alleen nog wat kleine details die moeten worden afgerond, maar dat komt vast helemaal goed.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Review

In het pand zijn er overal systeemplafonds en systeemwanden geplaatst. Hij werkt erg netjes en komt zijn afspraken na. De klant heeft zijn naam al op meerdere plaatsen laten vallen.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Systeemplafonds en wanden plaatsen

Er zijn systeemplafonds en wanden geplaatst. Daarnaast heeft hij nog wat timmerwerkzaamheden uitgevoerd. Deze partner is zeer vakkundig en vriendelijk.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Uitbouw plaatsen

Uitbouw geplaatst. Ik ben nogal lastig en heb niet voor de goedkoopste gekozen. Dit blijkt een goede keuze te zijn geweest. Het is perfect gedaan, goede afwerking en ook de nazorg was goed. Er moesten nog wat dingetjes gedaan worden en daar maak je je zorgen om maar ook dat is keurig afgewerkt. Aardige man ook.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Review

W&N heeft prima werk geleverd. Zij hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken en hebben het plafond er zeer vakkundig in gehangen , ondanks dat er wat lastige zaken (met name de rails van de electrische deur) om de hoek kwamen kijken.

Uitgevoerd op 18-01-2024

Contact

Nijverheidsweg 8
1442LD, Purmerend

Locaties

  • W&N Totaalbouw B.V.

    Nijverheidsweg 8
    Purmerend

Deel dit bedrijf