Loading...

Over YES Dakkapellen B.V.

YES Dakkapellen is gespecialiseerd in kunststof dakkapellen,kozijnen,deuren en rolluiken.Wij leveren en plaatsen door heel Nederland! Wij kunnen deze leveren in alle gewenste maten en kleuren.

YES Dakkapellen levert en bouwt niet alleen uw nieuwe dakkapel, wij bieden veel meer..Wij leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit en volledige garantie. Onze klanten staan centraal! Wij luisteren naar alle wensen en denken graag mee.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Schrijf een review

Sander

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Proficioneel en nauwkeurig

Vandaag een team (ben de namen even kwijt helaas 😬🤫 sorry mannen) van Yes Dakkapellen hier gehad. Een zeer mooie ruime dakkapel laten plaatsen. Alles zeer professioneel en correct uitgevoerd. Kreeg ook goeie tips en tricks voor het afwerken aan de binnenkant.

Ik heb het contact met Patrick ook als zeer fijn ervaren. Was er naar mijn mening een uitdaging, dan zorgde patrick dat dit opgelost werd.

Dus als je mij vraagt of ik Yes Dakkapellen aan wil raden zeg ik JA

Groeten,

Sander en Linn

Uitgevoerd op 21-09-2021

Roy

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Prutsers.

Zouden rolluik stekker klaar op leveren, betalen op voorhand. Monteurs klemmen de kabel tussen raam en kozijn en zijn blij om op tijd naar huis te kunnen. Geconfronteerd met hun gepruts zeiden ze dat het kwam doordat ze niet het juiste gereedschap bij hadden, een collega zou een afspraak maken om het af te komen maken. Week later zelf gebeld; ze zouden terug bellen.. dit tot 5x toe! Zijn nu twee maanden verder en nog niemand geweest, ze geven aan het te druk te hebben waardoor ze de reeds betaalde en niet afgemaakte werken niet af komen maken. Schandalige gang van zaken, gelukkig hebben we rechtsbijstand.

Uitgevoerd op 06-04-2021

Arend

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Kreurig werk van die Zeeuwen!

Het begon al heel relaxed, want we mochten niet eens de offerte tekenen van de Advieseur van YES. Hij wou dat wij de juiste keuze moesten maken tussen YES en de concollegas. Werk in halve dag geregeld en geen truckjes bij de prijsopgave. Geen onverwachte kostenposten extra en keurige binnenafwerking. Complimenten!!

Uitgevoerd op 14-04-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij YES Dakkapellen B.V.