Zon Bewust B.V.
4 8.8 10 4
8,8
Prijs/kwaliteit
8.8
Service
8.8
Afspraken
8.8

Zon Bewust B.V.

Tinnegieterstraat 7
3194 AL Hoogvliet Rotterdam

Zon Bewust B.V. is gevestigd in Spijkenisse en richt zich volledig op zonne-energie voor uw woning, bedrijfspand en/of vereniging. Hierbij moet u denken aan zonnepanelen voor het winnen van elektriciteit, zonneboilers voor het winnen van thermisch energie, voor het verwarmen van uw tapwater en/of ruimteverwarming. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze laagste prijs garantie, uitgebreide assortiment, goede service en veel ervaring met subsidieaanvragen.

Met Zon Bewust kiest u voor een betrouwbare partner in duurzame energie die landelijk actief is, maar de service biedt van een lokale onderneming. Als u een leverancier zoekt die vakkundig is, ervaring heeft, alleen topkwaliteit verkoopt, zeer transparant is met prijzen en systeemopbouw, met u meedenkt over het beste systeem voor uw situatie, u een eerlijk advies geeft en zeer ervaren monteurs in dienst heeft die uw systeem met de grootste zorg en netheid installeren is Zon Bewust de ideale partner

Ontvang tot € 100,- retour voor aanbrengen van een nieuwe klant.

4 beoordelingen

Uitgevoerd op 10-01-19 door:

Zon Bewust B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Kortom, alle lof voor Zon Bewust.

Aanbeveling:
De verkoopadviseur was erg compleet met zijn verhaal en nam zelfs extra tijd na sluitingstijd om toch nog wat vragen te beantwoorden. Dit is pas service! De installatie werd gedaan door jongens met verstand van zaken die ook gelijk een paar tips gaven om mijn zonnepanelen in optima forma te houden.

Uitgevoerd op 18-01-17 door:

Zon Bewust B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

We besparen nu € 1500,- per jaar.

Aanbeveling:
Offerte aangevraagd voor zonnepanelen. Ik werd snel gebeld voor een afspraak om een offerte op te komen maken. De offerte was overzichtelijk en duidelijk en de prijs was in vergelijking met andere aanbieders goed. De adviseur vertelde ook de mogelijkheden van een zonneboiler, wat in onze situatie ook erg interessant was. De BTW teruggave is ook door Zon Bewust geregeld. Dit was erg prettig. Ik ben ook zeer tevreden over de beide systemen (zonnepanelen en zonneboiler) die inmiddels alweer ruim een jaar geleden door Zon Bewust zijn geplaatst. We besparen nu circa € 1500,- per
jaar.

Uitgevoerd op 11-10-17 door:

Zon Bewust B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Kundig bedrijf

Aanbeveling:
Door mijn hoge verbruik, wilde ik graag een hoog rendement uit mijn dak halen. Zon Bewust adviseerde mij Sun Power panelen, welke een hoger vermogen leveren dan andere panelen. Hierdoor is het rendement 30% hoger dan andere offertes die ik had ontvangen. Zeer kundig bedrijf met verstand van zaken!

Uitgevoerd op 09-05-18 door:

Zon Bewust B.V.

8 10
8

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Ik ben zeer tevreden. Zon Bewust heeft een op maat gemaakte schans voor mij gemaakt, zodat mijn dakoppervlakte optimaal wordt benut. Voorlichting was erg goed en al mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord. BTW afhandeling is ook door Zon Bewust gedaan, wat erg prettig is.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

2 werkzaamheden

Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Zonneboiler installeren of vervangen
Zonneboiler installeren of vervangen
Zonneboiler installeren of vervangen

Verwarm water gratis!

Wil je een lagere energierekening? Een zonneboiler kan je helpen maandelijks te besparen! Je houdt elk jaar honderden euro’s over door je water te verwarmen met de zon.

Voordelen zonneboiler

• Je begint meteen met besparen zodra de zonneboiler geplaatst is
• 20 jaar lang gratis je water verwarmen
• Bijna geen onderhoud aan de zonneboiler, eens in de vijf jaar is genoeg

Zonneboilers vergelijken

Ben je benieuwd wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Vraag gratis zonneboiler offertes aan en ontdek het! De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder.

Ons team