Reviews (5)

Aanbevolen door klant

Krachtstroom aanleggen

Goed en duidelijk contact.

Uitgevoerd op 27-07-2020

Aanbevolen door klant

Elektra/casema/data netwerk en intercom vernieuwen

Complete elektra in mijn woning vernieuwd inclusief data netwerk en intercom. Ik heb aangegeven wat ik wilde en alles is verder besteld en geregeld. Alles ging in goed overleg. Ik ben zeer tevreden over de uitvoering en ja, ik zou hem zeker aanbevelen aan bekenden. Heb hem zelf ook via via gevonden.

Uitgevoerd op 08-05-2020

Aanbevolen door klant

Verlichting en domotica

Sinds een maand of 4 zetten wij hem in op kleinere projecten in kantoren. Dat handelt hij zelfstandig af. Het gaat om diverse elektrotechnische installaties zoals verlichting van kantoorpanden en garage plekken, slimme schakelingen bijvoorbeeld met knx systemen, dat is een soort van domotica systeem. Het is een prima monteuren een goede jongen.

Uitgevoerd op 01-05-2020

Aanbevolen door klant

Totaal renovatie

Ziggy heeft van 2012 t/m 2016 grote elektrawerken voor mij gedaan. Hele huisinstallaties en hotels vanaf groepenkast tot het einde. Sinds een paar jaar heb ik dit werk afgebouwd en hem daarvoor niet meer ingezet maar hij doet nu nog steeds tot volle tevredenheid storingen, groepenkasten plaatsen enz. en ik beveel hem regelmatig aan bij anderen.

Uitgevoerd op 01-05-2020

Aanbevolen door klant

Elektra, Casema en intercom

Huur hem regelmatig in voor onderhoud een aanleg van elektra in nieuwbouw en huurwoningen. Het is een goeie jongen, netjes, komt de afspraken na en levert goed werk. Genoeg redenen om ook in de toekomst een beroep om hem te blijven doen.

Uitgevoerd op 01-05-2020

Contact

Molenstraat 6
2691BZ, 's-Gravenzande

Locaties

  • Zileks elektrotechnisch bedrijf

    Molenstraat 6
    S-Gravenhage
Zileks elektrotechnische bedrijf

Deel dit bedrijf