Loading...

Over Zonhut

ZONHUT is gespecialiseerd in het installeren en monteren van PV-systemen. Wij houden ons al jaren bezig met zonne-energie zowel in Nederland als in het buitenland.

Ons werkgebied ligt zowel in de zakelijke als in de particuliere sector. Van een klein project op een schuin pannendak tot en met grote zakelijke klussen op platte daken en/of nieuwbouwprojecten. Wij kunnen al u zorgen ontnemen, vanaf de aanvraag tot de oplevering. De reden dat we dit al zo lang kunnen doen is omdat wij veel waarde hechten aan het belang van onze klanten. In ons werk is een tevreden klant het belangrijkste doel. Voor ons is kwaliteit, service en veiligheid zeer belangrijk. Wij werken dan ook volgens de NEN-1010 en installeren ook volgens de SCOPE 12 reglement, waardoor wij projecten van zeer hoge kwaliteit kunnen opleveren.

Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige en technische kennis, daardoor kunnen wij ook in-dak systemen installeren die geïntegreerd worden in het dak of systemen opleveren waar de zonnepanelen op de gevel geïnstalleerd worden.

Zonhut is een erkende installateur die gecrtificeerd is door InstallQ, Zonhut is opgenomen in het register van www.echteinstallateur.nl en tevens lid van branche vereniging Techniek Nederland.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven