Loading...

Over Zonnemarkt

Premium Partner

Sinds 2011 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg.

Brochures

Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist
Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist

Brochure van Zonnemarkt

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
55.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (611)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

NR 1. Zonnepanelenbedrijf van Nederland

Sinds 2018 ben ik al zoekende naar een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van zonnepanelen. Steeds struikelde ik over een bepaalde gevoel wat ik kreeg bij een aanbieder en het vertrouwen was er gewoon niet. Mijn buurmaan een paar huizen verder had recent een setje van 20 panelen op zijn dak laten plaatsen en ben eens in gesprek gegaan en kreeg het kaartje van Dhr. Ersin Kurt in mijn handen geschoven van de firma Zonnemarkt BV.

Gebeld en een afspraak gemaakt.

En maar goed ook !

Wat kan deze kerel goed met je meedenken en zoeken naar alleen oplossingen. Het gevoel was bij Zonnemarkt in ieder geval zeer goed.

Heb 24 Sunpower 375Wattpiek zonnepanelen aangeboden gekregen met ingebouwde micro omvormers. Zo heb je altijd het meest veilige systeem op je dak met een zo'n hoog mogelijke opbrengst in elke situatie, en geen herrie makende, irritante omvormer in huis. Heb niet verder nagedacht en meteen de opdracht gegeven. Vanaf het gesprek met Ersin tot aan de installatie is alles naar wens verlopen en ik geniet enorm van de 24 Sunpower zonnepanelen. Esthetisch zeer fraai zijn ze ook nog ;)

Zonnemarkt icm Ersin Kurt is een TOP DUO !

Uitgevoerd op 19-05-2022

Bianca De Vaan

Aanbevolen door klant

Alle afspraken werden keurig door Zonnemarkt BV in de praktijk gebracht.

Alle afspraken werden keurig door Zonnemarkt BV in de praktijk gebracht. Informatie was uitvoerig. Opbrengst gedurende het eerste jaar, augustus 2020/21 was een beetje lager dan verwacht. Vroeg in het jaar waren de panelen een paar dagen ondergesneeuwd, de minder goede zomer had echter meer invloed. Al met al kunnen we tevreden zijn met de opbrengst en de bedrijfszekerheid van de installatie. De installatie verliep efficiënt. De installateurs waren vakkundig en plezierig in de omgang. Fijn dat veilig werken de benodigde aandacht kreeg.

Uitgevoerd op 18-05-2022

Martijn Goudszwart

Aanbevolen door klant

Begin maart 10 panelen geplaatst

Begin maart 10 panelen geplaatst. Op het westen gericht, de opbrengst zal minder zijn dan op het zuid oosten,
maar ik vind zonnepanelen rondom de dakramen geen gezicht. Is ook duidelijk gecommuniceerd dat ik esthetisch ook belangrijk vind.
Nu liggen ze op de pannengedekte zolder van de garage. Aaneengesloten zonder onderbrekingen en dat is wel zo mooi. De installatie ging prima.
Ik wil geen kabel in het zicht en dat was geen probleem. Was extra werk, maar wij hebben zelf meegeholpen. De omvormer hangt in de garage en
de muur daar is wit, of ik daar liever witte buis wilde ipv de standaard grijze vroeg de monteur. Eh jaha graag! Staat toch weer ff wat mooier
ook al is het maar 20 centimeter. Niet iedere installateur kan het extra werk waarderen maar ze begrepen dat het esthetische voor mij heel belangrijk is.
Ze hebben zelfs de stickers die op de rand van de panelen geplakt zitten voor mij verwijderd. Het esthetische hé. Ik kan Zonnemarkt BV aan iedereen aanbevelen,
ik ben niet de makkelijkste klant ik kies altijd voor mooi ipv makkelijker.

Uitgevoerd op 18-05-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Zonnemarkt