Reviews (54)

Schrijf een review

Dick

Binnenzonwering en raamdecoratie
Aanbevolen door klant

Service van dit bedrijf is perfect

Alles is bespreekbaar, alle tijd voor de klant en kopje koffie is erbij. De eigenaar doet er alles aan om de klant tevreden te stellen e dat is zeker onze ervaring 👌

Uitgevoerd op 23-09-2021

Geesje

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig gewerkt, heel tevreden

We van tevoren goede uitleg.
De installateurs waren vriendelijke en werkten snel en netjes.
Dus we zijn heel tevreden, top gedaan.

Uitgevoerd op 20-05-2021

GJ

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fabtastisch

Met zeer vakkundig personeel werd mijn zonnewering geïnstalleerd! Er werd nauwkeurig en schoon gewerkt, afstelling van het scherm was top.

Prettige samenwerking, ben zeer tevreden!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Eric & Ilze

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer nette montage binnen en buiten

We wilden graag zonnepanelen en dit " lokaal " uit laten voeren door een Eerbeekse ondernemer.Vanaf het eerste gesprek aan de kamertafel hadden we al een goed gevoel over het advies en hoe ze het zouden monteren binnen en buiten.Dit is dan ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. Keurig net werk geleverd.
We kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen die zonnepanelen wil plaatsen.

Uitgevoerd op 06-08-2020

Hans

Zonnescherm plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Tevreden!

Levering duurde wat langer dan verwacht. Na contact werd de zonwering op de afgesproken tijd gemonteerd, inclusief last-minute extra werk. Het ziet er goed uit. Dat vinden ook de buren!

Uitgevoerd op 18-06-18

E.

Zonnescherm plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super gewerkt!

Frans en Rolf hebben goed gewerkt en alles netjes naar behoren afgeleverd. Het Ipanema scherm van Verano hangt er goed bij. Gister (8 april) al profijt gehad van ons scherm.

Uitgevoerd op 04-04-18

Geesje

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk en professioneel.werken erg netjes.

Uitgevoerd op 05-04-18

Marcelo

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vakkundig en netjes. Zeer tervreden

We hebben rolluiken laten plaatsen en zijn zeer tevreden. We hebben nog nooit iemand met zoveel passie over rolluiken horen praten als Frans. Ze werken heel netjes en professioneel, houden zich aan de gemaakte afspraken. Ook gezellig en met humor. Dank jullie wel Frans en Rolf.

Uitgevoerd op 16-03-18

Vraag een offerte aan bij Zonneschermshop

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Zonneschermshop door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten