Zo Veilig Advies
2 9.0 10 2
9,0
Prijs/kwaliteit
8.5
Service
10.0
Afspraken
8.5

Zo Veilig Advies

Xenonstraat 71
1362 GG Almere

Wij beschermen wat kostbaar is voor u. Met alarmeringssystemen voor inbraak, brand, waterschade maar ook persoonlijke bescherming. Dit doen we met modulaire maatwerk oplossingen omdat iedere situatie anders is en u niet altijd met een standaardpakket optimaal geholpen bent. U kunt zich op basis van uw eigen wensen 24 uur per dag en 7 dagen beschermen tegen inbraak, brand en overig ongeluk.

Wij komen gratis bij u langs voor een beveiligingsadvies op maat! Beslist u voor 31 december, dan betaalt u de eerste maand geen abonnementskosten. U beveiligt u huis al voor €135 installatiekosten en €29.95 per maand!

2 beoordelingen

Uitgevoerd op 04-12-18 door:

Zo Veilig Advies

8.7 10
8,7

Alarmsysteem

Monteur legt alles goed uit!

Aanbeveling:
Goede service ,monteur legt alles goed uit hoe alles werkt , ik zou zeggen kies voor zo veilig en ook betaalbaar

Uitgevoerd op 27-11-18 door:

Zo Veilig Advies

9.3 10
9,3

Alarmsysteem

Geweldige service

Aanbeveling:
Geweldige service vriendelijk personeel 👍👍

1 werkzaamheid

Alarmsysteem
Alarmsysteem
Alarmsysteem

Verlaag inbraakkans met 90%

Je woning of bedrijfspand beveiligen met een inbraakalarm zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel. Als je bedenkt dat er ruim zeven keer per uur een inbraak plaatsvindt, is een inbraakalarm voor de woning of bedrijfspand geen overbodige luxe.

Een inbraakalarm: hoe werkt dat?

Als je je huis of bedrijfspand goed wil beschermen, kies je voor een alarmsysteem. Als inbrekers dit vanaf buiten zien door bijvoorbeeld een sticker op je deur, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnt hij zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat iemand je pand binnenkomt, gaat er een sirene af of verschijnen er lichtflitsen. Je kan ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een meldkamer, zodat je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

Prijzen alarmsystemen

De prijzen van alarmsystemen liggen nogal ver uit elkaar. Het hangt af van wat voor eisen jij aan een alarmsysteem stelt. Het type inbraakalarm, de omvang en het type van je huis of pand en de kwaliteit van de apparatuur zijn bepalend voor wat jij betaalt voor een alarmsysteem. Kies je voor een inbraakalarm met verbinding naar een meldkamer, dan moet je ook rekening houden met abonnementskosten.

Ontvang gratis offertes voor inbraakalarmen

Overweeg jij een inbraakalarm te laten installeren en ben je op zoek naar goed advies, juiste informatie en een kostenoverzicht op maat? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf specialisten op het gebied in inbraakalarmen in jouw regio. Je vindt de alarmspecialist die bij je past en door offertes te vergelijken, kan je ook nog eens 40% besparen op je inbraakalarm.

Tip: laat je een professioneel alarmsysteem plaatsen door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij €250 korting van ons!

Bedrijfsvideo

Ons team