Reviews (571)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Zeer deskundig advies en zorgvuldig geplaatst.

Naar een deskundige uitleg van de adviseur Melchior zijn de zonnepanelen op de afgesproken dag geplaatst en aangesloten. Dit naar volle tevredenheid.
Eigen inbreng van het. Kabel tracé is mogelijk.
De monteurs waren zeer vakbekwaam en werken netjes, klantvriendelijk top medewerkers.

Uitleg van het systeem en op vragen duidelijke uitleg gekregen.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Piet

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top

Geweldig

Uitgevoerd op 02-09-2021

Aanbevolen door klant

Correct, duidelijk en vlotte probleemloze plaatsing van10 zonnepanelen

Bij aankoop huis was ons plan op het dak dat pal zuid lag zonnepanelen te leggen. Na wat inlezen en speuren op internet een aantal bedrijven gevraagd offerte uitr te brengen en deze info in Excell sheet gezet. We kwamen maar niet uit, want het aanbod van de prijsvechters leek erg veel op elkaar. Toen is accountmanager Ersin Kurt van Zonnemarkt langs gekomen. Hij kwam met een totaal ander concept: Sunpower 375Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers, niet de goedkoopste combi. Maar de presentatie en de uitgebreide aanvullende informatie heeft ons overtuigd om toch iets meer te investeren en zo hebben we gekozen voor Zonnemarkt. Op de dag van installatie konden, door onverwachts slecht weer met harde wind, de panelen niet geplaatst worden. Zonnemarkt heeft toen haar uiterste best gedaan om, ondanks hun volle agenda en Corona perikelen, snel een nieuwe afspraak te plannen. De installatie verliep vlot, zonder problemen en was Corona proof. Het installeren van de app vonden wij wel even erg lastig, maar we zijn per telefoon hiermee goed geholpen. Alles werkt nu naar tevredenheid.
Een klein minpuntje: tot weken na installatie kwam ik gekleurde tiewraps (kabelbinders) tegen in de tuin. Beetje slordig.

Uitgevoerd op 15-07-2021

Aanbevolen door klant

Very professional, insightful and kind.

After I called Zonnemarkt I got and appointment with Mark Berkhout. He took his time to come to my home, see the house and roof, explain everything and answer every question. He is absolutely very knowledgeable, trustworthy and kind. He gives great tips, cons and pros. I give him excellence.

Thanks Mark for your service!

Thanks Stefan Haaring for your support to finalize the order!

I’m looking forward to have the solar panels on my roof.

Uitgevoerd op 13-07-2021

Aanbevolen door klant

Super service

Wij zijn erg tevreden met het hele traject dat we met Yuri Zonnemarkt hebben doorlopen. Voor het introductie gesprek werd alle tijd genomen en kundig uitgelegd. De hoogwaardige producten en betrouwbaarheid van Zonnemarkt gaf bij ons de doorslag met hen in zee te gaan. De sympathieke monteurs hebben secuur werk afgeleverd en binnen 4 uur al op kunnen leveren. Het natraject, het verstrekken van informatie over het digitale aflezen, de btw teruggave en de herinnering aan de registratie bij de netbeheerder en de verzekering, zijn ook zoals een kundig bedrijf betaamt. Kortom, zo wil je als klant geholpen worden. Normaal schrijf ik nooit reviews, maar Zonnemarkt heeft het verdient.

Uitgevoerd op 16-06-2021

Aanbevolen door klant

Scherpe prijs, goede kwaliteit, garantie en komen afspraken na

Hi all,

Betreft Zonnepanelen ben ik echt een nerd en heb ik een hele lijst aan bedrijven en hun aanbod naast elkaar gezet. Uiteindelijk voor Zonnemarkt gekozen vanwege de scherpe prijs, goed kwalitatief materiaal, goede naam/reviews en ze zijn aangesloten bij een garantiefonds. Mochten zijn of een leverancier failliet gaan dan pakt dit fonds de garantie op. Niet onbelangrijk in een markt vol nieuwe en kleine partijen die vroeg of laat klappen. Je wilt namelijk niet zelf met China of waar dan ook schakelen en zelf de boel moeten installeren mocht er iets kapot gaan. Daarnaast hebben ze een eigen team wat de panelen installeert

Qua contact is het goed verlopen. Account manager Yuri is rustig, legt prima uit en komt ook zijn beloftes na. Veel partijen durfden de panelen niet onder ons velux dakraam te plaatsen omdat het maar net zou passen. Yuri had hier geen problemen mee en mocht hij er toch naast zitten zouden ze kostenloos anders geplaatst worden of verrekent op een voor mij eerlijke manier. Uiteindelijk paste dit inderdaad toch maar had het installatie team de panelen een paar cm te laag geplaatst. Dit heb ik gemeld en 2 weken later hebben ze keurig alles herplaatst zodat het op de cm nauwkeurig past en het water netjes in de dakgoot loopt.

Alle kabels zijn heel netjes weggewerkt, het systeem werkt stabiel en de verwacht opbrengst wordt minimaal gehaald. Kortom, heel blij mee

Uitgevoerd op 10-06-2021

Aanbevolen door klant

Uitstekend!

Wij wilden graag zonnepanelen, via de internet vind je veel bedrijven die je van alles willen verkopen tegen de meeste gekkste prijzen en apparatuur.

Ik wilde graag o.a. micro-omvormers maar ook zonnepanelen met een goede opbrengst (375wp) en 25 jaar garantie.

Via bekenden, die ook de nodige onderzoeken had gedaan, werden we gewezen op Zonnemarkt.

Contact gezocht met Zonnemarkt en kwam vervolgens in contact met Ersin waarbij er goed naar ons werd geluisterd en we netjes te woord werden gestaan. Vrij snel en adequaat kregen we per e-mail een offerte aangeleverd.

Normaal komen ze ook nog even langs om de situatie te bekijken maar wegens corona gooide dat roet in het eten, echter Ersin heeft me vriendelijk en duidelijk uitgelegd wat ik moest doen, en zo gedaan..

Nadat alles in administratief werking is gezet werden we na twee weken al gebeld voor een installatie datum en 2,5 week later lagen ze al op het dag. Ook de monteurs kwamen klantvriendelijk over, de montage is met de nodige zorg uitgevoerd en ondanks de hoeveelheid panelen hebben ze alles netjes opgeleverd en achtergelaten.

Voordiegene die het prettig vinden regelen ze ook de aanvraag voor btw-aanvraag voor je. Ook dit verloopt als een zonnetje :-) !

Mocht je iets toch onduidelijk vinden of heb je vragen, neem gerust contact met ze op, je wordt netjes te woord gestaan en worden je vragen beantwoord.

Al met al heb ik een zeer goede ervaring gehad met Zonnemarkt en kan ik zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 04-06-2021

M Tol-Visser

Aanbevolen door klant

Top

Na advies van Melchior hebben we gekozen voor SunPower 375wp met Enphase micro omvormers. Tijdens installatie is gebleken dat er 1 paneel niet past, de jongens die kwamen monteren hebben top werk verricht binnen een aantal uur waren ze klaar, super netjes als of ze niet geweest waren zeer netjes en super professioneel. Ik kan iedereen aanraden om met Zonnemarkt in zee te gaan.

Uitgevoerd op 03-06-2021

Zonnemarkt
Zonnemarkt
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Erkend bij Install-Q.nl
Wij hebben eigen montageteams
Aangesloten bij www.gfde.nl

Contact

Antennestraat 40
1322AE, Almere

Meer over

Locaties

  • Hoofdvestiging Almere

    Antennestraat 40
    1322AE Almere
  • Vestiging Brabant

    Cruijgenstraat 21
    5469 BS Erp
Zonnemarkt

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Zonnemarkt

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Zonnemarkt door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten