Loading...

Over Zonnemarkt

Premium Partner

Sinds 2011 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg.

Brochures

Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist
Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist

Brochure van Zonnemarkt

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
66.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (641)

Schrijf een review

Ika Dewi

2 keer afspraken niet nagekomen!

2 keer afspraken niet nagekomen voor de service, zonder bericht, terwijl wij de hele dag op de monteur hebben gewacht! Zo slecht!!

Uitgevoerd op 16-05-2023

Aanbevolen door klant

Tevreden van begin tot eind!

Van begin tot eind zeer duidelijke begeleiding. Eerst een adviseur over de vloer gehad (Marvin), fijn gesprek gevoerd en heldere uitleg gehad.
Vervolgens wat uitleg over de mail gehad over het gehele proces en de jongens die hier kwamen installeren hadden kennis van zaken en hebben netjes gewerkt. Klasse!

Uitgevoerd op 11-05-2023

Extreem slechte service

Ga voor een andere leverancier. Het is het niet waard om met deze partij te werken.

Nadat de verkoper was geweest offerte getekend en installatieafspraak gemaakt.

Dag van de afspraak werd in de ochtend gebeld dat het wat later zou worden, maar vervolgens is niemand komen opdagen.
Na excuus een nieuwe afspraak gemaakt 2 weken later. Installatie gedaan maar na een week bleef het systeem fout meldingen geven. Gebeld en bleken de verkeerde panelen te zijn geïnstalleerd. Nieuwe afspraak (maand later) om de fout te herstellen. 2 dagen van tevoren gebeld om te vragen of de afspraak 2 dagen later die week zou kunnen (Koningsdag). Ik wilde het graag af hebben, dus laten we het maar doen. Ze zouden komen tussen 12:00 en 16:00. Thuis gebleven op mijn vrije dag.....niemand. Niet eens een telefoontje, ze waren niet te bereiken, want het was Koningsdag. Volgende dag gebeld, geen idee wat is mis is gegaan..... Nieuwe afspraak 2 weken later. Panelen vervangen, blijft het systeem een fout geven. Is nu niks aan te doen, maar ik moet kijken of het oplost gedurende deze week want ze moesten veder. Systeem blijft fout geven.

Ik schrijf normaal nooit reviews, want dingen gaan meestal niet zo slecht dat ik er de tijd voor neem om er over te schrijven, maar dit.... dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een shit show

Uitgevoerd op 10-05-2023

Aanbevolen door klant

Zeer goeie keuze !

Nadat ik meerdere bedrijven zelf had benaderd en niemand met mij een afspraak wou maken, kwam ik op internet Zonnemarkt tegen. Binnen een week zat de adviseur Dhr. Kurt bij mij aan tafel. Hij heeft eerst duidelijk uitgelegd waar de panelen moeten komen en met welk omvormer systeem. Uiteindelijk gekozen voor 12 Sunpower zonnepanelen met Enphase micro omvormers. En wat ben ik blij met dit systeem. De installatie was ook na 2 maanden al ingepland en ook dat werd zeer goed uitgevoerd. Bedankt Zonnemarkt !

Uitgevoerd op 08-05-2023

Aanbevolen door klant

TOP BEDRIJF VAN A TOT Z

15 Sunpower zonnepanelen besteld met micro omvormers en recent zijn deze geplaatst. Goed gesprek gehad met adviseur Ersin en heeft een zeer goede uitleg gegeven en met ons meegedacht. 2 andere bedrijven hadden niet de gave om met ons mee te denken en de meterkast werd ook niet eens bekeken. Ersin heeft ter plekke een totale schouwing gedaan. De plaatsing ging ook vlekkeloos. De jongens waren netjes aan het werk en legde ook alles netjes uit na dat ze klaar waren. Ben zeer te spreken over Zonnemarkt en zal het dan ook zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-05-2023

Bas van vliet

Aanbevolen door klant

Een dikke 10!

Van het advies tot de plaatsing krijgt van mij een dikke 10! Vakkundig personeel die kwamen plaatsen ze waren alleen wat te laat door file maar dat maakte ze goed door snel en vakkundig de zonnepanelen te plaatsen! Ik zal het iedereen aanraden

Uitgevoerd op 08-05-2023

Aanbevolen door klant

Top-ervaring

We zagen door de bomen het zonnepanelenbos niet meer, gelukkig bracht de adviseur van Zonnemarkt duidelijkheid!
Prima uitleg, duidelijke vervolgcommunicatie, super nette montage. Niemand is perfect, daarom geen 10.
Maar absoluut aan te raden!

Uitgevoerd op 08-05-2023

Jan-Jaap

Aanbevolen door klant

Naar verwachting

Afgelopen week na aanraden van onze buurman zijn de panelen geplaatst door Zonnemarkt. Van de planning, tot het advies, tot de uiteindelijke plaatsing liep het zeer soepel en het eindresultaat mag er zijn. De opbrengst kan ik bijhouden in een app wat ook zeker handig is.

Ik ben tevreden!

Uitgevoerd op 08-05-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Zonnemarkt