Zonnemarkt

8.5 (22 reviews )

Werkzaamheden

Zonnemarkt

Deel dit bedrijf

Over Zonnemarkt

Sinds 2008 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg.

reviews (22)

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Geen opmerkingen

Zeer correct, van uitleg tot plaatsing en service achteraf, zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 09-04-19

7
Prijs/kwaliteit
1
Service
3
Afspraken

Niet professioneel geïnstalleerd

Het werk is erg slordig uitgevoerd. De stenen op het platte dak liggen enerzijds op een hoop en even verder kijk je zo op het dakleer. De pvc-buis voor de kabel is op het dak vastgezet door er een stoeptegel op te leggen zit er de eerste meter geen enkele beugel. Om de kabel via de kruipruimte in de meterkast te krijgen was er afgesproken om onder de fundering door te gaan, echter heeft men schuin door de fundering geboord zodat het regenwater nu via de kabel de kruipruimte in lekt.
Voor het aansluiten in de meterkast is de stroom er een uur afgeweest voor het aansluiten en plaatsen van een automaat. De heren installateurs waren al mopperend bezig om het allemaal werkend te krijgen. Veelvuldig vielen de woorden ‘fout’ en ‘niet goed’.
Dit heb ik ook gemeld bij Zonnemarkt en ik kreeg het bericht dat de planning contact zou opnemen om een afspraak te maken voor de afwerking, daarna niets meer vernomen en geen reactie op mijn mail.

Uitgevoerd op 05-02-19

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Goede service.

Na telefonisch contact een keurige en duidelijke offerte ontvangen. Installatie is netjes en goed verlopen. Na de installatie zat ik met wat onzekerheden over het merk van de geleverde zonnepanelen en heb ik een wifi-adapter besteld voor het monitoren van het zonnesysteem waar het een en ander is mis gegaan. Hierover heb ik contact gehad met zonnemarkt, dit is vervolgens keurig opgelost en ben dan ook zeer tevreden hoe ze hier mee zijn omgegaan.

Uitgevoerd op 06-08-18

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review