Reviews (48)

George

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer prettig eerste gesprek. Op basis van goede ervaring met dit bedrijf door een bekende direct in zee gegaan. Goede uitleg en begeleiding in gehele traject.
Montage door capabel, vriendelijk en vakkundig team. Ook aftersales goed op orde. Erg tevreden.

Uitgevoerd op 27-05-2022

Erwin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Vandaag mijn eerste KWatts zelf opgewekt met een PV installatie van Enphase. Geleverd en gemonteerd door Ziezo Solar.
Goed advies in de voorbereiding tot aankoop.
De montage ploeg heeft netjes de werkzaamheden uitgevoerd zoals besproken. Geef Ziezo Solar een kans om een offerte uit te brengen!

Uitgevoerd op 04-05-2022

Floris

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top service!

Top service van Ziezo Solar, snel schakelen en hoge kwaliteit zonnepanelen & installatie.

Uitgevoerd op 01-06-2022

Sandra

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig!

Wat ben ik blij dat ik voor Ziezo Solar gekozen heb!
Een vakkundig en enthousiast team. Prettig contact, helder verhaal. Er wordt met je meegedacht in de keuze en bij de plaatsing. Uitvoering in 1 woord: keurig! Geen slingerende kabels, alles netjes gemonteerd en weggewerkt. De heren laten na montage alles picobello achter. Ik zou zonder twijfel weer voor Ziezo Solar kiezen!

Uitgevoerd op 09-05-2022

Karel

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies!

De service en installatie van Ziezo Solar is uitstekend; goed advies, professionele installatie, hulp bij aanmelding en verzorging van btw teruggave. In totaal 26 panelen van Hyundai met Enphase micro omvormers geplaatst met 25 jaar product garantie op zowel de panelen als de omvormers. Ziezo werkt alleen met kwaliteitsproducten. Het ziet er schitterend uit. Ik kan Ziezo zonder meer aanbevelen!

Uitgevoerd op 02-04-2022

Geartsje

Zonnepanelen installeren

Betrouwbaar

De mannen van Ziezo solar zijn zeer betrouwbaar en uiterst vriendelijk. Wat vooral fijn is: ze leggen heel duidelijk uit wat ze gaan doen. Zoals een goede tandarts van tevoren precies vertelt wat hij gaat doen, zo opereren de mannen van Ziezo solar op je dak!

Uitgevoerd op 22-04-2022

Bart

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

De vriendelijke mensen van Ziezo hebben gisteren zonnepanelen op onze opbouw in Amsterdam geplaatst. Ik heb niets dan positieve ervaringen met deze partij. Vanaf het eerste (intake)gesprek, via de planning tot aan de plaatsing. En als er in de toekomst onverhoopt een probleem ontstaat met de installatie, dan weet ik zeker dat ze het snel en weer erg professioneel op zullen lossen.

Ik heb eind vorig jaar meerdere partijen benaderd voor het plaatsen van panelen, maar kreeg gewoon het beste gevoel bij de mensen van Ziezo. Snelle reactie, professioneel advies, flexibel, sociaal, prettig in de omgang en meedenkend. Door Corona of ziekte was het soms nodig om de planning iets bij te stellen, maar ze hebben er steeds voor gezorgd dat ik daar weinig tot geen last van had. En ten slotte konden ze ook nog eens op korte termijn plaatsen en was de prijs erg concurrerend.

Uitgevoerd op 15-02-2022

Jurgen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima service en goede begeleiding

Prima service en goede begeleiding. Er zijn andere panelen geplaatst vanwege leveringsproblemen. Maar dat is in goed overleg gegaan. Alles is gegaan zoals van te voren afgesproken. Alleen maar positief…

Uitgevoerd op 23-03-2022

Ziezo Solar

Top pro
Premium partner
84 keer gekozen

Waar wij voor staan:

Enphase goud installateur
Persoonlijke aandacht
Snelle service
Hoge kwaliteit installaties
Hoge kwaliteit materialen

Contact

Emrikweg 16
2031BT, Haarlem

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Haarlem

    Emrikweg 16
    2031BT Haarlem

Deel dit bedrijf