Loading...

Over Zonnemarkt

Premium Partner

Sinds 2011 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg. Wij zijn een erkend installatiebedrijf bij https://installq.nl/.

Wij zijn lid van het Stichting Garantiefonds Duurzame Energie! https://www.gfde.nl/deelnemers/

Brochures

Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist
Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist

Brochure van Zonnemarkt

Kenmerken

Premium Partner
Premium partner
van Solvari
39.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (562)

Schrijf een review

Timothy Steenhoek

Aanbevolen door klant

Klantgericht en bereikbaar

In mijn eerste gesprek werd duidelijk dat zonnemarkt heel goed in de gaten heeft hoe de markt in elkaar steekt. Zij wisten mij haarfijn uit te leggen welk voordeel welk product heeft en wat er het best past in mijn budget.

De bereikbaarheid die er is bij zonnemarkt, ook na de installatie is erg in hen te prijzen. Zij staan je snel en goed te woord bij eventuele problemen.

Uitgevoerd op 29-04-2021

Woudenburg

Aanbevolen door klant

VAN A TOT Z PERFECT !

Toen ik had besloten om zonnepanelen te nemen ben ik op internet op speurtocht gegaan en via een zonnepanelensite heb ik uiteindelijk 4 bedrijven op bezoek gehad. De laatste die langskwam was de accountmanager Ersin Kurt van Zonnemarkt.

Hij kwam met een totaal andere legplan en totaal andere zonnepanelen. En wat een totaaladvies heeft die beste man mij gegeven ! Er werd een complete presentatie gehouden met alles erop en eraan. Mij werd aangeboden Sunpower 375wp zonnepanelen icm Enphase micro omvormers. Ze waren uiteindelijk wel de duurste. Wat ben ik blij dat ik voor ze heb gekozen en voor die type zonnepanelen met micro omvormers. De installatie liep ook vlekkeloos en ook hun waren professionals, alles netjes afgewerkt en uitleg gegeven over de installatie. GEWOON TOP BEDRIJF !

Uitgevoerd op 28-04-2021

Aanbevolen door klant

Eerlijk en goed advies zonder fratsen

Afgelopen maand heb ik een aantal adviseurs gesproken en een aantal ontvangen thuis. Je merkt toch dat heel veel verhalen uit elkaar lopen.

Echter een heel eerlijk en goed advies gekregen van de heer Kaplan van Zonnemarkt. Behandeld A tot Z met je en laat ook meteen aan tafel de verwachte opbrengst zien aan tafel. Zo zag ik bijvoorbeeld helemaal niet handig was om mijn garagedak te gebruiken.

Ook gingen allerlei partijen uit van 20 zonnepanelen, terwijl de heer Kaplan tijdens het bezoek heeft gezien dat het maximaal aantal panelen op onze meterkast 15 is.

We hebben gekozen voor SunPower zonnepanelen van 375 en met micro omvormers van Enphase. Zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 25-04-2021

Bekijk alle beoordelingen