Reviews (614)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Snelle levering en nette installatie

Na het bezoek van hun accountmanager de keuze gemaakt om tevens de groepenkast door hun te laten vervangen. In overleg (en na het bekijken van de situatie) het aantal panelen bepaald.
Installatie verliep keurig en snel. Aardige mensen met de juiste vakkennis.
Installatie werkt prima, ik ben er blij mee.

Uitgevoerd op 22-06-2022

Ridvan

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Storm paneel weggewaaid

Afspraken komen ze niet na.
Achteraf sturen ze kosten buiten je offerte.
Eerste storm een paneel is 3 hoog nasr tuin gewaaid heel gevaarlijk.
Alle panelen zitten los.
Beloofde vermogen nog niet behaald panelen leveren minderdan beloofd.
Niet te vertrouwen omdat ze eerst alles laten betalen dan pas komen ze plaatsen. Dit is al een reden om ze niet te vertrouwen.

Uitgevoerd op 12-06-2020

Aanbevolen door klant

Bedrijf dat doet wat ze zeggen

Fijn gesprek gehad met Ersin. Goede offerte ontvangen. En volgens afspraak gisteren alles geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 25-05-2022

Aanbevolen door klant

NR 1. Zonnepanelenbedrijf van Nederland

Sinds 2018 ben ik al zoekende naar een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van zonnepanelen. Steeds struikelde ik over een bepaalde gevoel wat ik kreeg bij een aanbieder en het vertrouwen was er gewoon niet. Mijn buurmaan een paar huizen verder had recent een setje van 20 panelen op zijn dak laten plaatsen en ben eens in gesprek gegaan en kreeg het kaartje van Dhr. Ersin Kurt in mijn handen geschoven van de firma Zonnemarkt BV.

Gebeld en een afspraak gemaakt.

En maar goed ook !

Wat kan deze kerel goed met je meedenken en zoeken naar alleen oplossingen. Het gevoel was bij Zonnemarkt in ieder geval zeer goed.

Heb 24 Sunpower 375Wattpiek zonnepanelen aangeboden gekregen met ingebouwde micro omvormers. Zo heb je altijd het meest veilige systeem op je dak met een zo'n hoog mogelijke opbrengst in elke situatie, en geen herrie makende, irritante omvormer in huis. Heb niet verder nagedacht en meteen de opdracht gegeven. Vanaf het gesprek met Ersin tot aan de installatie is alles naar wens verlopen en ik geniet enorm van de 24 Sunpower zonnepanelen. Esthetisch zeer fraai zijn ze ook nog ;)

Zonnemarkt icm Ersin Kurt is een TOP DUO !

Uitgevoerd op 19-05-2022

Bianca De Vaan

Aanbevolen door klant

Alle afspraken werden keurig door Zonnemarkt BV in de praktijk gebracht.

Alle afspraken werden keurig door Zonnemarkt BV in de praktijk gebracht. Informatie was uitvoerig. Opbrengst gedurende het eerste jaar, augustus 2020/21 was een beetje lager dan verwacht. Vroeg in het jaar waren de panelen een paar dagen ondergesneeuwd, de minder goede zomer had echter meer invloed. Al met al kunnen we tevreden zijn met de opbrengst en de bedrijfszekerheid van de installatie. De installatie verliep efficiënt. De installateurs waren vakkundig en plezierig in de omgang. Fijn dat veilig werken de benodigde aandacht kreeg.

Uitgevoerd op 18-05-2022

Martijn Goudszwart

Aanbevolen door klant

Begin maart 10 panelen geplaatst

Begin maart 10 panelen geplaatst. Op het westen gericht, de opbrengst zal minder zijn dan op het zuid oosten,
maar ik vind zonnepanelen rondom de dakramen geen gezicht. Is ook duidelijk gecommuniceerd dat ik esthetisch ook belangrijk vind.
Nu liggen ze op de pannengedekte zolder van de garage. Aaneengesloten zonder onderbrekingen en dat is wel zo mooi. De installatie ging prima.
Ik wil geen kabel in het zicht en dat was geen probleem. Was extra werk, maar wij hebben zelf meegeholpen. De omvormer hangt in de garage en
de muur daar is wit, of ik daar liever witte buis wilde ipv de standaard grijze vroeg de monteur. Eh jaha graag! Staat toch weer ff wat mooier
ook al is het maar 20 centimeter. Niet iedere installateur kan het extra werk waarderen maar ze begrepen dat het esthetische voor mij heel belangrijk is.
Ze hebben zelfs de stickers die op de rand van de panelen geplakt zitten voor mij verwijderd. Het esthetische hé. Ik kan Zonnemarkt BV aan iedereen aanbevelen,
ik ben niet de makkelijkste klant ik kies altijd voor mooi ipv makkelijker.

Uitgevoerd op 18-05-2022

Jan Willem

Aanbevolen door klant

Zonnemarkt BV doet wat het belooft!

Zonnemarkt BV doet wat het belooft! Met jaren ervaring hebben zij een goed plan opgesteld hoe men als klant vanaf de aanvraag tot en met de installatie en zelfs daarna met het terug vragen van de BTW geholpen wordt. Na 1 week liggen de mooie Zonnepanelen op het dak van onze woning. Ik wordt blij van elke zonnestraal want ik weet dat ik er beter van wordt. Werkelijk Toppers! Daar wordt je blij van :).

Uitgevoerd op 18-05-2022

M.Demir

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over dit bedrijf,

Zeer tevreden over dit bedrijf, vanaf het eerste moment zeer prettig contact gehad met Mark van Ulsen, die dacht echt mee en heeft diverse voorstellen gemaakt voor onze panelen, belde steeds netjes terug en was zeer vriendelijk. De levertijd was snel en eigenlijk had ik verwacht dat het later zou worden maar nee hoor ze kwamen keurig op de afgesproken datum en zelfs een half uur eerder dan was doorgeven, de monteurs waren keurig netjes, deden hun schoenen uit in huis en hebben al hun rommel na afloop meegenomen en de monteur die binnen bezig was heeft zelf nog gestofzuigd...er is eigenlijk helemaal niets in dit proces wat ons is tegen gevallen. Nu nog even afwachten op wat meer zon..Dus wat ons betreft is Zonnemarkt BV een absolute aanrader.

Uitgevoerd op 18-05-2022

Zonnemarkt
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Erkend bij Install-Q.nl
Wij hebben eigen montageteams
Aangesloten bij www.gfde.nl

Contact

Antennestraat 40
1322AE, Almere

Meer over

Locaties

  • Hoofdvestiging Almere

    Antennestraat 40
    1322AE Almere
  • Vestiging Brabant

    Cruijgenstraat 21
    5469 BS Erp
Zonnemarkt

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Zonnemarkt

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Zonnemarkt door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten