Reviews (56)

Schrijf een review

Stefan

Gratis service obtvangen
Aanbevolen door klant

Goede service

Na een aantal jaren was onze rolluiken wat los komen te zitten. We verbaasden ons hier over en namen contact op. Binnen 1 week monteur op locatie en liepen de bevestiging na en na vastdraaien een bevestigingsbout aan muur en controller overige bevestigingsbouten door vriendelijke monteurs. Werd deze gratis verleend. Top service volgens mij.

Uitgevoerd op 01-08-2022

Harold

Binnenzonwering en raamdecoratie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en zeer bekwaam

Kreeg heel goed advies en alles is heel netjes gemonteerd. We hebben jaloezieën, horramen en rolluiken aangeschaft. Er wordt echt tijd voor je genomen om alles te laten zien en de daarbij goede adviezen. De prijs kwaliteit is bij De Zonneschermshop echt top! Ben zeer tevreden!

Uitgevoerd op 08-12-2021

Dick

Binnenzonwering en raamdecoratie
Aanbevolen door klant

Service van dit bedrijf is perfect

Alles is bespreekbaar, alle tijd voor de klant en kopje koffie is erbij. De eigenaar doet er alles aan om de klant tevreden te stellen e dat is zeker onze ervaring 👌

Uitgevoerd op 23-09-2021

Geesje

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig gewerkt, heel tevreden

We van tevoren goede uitleg.
De installateurs waren vriendelijke en werkten snel en netjes.
Dus we zijn heel tevreden, top gedaan.

Uitgevoerd op 20-05-2021

GJ

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fabtastisch

Met zeer vakkundig personeel werd mijn zonnewering geïnstalleerd! Er werd nauwkeurig en schoon gewerkt, afstelling van het scherm was top.

Prettige samenwerking, ben zeer tevreden!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Eric & Ilze

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer nette montage binnen en buiten

We wilden graag zonnepanelen en dit " lokaal " uit laten voeren door een Eerbeekse ondernemer.Vanaf het eerste gesprek aan de kamertafel hadden we al een goed gevoel over het advies en hoe ze het zouden monteren binnen en buiten.Dit is dan ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. Keurig net werk geleverd.
We kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen die zonnepanelen wil plaatsen.

Uitgevoerd op 06-08-2020

Hans

Zonnescherm plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Tevreden!

Levering duurde wat langer dan verwacht. Na contact werd de zonwering op de afgesproken tijd gemonteerd, inclusief last-minute extra werk. Het ziet er goed uit. Dat vinden ook de buren!

Uitgevoerd op 18-06-18

E.

Zonnescherm plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super gewerkt!

Frans en Rolf hebben goed gewerkt en alles netjes naar behoren afgeleverd. Het Ipanema scherm van Verano hangt er goed bij. Gister (8 april) al profijt gehad van ons scherm.

Uitgevoerd op 04-04-18