Loading...

Over Voltier

Wie is Voltier?
Voltier is gedreven door de overtuiging dat duurzame energieoplossingen de sleutel zijn voor bedrijven en particulieren die vastlopen en verder willen gaan. Ons doel is om transparante en haalbare doelen te stellen, waar we met toewijding aan werken. Wij onderscheiden ons door te streven naar kwaliteit en expertise in onze dienstverlening. Onze totaaloplossingen voor zakelijke panden en particuliere woningen worden gekenmerkt door maatwerk en een langetermijnvisie.

Wat doet Voltier?
Voltier is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor duurzaamheid in Nederland. Ze nemen alle aspecten van verduurzaming op zich, waaronder zonnepanelen, airco's, laadpalen, warmtepompen, energieopslag en slimme sturing. Dit betekent dat klanten een betrouwbare partner hebben voor de lange termijn, die samen met hen werkt aan het verwezenlijken van hun duurzame doelen. Voltier streeft naar transparante doelstellingen en maakt gebruik van expertise om deze te realiseren.

Kenmerken

3.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (5)

Sandra

Geweldige installatie!

De installatie is goed gegaan, de mannen hebben alles heel netjes achter gelaten en wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Uitgevoerd op 19-01-2024

Netjes geleverd.

Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd...alles wat iemand zoekt/wil als hij/zij gebruik wil maken van zonnepanelen. Oh niet geheel onbelangrijk......de prijs is ook perfect

Uitgevoerd op 19-01-2024

Annemiek

Top bedrijf

Wij hebben bij dit bedrijf zonnepanelen en 2 airco’s aangeschaft. Dezelfde dag zijn ze nog bij ons thuis geweest om te schouwen. 2 weken laten waren 2 teams bij ons op dit te installeren. Ongelofelijk professioneel en vakkundig. We krijgen bij elke stap uitleg. Na de installatie zijn wij nog opgebeld of alles naar tevredenheid is gegaan. Mijn man en ik zijn enorm tevreden en raden dit bedrijf aan iedereen die geen gedoe wilt.

Uitgevoerd op 19-01-2024

Albert

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

sonnepanelen

heb al 5maanden zonnepanelen en nog steeds werkt de app niet ondangs 10 tallen telefoontjes en apps .

Uitgevoerd op 15-12-2023

Clary

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig zeer vriendelijk en snel

Het werk is buitengewoon vlot en nauwkeurig uitgevoerd. De bekabeling erg netjes weggewerkt, rekening houdend met mijn wensen. Bovendien waren de werknemers buitengewoon vriendelijk. Ik ben erg blij en tevreden met het uitgevoerde werk!!

Uitgevoerd op 05-06-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Voltier