Loading...

Over Zonnemarkt

Premium partner

Sinds 2011 zijn wij een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies aan huis. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Wij maken gebruik van eigen installatieteams en u bent dan ook verzekerd van een vakkundige oplevering van uw eigen zonnestroomsysteem. Onze landelijke servicekantoren bieden u ook na oplevering een uitstekende nazorg.

Brochures

Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist
Zonnemarkt - dé zonnepanelen specialist

Brochure van Zonnemarkt

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
83.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (664)

Jonathan

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Fijne en professionele mensen

Fijn contact, goed mee gedacht, en snel gelegd.
Heel tevreden

Uitgevoerd op 13-05-2024

Aanbevolen door klant

Nu bij de derde afspraak mijn Enviy Metered helemaal werkend!

Zeer tevreden over de installateur (Gaston) die zonder ervaring met de Envoy Metered mijn installatie geheel werkend heeft gekregen. Bij de twee eerdere installaties waren diverse fouten gemaakt die hij mocht opzoeken en fixen. Met een mooie dosis doorzettingsvermogen en analyse de klus gefixt!

Tip: geef jullie monteurs hier meer training/basiskennis mee, dit scheelt een hoop uitzoek en bel werk op locatie.

Uitgevoerd op 19-04-2024

Tineke

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zonnepanelen

Prettig geholpen en goede service

Uitgevoerd op 12-04-2024

Aanbevolen door klant

Goede service

Na contact gehad te hebben met Stefan hebben we een afspraak gemaakt om extra panelen te laten plaatsen. Door de weersomstandigheden hebben Daniel en Kevin het niet af kunnen maken en zijn ze de volgende dag terug gekomen en alsnog de panelen geplaatst. Ze hebben alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Erg beleefd en vriendelijk. Ik raad het bedrijf ook echt aan.

Uitgevoerd op 10-04-2024

Robert

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Een tevreden klant

Wij hebben lof voor de installatie van onze zonnepanelen door het ervaren team van het installatiebedrijf.

Uitgevoerd op 09-04-2024

Egbert

Thuisaccu plaatsen
Geverifieerde klant

energie

2 nette mannen die het in een dag hebben gedaan .
Zowel panelen als meterkast ombouwen.
Netjes achtergelaten. Prima.
Of de panelen voldoende doen zal de tijd leren.

Uitgevoerd op 08-04-2024

Hennie

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zonnepanelen

Zeer goed.

Uitgevoerd op 08-04-2024

Miranda Vos

Geen zaken mee doen

Echt geen zaken mee doen. Heel fijn gesprek gehad met verkoper die langs kwam en vervolgens met een legplan en keurige offerte kwam met prachtige (zelf bedachte niet gegarandeerde) opbrengsten, statistieken, niet relevante terugverdientijden obv elektraprijzen die bijna het dubbele zijn van wat ik feitelijk betaal. Hele aardige monteurs die wel aangaven dat 1 of zelfs 2 vd 14 panelen absoluut geen bruikbare opbrengst zouden hebben door schaduw. Vervolgens in gesprek met de 'klachtenafdeling'. Onprofessionele communicatie en eigenlijk alleen maar pogingen om het eigen bordje schoon vegen. Mijn gestelde vragen volledig genegeerd en alleen maar wijzen op de openstaande post van de laatste paneel. Ik kon bijbetalen om een ander legplan voor die 2 panelen te laten maken... pardon, waarom is dit dan in eerste instantie zo geadviseerd als dit niet de beste plek was? En het ergste nog: na een investering van 11.000 euro heb ik na 10 maanden 3100 kwh opbrengst ipv de voorgestelde 5900 kwh....'nee mevrouw, we hebben niets gegarandeerd'. Deze organisatie heeft maar 1 doel voor ogen: heeeeel veel geld verdienen door misleiding van de klanten. Ze zouden zich dood moeten schamen om op deze manier zaken te willen doen. Ik had verwacht dat ik dit bedrijf kon vertrouwen maar dat is een grote desillusie geworden.

Uitgevoerd op 12-03-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Zonnemarkt