Loading...

Over Xlence Renovatie

OVER ONS
Bij Xlence Renovatie staat persoonlijke aandacht voorop. Wij zijn groot genoeg voor grote projecten, maar tegelijkertijd klein genoeg voor korte lijnen en persoonlijk contact. Zo proberen wij al onze klanten op een zo goed mogelijke en altijd professionele manier te bedienen.

Persoonlijke aandacht en uitstekende dienstverlening

Natuurlijk biedt Xlence Renovatie al haar klanten – of die nu groot of klein zijn – persoonlijke aandacht, een uitstekende dienstverlening en een uiterst betrouwbare werkwijze. Daar kunt u op bouwen én vertrouwen.

Xlence Renovatie is op meerdere terreinen actief en werkt zowel aan woningen als bedrijfspanden. We onderhouden én renoveren – of het nu gaat om een dakkapel, een compleet pand of een project met meerdere woningen. We zijn van alle markten thuis en hebben de expertise in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren én te begeleiden.

Kozijnen

Wist u dat wij daarnaast een breed assortiment aan kozijnen hebben die we u kunnen aanbieden? Xlence Renovatie heeft kozijnen in alle soorten, maten en kleuren.

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Dolph

Kozijnen plaatsen of vervangen

Heldere afspraken, prima uitgevoerd

De heer Ruznic was professioneel aan het meedenken over de oplossing en heeft bruikbare suggesties aangedragen. Dit leidde tot heldere afspraken. Er werd exact op tijd en zoals afgesproken geleverd. De monteurs zijn keurige en net werkende mensen. De kozijnen en vensterbanken op de eerste verdieping voor en achter alsmede de kozijnen van de dakkapel werden op de afgesproken datum en binnen de afgesproken tijd geplaats. We hoefden geen interne verschuiving van meubilair te doen, de boel werd goed afgedekt en er werd keurig omheen gewerkt. Alle afval werd netjes afgevoerd. Ook de detail afwerking was uitstekend verzorgd. Wij kunnen dit bedrijf en haar medewerkers van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 09-11-2020

Khalid

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

komt zijn afspraken na

Afgelopen week zijn al onze kozijnen vervangen,schuifpui en een dakkapel gerenoveerd. Wij zijn ontzettend tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Vriendelijk, leuk personeel die alles keurig hebben afgewerkt. Zeer professioneel! Chapeau! De heer Ruznic, de eigenaar, nam hij mij mee naar zijn huis om zijn kozijnen te laten zien.Mooier dat dit kan het niet!
Als ik nog eens zo'n klus zou hebben, zou ik meteen weer naar Xelence Renovatie teruggaan.
Goede voorlichting, duidelijk ( geen betaling vooraf), monteurs vriendelijk, behulpzaam en correct, en op tijd. ( geen rotzooi achtergelaten). TOP!

Uitgevoerd op 18-05-18

Vraag offerte aan bij Xlence Renovatie