Loading...

Over Zonsimpel

Zonsimpel is al een aantal jaren actief in de energiebesparingsbranche. Zonsimpel startte een aantal jaren geleden in Heerde waarbij de focus lag op het leveren en installeren van zonne-energiesystemen. Al snel werd het bedrijf uitgebreid met meerdere duurzame producten als ledverlichting, zonneboilers, laadstations voor elektrische auto's en domotica. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot vier vestigingen (Heerde, Bergeijk, Hoensbroek en Utrecht) waarmee wij nationaal en internationaal opereren en vrijwel alles aanbieden aan duurzame producten in onze branche.

Voorsprong in kennis
Wij zijn niet begonnen als een typisch commercieel bedrijf waarbij het alleen draait om verkoop en winst. Wij zijn een team van techneuten die passie hebben voor duurzame energie en zich verdiepen in de producten die erop de markt zijn. Dit proberen wij over te brengen aan onze klanten. Zo hebben wij een team van goed onderlegde technici en verkopers. De kennis is opgedaan door jarenlange ervaring op nationaal en internationaal niveau. Zo gaat onze kennis al meer dan 10 jaar terug waarbij een aantal van onze adviseurs grote projecten hebben uitgevoerd in het buitenland. Daarnaast breiden wij onze kennis uit door ons op meerdere vlakken te certiceren.

Zo behoren wij tot een van de weinige bedrijven die officieel gecertificeerd is in Nederland. Met deze certificeringen tonen wij aan dat we adequaat opgeleide mensen in dienst hebben. Dit heeft er mede in geresulteert dat wij zonnepanelen geplaatst hebben op ‘s werelds duurzaamste gebouw en veel grote bedrijfspanden van toonaangevende bedrijven hebben mogen voorzien van zonnepanelen. Dit heeft er ook mede in geresulteert dat wij, door de twee grootste merken van zonnepanelen wereldwijd (Sunpower en Solarwatt), zijn geselecteerd om officieel dealer te worden van hun producten. Een gegeven wat onze kennis onderschrijft.

Werkwijze
Er zijn veel manieren om energie te besparen. Maar iedere situatie vraagt om zijn eigen oplossing. Om slim met energie om te gaan inventariseren en monitoren wij met u uw energieverbruik. Aan de hand van deze gegevens brengen wij een advies uit met een passende oplossing waarmee u het meest kunt besparen. In dat advies staan vaak meerdere oplossingen aan energiebesparende producten die u kunt toepassen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven