Loading...

Over Zeker voor de toekomst B.V.

Een simpel stappenplan voor iedereen

Wie een warmtepomp wil moet van veel zaken tegelijk op de hoogte zijn zoals: ISDE subsidie, extra hypotheekrenteaftrek, energie label verhoging, financieringsmogelijkheden en dan komt de kennis die je van warmtepompen moet hebben daar nog boven op. Door de stijgende gasprijzen en subsidies is de vraag naar warmtepompen sterk toegenomen. Het kan voor veel klanten lastig zijn om het geheel te overzien. Daarom heeft Zekervoordetoekomst.nl een concept bedacht in een vorm van een stappenplan waarin de klant volledig wordt ontzorgd en op korte termijn kan beginnen met besparen op de gaskosten.

Om dit concept te laten realiseren, zorgt zekervoordetoekomst.nl voor voldoende voorraad en heeft zij de beschikking tot gecertificeerde monteurs voor de installatie van de warmtepompen.

Na onze bezoeken bij veel fabrikanten is Zekervoordetoekomst.nl een samenwerking aangegaan met onze partner eco2all. Voor elke woning zijn er geschikte warmtepompen beschikbaar met korte aanvoerlijnen vanuit onze fabrikanten.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven