Loading...

Over Zonduurzaam

Wie is Zonduurzaam?
Laten we eerst beginnen met ons verhaal. Zonduurzaam is een organisatie dat in een korte periode een sterke positie heeft weten te bemachtigen binnen de zonnepanelen-markt. Dit hebben we gedaan door onze klanten te voorzien van een persoonlijk, maar vooral eerlijk advies. Eerlijkheid geldt namelijk voor ons als de basis van duurzaamheid. Duurzaamheid in de dienst die wij verlenen, maar bovenal in de verbinding die wij aangaan met onze klanten, leveranciers, partners en medewerkers.

Wat doet Zonduurzaam?
Zonduurzaam regelt voor jou van A tot Z de aanschaf van zonnepanelen. Wij verzorgen dus het gehele proces, van de aanvraag tot en met de installatie en alles wat toekomst nog brengt. In welke fase van het proces je ook bent, we helpen je graag verder met het maken van de beste keus voor jouw persoonlijke situatie.

Na alle opties doorgesproken te hebben en de keus is gemaakt voor het best mogelijke systeem voor jouw dak, gaan we een datum prikken voor de installatie. Op deze dag komen onze installateurs bij jou langs om de zonnepanelen, omvormer en aansluitingen te monteren. We werken nauw samen met hoog aangeschreven installatietechnische bedrijven over heel Nederland, zodat we voor iedereen in de buurt de beste service kunnen leveren. Wij melden jou vervolgens voor je aan bij de netbeheerder én we vragen voor jou de btw terug bij de Belastingdienst.

Het enige dat je zelf hoeft te doen is de app van de omvormer op je telefoon installeren en te bekijken hoeveel energie jouw zonnepanelen genereren! Mocht je daarnaast in de loop van de tijd nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je paraat.
Ook voor vragen over de nieuwste ontwikkelingen of voor het bespreken van nieuwe toekomstplannen, blijven we je ondersteunen. Dát noemen we nou duurzaam.

We zijn ook erg benieuwd naar wie jij bent en waar jij staat in jouw zoektocht naar zonnepanelen! Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens en dan helpen we je graag verder.

Kenmerken

1.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven