Reviews (5)

Sandra

Geweldige installatie!

De installatie is goed gegaan, de mannen hebben alles heel netjes achter gelaten en wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Uitgevoerd op 19-01-2024

Netjes geleverd.

Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd...alles wat iemand zoekt/wil als hij/zij gebruik wil maken van zonnepanelen. Oh niet geheel onbelangrijk......de prijs is ook perfect

Uitgevoerd op 19-01-2024

Annemiek

Top bedrijf

Wij hebben bij dit bedrijf zonnepanelen en 2 airco’s aangeschaft. Dezelfde dag zijn ze nog bij ons thuis geweest om te schouwen. 2 weken laten waren 2 teams bij ons op dit te installeren. Ongelofelijk professioneel en vakkundig. We krijgen bij elke stap uitleg. Na de installatie zijn wij nog opgebeld of alles naar tevredenheid is gegaan. Mijn man en ik zijn enorm tevreden en raden dit bedrijf aan iedereen die geen gedoe wilt.

Uitgevoerd op 19-01-2024

Albert

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

sonnepanelen

heb al 5maanden zonnepanelen en nog steeds werkt de app niet ondangs 10 tallen telefoontjes en apps .

Uitgevoerd op 15-12-2023

Clary

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig zeer vriendelijk en snel

Het werk is buitengewoon vlot en nauwkeurig uitgevoerd. De bekabeling erg netjes weggewerkt, rekening houdend met mijn wensen. Bovendien waren de werknemers buitengewoon vriendelijk. Ik ben erg blij en tevreden met het uitgevoerde werk!!

Uitgevoerd op 05-06-2023

Meer over

Locaties

  • Bedrijfsruimte

    A.H.G. Fokkerstraat 18K
    9403AP Assen
Voltier

Deel dit bedrijf