Reviews (645)

Schrijf een review

Robby en Marleen van Vuuren

Aanbevolen door klant

Topervaring, zeer aan te bevelen.

Na vergelijk van verschillende bedrijven zijn we bij Zonnemarkt uitgekomen. Afspraak kon snel worden gemaakt. Het advies door Finn Steur was duidelijk en eerlijk, we ontvingen gelijk de offertes van de besproken opties. Zonnemarkt is niet de goedkoopste, maar levert wel de beste producten die in de markt te krijgen zijn. Panelen van Sunpower i.c.m. micro-omvormers van Enphase.
De installatie verliep volgens afspraak, monteurs waren er volgens afgesproken tijd en zijn vakmannen. Zowel montagewerk als installatiewerkzaamheden is in overleg gegaan en keurig opgeleverd.
Zonnemarkt is een betrouwbare partij, die wij zeker aanbevelen!

Uitgevoerd op 26-06-2023

Goede verkoop, slechte afhandeling en moeilijk bereikbaar

Afspraak over de offerte bij mij thuis ging goed. Vriendelijk en betrokken persoon.

Installatie ging redelijk.
* zegel van hoofdzekering verbroken, deze kunnen/mogen ze niet vervangen. Dit valt dan zogenaamd onder het eigen risico. Dit moet ik dan maar zelf regelen met de netwerkbeheerder om die te vervangen.
* zonnepanelen waren scheef geplaatst, als ik er niets van gezegd had toen ze weg wilde gaan dan was het niet gelijk opgelost.
* activering van mijn zonnepanelen is nog steeds niet gedaan nu na 10 week, waarschijnlijk omdat ik nog niet betaald heb.

Ik betaal pas als alles werkt, ook de app. Want dan kan ik pas controleren of alles überhaupt wel werkt.
Mondeling was dat afgesproken en staat ook op de website qua stappenplan, echter in de praktijk dus nog steeds niet gedaan.

Uitgevoerd op 19-06-2023

Aanbevolen door klant

Prima installatie, nazorg iets minder

Panelen uitstekend gelegd, anders dan voorgesteld, maar beter. Jongens waren snel klaar. Zeer vakkundig.
Monitoring deed het nog niet, en dat had wel wel wat voeten in aarde.

Uiteindelijk na een aantal weken uitstekend geholpen door iemand van de afdeling service, nu werkt alles en ben ik zeer tevreden.

Uitgevoerd op 11-06-2023

Amanda

Zonnepanelen installeren

Nul sterren

Het is dat je geen nul sterren kunt geven, anders had ik dat gedaan. Eerste afspraak komen ze niet opdagen. Pas na een telefoontje van ons, bellen ze na een paar uur op dat ze niet komen. Vrije dag genomen voor niks. Daarna meerdere dagen gebeld. Niet bereikbaar en gooien meerdere keren de haak erop. Na veel mailcontact en contact met de vertegenwoordiger komen ze uiteindelijk de panelen leggen. Dat is ook het enige wat ze gedaan hebben, op het dak leggen. En weer vertrokken zonder aan te sluiten. Weer veel bellen en mailen en uiteindelijk na twee weken worden ze aangesloten. Plan wat doorgenomen is, is niet gecommuniceerd met het team. Na vertrek blijkt er een rood lampje te branden, wat een storing aangeeft. Geen uitleg en geen wachtwoord of inloggegevens. Waar ze wel enorm goed in zijn, is rekeningen sturen. Bedragen kloppen niet. Storing niet opgelost, geen inloggegevens, niet bereikbaar, maar we moeten wel het restant betalen.

Uitgevoerd op 28-04-2023

Ika Dewi

2 keer afspraken niet nagekomen!

2 keer afspraken niet nagekomen voor de service, zonder bericht, terwijl wij de hele dag op de monteur hebben gewacht! Zo slecht!!

Uitgevoerd op 16-05-2023

Aanbevolen door klant

Tevreden van begin tot eind!

Van begin tot eind zeer duidelijke begeleiding. Eerst een adviseur over de vloer gehad (Marvin), fijn gesprek gevoerd en heldere uitleg gehad.
Vervolgens wat uitleg over de mail gehad over het gehele proces en de jongens die hier kwamen installeren hadden kennis van zaken en hebben netjes gewerkt. Klasse!

Uitgevoerd op 11-05-2023

Extreem slechte service

Ga voor een andere leverancier. Het is het niet waard om met deze partij te werken.

Nadat de verkoper was geweest offerte getekend en installatieafspraak gemaakt.

Dag van de afspraak werd in de ochtend gebeld dat het wat later zou worden, maar vervolgens is niemand komen opdagen.
Na excuus een nieuwe afspraak gemaakt 2 weken later. Installatie gedaan maar na een week bleef het systeem fout meldingen geven. Gebeld en bleken de verkeerde panelen te zijn geïnstalleerd. Nieuwe afspraak (maand later) om de fout te herstellen. 2 dagen van tevoren gebeld om te vragen of de afspraak 2 dagen later die week zou kunnen (Koningsdag). Ik wilde het graag af hebben, dus laten we het maar doen. Ze zouden komen tussen 12:00 en 16:00. Thuis gebleven op mijn vrije dag.....niemand. Niet eens een telefoontje, ze waren niet te bereiken, want het was Koningsdag. Volgende dag gebeld, geen idee wat is mis is gegaan..... Nieuwe afspraak 2 weken later. Panelen vervangen, blijft het systeem een fout geven. Is nu niks aan te doen, maar ik moet kijken of het oplost gedurende deze week want ze moesten veder. Systeem blijft fout geven.

Ik schrijf normaal nooit reviews, want dingen gaan meestal niet zo slecht dat ik er de tijd voor neem om er over te schrijven, maar dit.... dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een shit show

Uitgevoerd op 10-05-2023

Aanbevolen door klant

Zeer goeie keuze !

Nadat ik meerdere bedrijven zelf had benaderd en niemand met mij een afspraak wou maken, kwam ik op internet Zonnemarkt tegen. Binnen een week zat de adviseur Dhr. Kurt bij mij aan tafel. Hij heeft eerst duidelijk uitgelegd waar de panelen moeten komen en met welk omvormer systeem. Uiteindelijk gekozen voor 12 Sunpower zonnepanelen met Enphase micro omvormers. En wat ben ik blij met dit systeem. De installatie was ook na 2 maanden al ingepland en ook dat werd zeer goed uitgevoerd. Bedankt Zonnemarkt !

Uitgevoerd op 08-05-2023

Zonnemarkt
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Erkend bij Install-Q.nl
Wij hebben eigen montageteams
Aangesloten bij www.gfde.nl

Meer over

Locaties

  • Hoofdvestiging Almere

    Antennestraat 40
    1322AE Almere
  • Vestiging Brabant

    Cruijgenstraat 21
    5469 BS Erp
Zonnemarkt

Deel dit bedrijf