Reviews (2)

Schrijf een review

Dolph

Kozijnen plaatsen of vervangen

Heldere afspraken, prima uitgevoerd

De heer Ruznic was professioneel aan het meedenken over de oplossing en heeft bruikbare suggesties aangedragen. Dit leidde tot heldere afspraken. Er werd exact op tijd en zoals afgesproken geleverd. De monteurs zijn keurige en net werkende mensen. De kozijnen en vensterbanken op de eerste verdieping voor en achter alsmede de kozijnen van de dakkapel werden op de afgesproken datum en binnen de afgesproken tijd geplaats. We hoefden geen interne verschuiving van meubilair te doen, de boel werd goed afgedekt en er werd keurig omheen gewerkt. Alle afval werd netjes afgevoerd. Ook de detail afwerking was uitstekend verzorgd. Wij kunnen dit bedrijf en haar medewerkers van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 09-11-2020

Khalid

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

komt zijn afspraken na

Afgelopen week zijn al onze kozijnen vervangen,schuifpui en een dakkapel gerenoveerd. Wij zijn ontzettend tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Vriendelijk, leuk personeel die alles keurig hebben afgewerkt. Zeer professioneel! Chapeau! De heer Ruznic, de eigenaar, nam hij mij mee naar zijn huis om zijn kozijnen te laten zien.Mooier dat dit kan het niet!
Als ik nog eens zo'n klus zou hebben, zou ik meteen weer naar Xelence Renovatie teruggaan.
Goede voorlichting, duidelijk ( geen betaling vooraf), monteurs vriendelijk, behulpzaam en correct, en op tijd. ( geen rotzooi achtergelaten). TOP!

Uitgevoerd op 18-05-18

Xlence Renovatie
Xlence Renovatie
Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • Hilversum

    Verlengde Zuiderloswal 9
    1216BW Hilversum

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Xlence Renovatie

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Xlence Renovatie door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten