Reviews (628)

Schrijf een review

Onvoldoende, afspraken worden niet nagekomen.

Na het leggen van de eerste vier panelen waren de rails op. Na een paar weken wachten kwam de monteur maar weer te weinig materiaal. De volgende afspraak, 2 weken later, is volledig genegeerd. Er is niemand geweest zonder bericht. Nu komt d'r monteur over 5 weken.

Onze ervaring is heel negatief. De communicatie verloopt erg moeizaam. Niet klantvriendelijk.

Uitgevoerd op 30-01-2023

Natasja Kranendonk

Blijf hier ver vandaan!

De verkoper was aardig, dit is het enige positive punt. Het kastje en de bedrading is zeer slordig geplaatst. De monteur heeft hem eerst zo gemonteerd dat de meterkast niet meer dicht kon. Bij de tweede poging is het kastje scheef geplaatst, met 3 zichtbare grote gaten in de muur die niet hersteld zijn. 'Dit kon niet anders' volgens de monteur, waterpas is te ingewikkeld blijkbaar. Deze klacht loopt vanaf half november. Vervolgens zijn wij niet aangemeld om gebruik te kunnen maken van de app. Toen dat na enkele weken en meerdere keren bellen eindelijk lukte, bleek dat zonnemarkt te verkeerde omvormers heeft geplaatst, goedkopere met minder capaciteit. Deze klacht loopt sinds half december en is tot op heden niet opgelost. Op 12 januari kwam hier ook nog eens lekkage bij! Dit zou met spoed worden opgelost, ik zou teruggebeld worden. De volgende dag zelf weer gebeld, na wat over en weer zou de monteur uiterlijk donderdag de 19de langskomen voor de lekkage en de andere klachten. Niks meer vernomen. De 19de zelf gebeld. Mevrouw Shelley zou mij terugbellen. Is niet gebeurd. Vrijdag nog afgewacht, niks. Vandaag collega Johan gesproken en geeist dat er vandaag een datum komt om de drie klachten te verhelpen. Ik wilde niet teruggebeld worden want ik ben het vertrouwen kwijt. Maar niet iedereen is hetzelfde wist Johan me te vertellen. Blijkbaar bij zonnenmarkt wel, want ook vandaag ben ik wederom niet teruggebeld. Wat mij betreft kunnen we het contract beeindigen wegens in gebreke blijven en niet leveren wat er gekocht is, waarbij er geen enkel initiatief getoond wordt om dit op te lossen. Bezint eer ge begint!

Uitgevoerd op 23-01-2023

Aanbevolen door klant

Prima partij voor zonnepanelen

25 zonnepanelen met micro omvormers aangeschaft bij Zonnemarkt. Snel geleverd gezien de huidige drukte op de markt. Tijdens installatie bleek dat het legplan niet optimaal was. Na een telefoontje met de vertegenwoordiger was deze snel ter plaatse en samen met de leggers is een prima oplossing gevonden waardoor er zelfs 5 extra panelen geplaatst kunnen worden. Die heb ik dan ook direct besteld en worden hopelijk snel geleverd.

Wat betreft de vertegenwoordiger, monteurs en electro, prima vakmensen die luisteren naar de klant en keurig werk afleveren. Dat is tegenwoordig helaas niet vanzelfsprekend. Klasse dus.

Uitgevoerd op 14-01-2023

Aanbevolen door klant

Zonnepanelen aanschaffen? Kies voor Zonnemarkt.

Het hele proces vanaf informatie tot installatie van de zonnepanelen is prima verlopen. Alle afspraken zijn prima nagekomen waarbij ook een stukje nazorg prima geregeld was!

Uitgevoerd op 04-12-2022

Lonneke Doornbos-Nijdam

Aanbevolen door klant

Topbedrijf

Onze 1e 10 panelen hadden we nog maar net toen we besloten er nog 6 bij te nemen. Super goed systeem met de micro omvormers onder elk paneel. Alles via de mail kunnen regelen , snel en duidelijk.Ook toen het kastje in de meterkast defect was stuurden ze de volgende dag weer een nieuwe.
Toen dochter begon over zonnepanelen heb ik via de contactpersoon die wij hadden, een offerte voor haar aangevraagd. Binnen 1 week 2 duidelijke offertes in de bus. Uiteindelijk zijn ze gisteren bij haar geplaatst en ook zij is zeer tevreden. Prima installatiebedrijf, snel en keurig werk geleverd.

Uitgevoerd op 02-12-2022

Aanbevolen door klant

Gemotiveerde medewerkers goed werk geleverd

Goede afspraken en nagekomen.

Uitgevoerd op 09-11-2022

Aanbevolen door klant

Professioneel en klantvriendelijk

Zeer professionele installatie, zowel de elektra als de panelen op het dak. Daarnaast waardeer ik de extra stap waarbij ze direct na installatie proactief bellen of alles juist is verlopen. Compliment!

Uitgevoerd op 07-11-2022

Aanbevolen door klant

Vakmensen die meedenken aan een oplossing

Het was wel een uitdaging om tot een geslaagde koppeling te komen tussen de omvormer en het netwerk maar dit werd keurig en netjes opgelost.

Uitgevoerd op 18-10-2022

Zonnemarkt
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Erkend bij Install-Q.nl
Wij hebben eigen montageteams
Aangesloten bij www.gfde.nl

Meer over

Locaties

  • Hoofdvestiging Almere

    Antennestraat 40
    1322AE Almere
  • Vestiging Brabant

    Cruijgenstraat 21
    5469 BS Erp
Zonnemarkt

Deel dit bedrijf