Loading...

Over Zonnemarkt

Premium Partner

Sinds 2011 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg.

Brochures

Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist
Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist

Brochure van Zonnemarkt

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
45.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (570)

Schrijf een review

Piet

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top

Geweldig

Uitgevoerd op 02-09-2021

Aanbevolen door klant

Correct, duidelijk en vlotte probleemloze plaatsing van10 zonnepanelen

Bij aankoop huis was ons plan op het dak dat pal zuid lag zonnepanelen te leggen. Na wat inlezen en speuren op internet een aantal bedrijven gevraagd offerte uitr te brengen en deze info in Excell sheet gezet. We kwamen maar niet uit, want het aanbod van de prijsvechters leek erg veel op elkaar. Toen is accountmanager Ersin Kurt van Zonnemarkt langs gekomen. Hij kwam met een totaal ander concept: Sunpower 375Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers, niet de goedkoopste combi. Maar de presentatie en de uitgebreide aanvullende informatie heeft ons overtuigd om toch iets meer te investeren en zo hebben we gekozen voor Zonnemarkt. Op de dag van installatie konden, door onverwachts slecht weer met harde wind, de panelen niet geplaatst worden. Zonnemarkt heeft toen haar uiterste best gedaan om, ondanks hun volle agenda en Corona perikelen, snel een nieuwe afspraak te plannen. De installatie verliep vlot, zonder problemen en was Corona proof. Het installeren van de app vonden wij wel even erg lastig, maar we zijn per telefoon hiermee goed geholpen. Alles werkt nu naar tevredenheid.
Een klein minpuntje: tot weken na installatie kwam ik gekleurde tiewraps (kabelbinders) tegen in de tuin. Beetje slordig.

Uitgevoerd op 15-07-2021

Aanbevolen door klant

Very professional, insightful and kind.

After I called Zonnemarkt I got and appointment with Mark Berkhout. He took his time to come to my home, see the house and roof, explain everything and answer every question. He is absolutely very knowledgeable, trustworthy and kind. He gives great tips, cons and pros. I give him excellence.

Thanks Mark for your service!

Thanks Stefan Haaring for your support to finalize the order!

I’m looking forward to have the solar panels on my roof.

Uitgevoerd op 13-07-2021

Bekijk alle beoordelingen