Zo Veilig Advies
3 8.8 10 3
8,8
Prijs/kwaliteit
8.7
Service
9.3
Afspraken
8.3
« terug naar overzichtspagina

Zo Veilig Advies

Xenonstraat 71
1362 GG Almere

7 werkzaamheden

Alarmsysteem
Alarmsysteem
Alarmsysteem

Verlaag inbraakkans met 90%

Je woning of bedrijfspand beveiligen met een inbraakalarm zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel. Als je bedenkt dat er ruim zeven keer per uur een inbraak plaatsvindt, is een inbraakalarm voor de woning of bedrijfspand geen overbodige luxe.

Een inbraakalarm: hoe werkt dat?

Als je je huis of bedrijfspand goed wil beschermen, kies je voor een alarmsysteem. Als inbrekers dit vanaf buiten zien door bijvoorbeeld een sticker op je deur, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnt hij zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat iemand je pand binnenkomt, gaat er een sirene af of verschijnen er lichtflitsen. Je kan ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een meldkamer, zodat je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

Prijzen alarmsystemen

De prijzen van alarmsystemen liggen nogal ver uit elkaar. Het hangt af van wat voor eisen jij aan een alarmsysteem stelt. Het type inbraakalarm, de omvang en het type van je huis of pand en de kwaliteit van de apparatuur zijn bepalend voor wat jij betaalt voor een alarmsysteem. Kies je voor een inbraakalarm met verbinding naar een meldkamer, dan moet je ook rekening houden met abonnementskosten.

Ontvang gratis offertes voor inbraakalarmen

Overweeg jij een inbraakalarm te laten installeren en ben je op zoek naar goed advies, juiste informatie en een kostenoverzicht op maat? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf specialisten op het gebied in inbraakalarmen in jouw regio. Je vindt de alarmspecialist die bij je past en door offertes te vergelijken, kan je ook nog eens 40% besparen op je inbraakalarm.

Tip: laat je een professioneel alarmsysteem plaatsen door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij €250 korting van ons!

Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis

24/7 beveiliging!

Wanneer het aankomt op de beveiliging van je woning zijn er meerdere opties. Camerabeveiliging is een van de betere vormen van woningbeveiliging omdat alles wordt vastgelegd. Wanneer een inbreker je huis binnen wilt komen zal hij worden vastgelegd op beeld. Vaak komt het echter niet zo ver. Camerabeveiliging heeft namelijk een preventieve werking omdat inbrekers vaak niet het risico nemen. De pakkans is namelijk stukken hoger met camerabeveiliging en ze zien zichzelf liever niet terug bij Opsporing Verzocht.

Soorten camerabeveiliging

Camerabeveiliging is er in verschillende vormen. Zo zijn er draadloze camera's, dome camera's, analoge camera's en IP-camera's. Welke keuze het beste is hangt af van jouw wensen en woonsituatie. 

Bespaar op camerabeveiliging

Wil jij je woning beter beveiligen met camerabeveiliging? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en vind de beste deal! Via Solvari kom je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen. 

Brandmeldsysteem
Brandmeldsysteem
Brandmeldsysteem

Voorkom grote brandschade

Je hoopt natuurlijk dat het niet gebeurt, maar de mogelijkheid bestaat altijd dat er brand uitbreekt in je woning of bedrijfspand. Om de schade te beperken, is het aan te raden te investeren in brandalarm. Brandalarm omvat meerdere varianten, zoals rookmelders, warmtemelders en koolmonoxidemelders.

Prijs brandmeldsysteem

Wat je betaalt voor een brandalarm hangt af van wat je wil. Kies je voor losse rookmelders of wil je een compleet brandalarmsysteem? Losse melders zijn uiteraard goedkoper dan wanneer je een heel systeem aan laat leggen.

Wil je weten welk brandalarm het best past bij jouw situatie? Door je gegevens achter te laten, kom je in contact met specialisten die jou graag verder helpen. Ontdek je mogelijkheden en ontvang gratis offertes op maat!

Camerabeveiliging
Camerabeveiliging
Camerabeveiliging

Veilig wonen

Camerabeveiliging is gemakkelijk te plaatsen, houdt altijd een oogje in het zeil en verhoogt je veiligheidsgevoel. Het is volgens de wet toegestaan om je eigen woonhuis onder cameratoezicht te zetten voor de beveiliging. Je bent wel verplicht om dit duidelijk te maken door bijvoorbeeld een bordje bij de deur te plaatsen. Dit is ook nodig als je later de beelden wil gebruiken als bewijs!

Dankzij camerabeveiliging zijn je bezittingen veiliger. De kans is groter dat je spullen worden teruggevonden als je beelden hebt van de inbraak. Financieel en emotioneel gezien natuurlijk best rustgevend! Met behulp van camerabeelden is de kans dat de dader uiteindelijk wordt veroordeeld ook veel groter.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor beveiliging met camera's zijn in jouw situatie? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten die je graag verder helpen.

Brandalarm in een woning
Brandalarm in een woning
Brandalarm in een woning

Beveilig je woning tegen brand

Met een brandalarm in je woning zorg je ervoor dat je in geval van brand op de hoogte wordt gebracht. Een brand komt niet vaak voor in woningen, maar de gevolgen kunnen enorm zijn. Een brand die niet tijdig wordt ontdekt is één van de ergste dingen die je huis kan overkomen, dus het is verstandig om je huis hier goed tegen te beveiligen. 

Brandalarm installeren

Bij een eventuele brand zorgt een brandalarm ervoor dat je hiervan vroegtijdig op de hoogte bent. Dit stelt jou in staat om snel te handelen in geval van brand, zodat de brand niet verder uitslaat en de schade beperkt blijft. Je kunt kiezen uit verschillende brandalarmen, zoals warmtemelders, rookmelders en koolmonoxidemelders. Tevens is er onderscheid te maken tussen losse brandmelders en hele systemen die automatisch via sms melding kunnen maken in geval van brand en hulpdiensten kunnen inschakelen.

Ontvang gratis offertes

Wil jij je woning beter beveiligen tegen brand? Vraag dan nu gratis offertes aan voor een brandalarm en kom in contact met maximaal 5 specialisten! Zij helpen je graag verder.

Alarmsysteem zakelijk zonder verbinding meldkamer
Alarmsysteem zakelijk zonder verbinding meldkamer
Alarmsysteem zakelijk zonder verbinding meldkamer

Bescherm je bedrijfspand!

Om je bedrijfspand te beveiligen tegen indringers en brand moet je het natuurlijk goed beveiligen. Documenten en apparatuur zijn erg waardevol voor je bedrijf en wil natuurlijk niet dat deze verloren gaan of in verkeerde handen terecht komen. Ook de veiligheid van de werknemers is een reden om te investeren in een alarmsysteem. Dit kan door middel van een alarmsysteem zonder verbinding naar de meldkamer. Met een inbraakalarm, camerabeveiliging en/of een brandalarm beveilig je het bedrijfspand optimaal tegen alle mogelijke gevaren.

Waarom een alarmsysteem zonder verbinding naar de meldkamer?

Een verbinding naar een meldkamer is vaak een dure investering met terugkerende kosten. Wanneer er een alarmsysteem wordt aangesloten zonder verbinding naar de meldkamer kan dit alsnog zorgen voor een afschrik-effect. Daarbij kunt u zelf alsnog meteen een melding ontvangen bij het afgaan van het alarm. Zo is het tegenwoordig mogelijk om pushberichten op je mobiele telefoon te ontvangen wanneer er iets aan de hand is met het bedrijfspand. Hiermee zou je bijvoorbeeld door de beveiligingscamera kunnen kijken om de situatie te waarnemen.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfspand? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met specialisten uit jouw regio!

Domotica
Domotica
Domotica

Puur gemak

Droom jij van een huis dat altijd warm is als je thuiskomt, dat je je lampen op afstand kunt aan- of uitzetten en dat je je tv met je mobiele telefoon kan bedienen? Het is dichterbij dan je denkt. Met domotica kan je je leven een stuk simpeler maken!

Naast een berg gemak brengt domotica je ook een lagere energierekening. Je kan met één druk op je knop alle lampen in je huis uitzetten en je verwarming kan je automatiseren. Geen paniek meer als je niet thuis bent en dan pas bedenkt dat je de verwarming aan hebt laten staan.

Wil jij precies weten welke mogelijkheden voor domotica er zijn en wat dat gaat kosten? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met specialisten die het je graag vertellen.