Zonnemarkt
18 8.7 10 18
8,7
Prijs/kwaliteit
8.6
Service
8.8
Afspraken
8.7

Zonnemarkt

Antennestraat 40
1322 AE Almere

Sinds 2008 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg.

U krijgt gratis deskundig en persoonlijk advies aan huis.

18 beoordelingen

Uitgevoerd op 09-01-19 door:

Zonnemarkt

9 10
9

Zonnepanelen

12 mooie Q-cells gekocht!

Aanbeveling:
Vooral goede begeleiding/uitleg van de Energie-adviseur Sander Raven en kundige en nette installateurs. Ook helpdesk en overige administratief personeel is zeer klantvriendelijk.

Uitgevoerd op 19-10-18 door:

Zonnemarkt

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Kortom zeer tevreden!

Aanbeveling:
Goede voorlichting. Prettig contact zowel mondeling als middels mail. Prima nazorg. Zeer vriendelijke monteurs. BTW service ook perfect verzorgd. Goede voorlichting. Prettig contact zowel mondeling als middels mail. Prima nazorg. Zeer vriendelijke monteurs. BTW service ook perfect verzorgd.

Uitgevoerd op 03-10-18 door:

Zonnemarkt

10 10
10

Zonnepanelen

Tot nu toe werkt alles perfect.

Aanbeveling:
Alles is mij zeer goed bevallen! Eerst een gesprek gehad met de adviseur aan huis (Stefan). Hierbij is ruim de tijd genomen waarbij goed is meegedacht over onze wensen en een passend systeem op ons dak. Uit 4 aanbiedingen voor zonnepanelen in Eindhoven een vergelijk gemaakt. Vanwege de kwaliteit van de materialen en het advies voor Zonnemarkt gekozen. Bij de installatie waren de monteurs op tijd. Nette monteurs met duidelijk verstand van het product. Hebben ook voldoende tijd om de installatie netjes te installeren. Tijdens de installatie is er netjes en veilig gewerkt, rommel opgeruimd en uitleg gegeven over de werking van het systeem.

Uitgevoerd op 05-11-18 door:

Zonnemarkt

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

8 Qcells 320 wp zonnepanelen

Aanbeveling:
Verkoper / adviseur Ersin Kurt gaf een prima voorlichting over de producten van het bedrijf waarbij gekeken werd naar de diverse systemen die mogelijk waren. Hij nam ook uitgebreid de tijd om te kijken naar een haalbaar legplan van de zonnepanelen en een optimale aansluiting op de meterkast.
De installatie werd binnen zes weken op een vakkundige en prettige manier uitgevoerd.

Uitgevoerd op 26-09-18 door:

Zonnemarkt

9 10
9

Zonnepanelen

Perfecte installatie

Aanbeveling:
Goede informatie, duidelijke communicatie, hoge kwaliteit van het geleverde materiaal, perfecte installatie. Het ging om een aankoop en installatie van 12 zonnepanelen met omvormer. 3700 Wp.

Uitgevoerd op 17-06-18 door:

Zonnemarkt

3.7 10
3,7

Zonnepanelen

Slecht te bereiken ,slechte service

Aanbeveling:
Panelen liggen niet mooi. Je kijkt tegen de uitstekende rand aan. Hadden verstelbare beugels gebruikt moeten worden. Zonnemarkt en de installateur geven elkaar de schuld en komen niet met een oplossing

Uitgevoerd op 21-08-18 door:

Zonnemarkt

9 10
9

Zonnepanelen

Ging om Q-Cell panelen

Aanbeveling:
Snel gehandeld, uitgevoerd. deskundig en vakbekwaam uitleg van adviseur Tim de Groot. Alles is uitgevoerd zoals van tevoren besproken. Snel klaar.

Uitgevoerd op 23-07-18 door:

Zonnemarkt

10 10
10

Zonnepanelen

Prima bedrijf.

Aanbeveling:
Aardige mensen, komen hun afspraken na en leveren goed werk af. Hulp bij btw teruggaaf niet aan klant doorberekenen,

9 projecten

Project Vaassen
Project Vaassen
Project Bathmen
Project Bathmen
Project Apeldoorn
Project Apeldoorn

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Bedrijfsvideo

Ons team

binnen/ buitendienst Zonnemarkt