Loading...

Over ZonnepanelenPlus B.V.

ZonnepanelenPlus

Als importeur en installateur van zonnepanelen hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige systemen. Wij zijn Elite partner van Sunpower en official partner van een innovatieve Nederlands Solar PV fabrikant Exasun.

Daarnaast adviseren wij consumenten over subsidieregelingen en geven een advies over financieringsmogelijkheden bij de aanschaf van zonnepanelen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Noord-Limburgse Venray en van daaruit worden alle installaties in heel Nederland gecoördineerd. Onze installateurs en aangesloten installateurs zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland. Als importeur zijn wij hierdoor goed in staat om regionaal te weten wat er speelt. Hierdoor heb je als klant het voordeel dat wij een sterke inkoopkracht koppelen aan de kennis en ervaring van de installateur bij jou in de buurt.

Kenmerken

4.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2004
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (10)

Schrijf een review

J

Zonnepanelen installeren

onbetrouwbaar bedrijf

Helaas al een half jaar bezig zonnepanelen geplaatst t hebben. slechte/geen communicatie, foutieve facturen, steeds excuses. afspraken afzeggenn last minute. beloven terug te bellen doen ze niet. helaas een aanbetaling gedaan, dus kan er niet onderuit. maar denk 2 keer na voor je hier besteld

Uitgevoerd op 25-07-2022

F

Zonnepanelen installeren

Dwingend, misleidend, afschuivend

Wat dit bedrijf doet slaat alles! Dwingende en misleidende verkoop, nemen geen enkele verantwoordelijkheid hiervoor dan dat men dan maar moet bijbetalen (tijdens gesprek aangegeven dat de omvormer door mijn SMART HOME systeem uitgelezen moet kunnen worden, maar SMART HOME kennen zij niet en lullen dan maar wat ontwijkend over Smart Phone) Tevens is tijdens dit gesprek verteld dat ze geen geen chinese rotzooi bieden zoals de anderen, maar de omvormer is toch echt chinees). Vervolgens sturen ze de een foutieve factuur (hun fout) en een maand later een gecorrigeerde factuur terwijl er een derde partij (SVN ivm lening) gemoeid is in het traject wat betreft de betaling en het depot daarvoor na de eerste betaling gesloten is. Laten de klant maar opdraaien voor hun fouten! Dit zijn ongehoorde handelspraktijken. Zou mij niet verwonderen als zij het partnership met Sunpower zullen verliezen.Deze partij is het kwaliteitsmerk Sunpower niet waard!

Uitgevoerd op 03-02-2021

B.

Zonnepanelen installeren

Nemen geen verantwoordelijkheid

Een poosje terug hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door ZonnepanelenPlus (toen nog Isogoed). Nu wij een elektricien naar onze meterkast hebben laten kijken i.v.m. het uitbreiden van de groepen, komen wij erachter dat ZonnepanelenPlus destijds de meterkast niet naar behoren vervangen heeft. Het werkte allemaal wel, maar het voldeed niet aan de wettelijk vastgestelde eisen. Uiteraard levert dat nu meerwerk op voor de elektricien. ZonnepanelenPlus heeft destijds €600 gerekend voor het vervangen van de meterkast. Nu blijkt dat ze prutswerk geleverd hebben, geven ze natuurlijk niet thuis. Ze ontkennen gewoon keihard dat ze iets fout gedaan hebben. Ik heb ze in gebreke gesteld en de €600 teruggevorderd, maar ze proberen zich achter allerlei smoesjes te verschuilen......Werkelijk beneden alle peil!

Uitgevoerd op 18-02-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij ZonnepanelenPlus B.V.