Zonvoornop
65 9.0 10 65
9,0

"Zeer goed, scherpe offerte"

65 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.8
Service
9.1
Afspraken
9.3

Zonvoornop

Laaxumstraat 38
3826 AJ Amersfoort

Zonvoornop is een familiebedrijf uit Amersfoort. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze klantgerichte aanpak; snelle en persoonlijke service is voor ons vanzelfsprekend. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij snel schakelen en wij zijn makkelijk bereikbaar op ons eigen mobiele nummer. Wij geven om onze klanten; wij berekenen de beste optie voor u in plaats van u zoveel mogelijk te verkopen. Zo bent u verzekerd van een goede investering met een hoog rendement.

Bij al onze systemen krijgt u gratis de monitor software

65 beoordelingen

Uitgevoerd op 10-09-18 door:

Zonvoornop

10 10
10

Zonnepanelen

Vakmanschap bestaat nog!

Aanbeveling:
Zeer tevreden over het advies, de oplossing, de prijs, het werk en het prachtige resultaat. Binnen een dag hadden wij werkende zonnepanelen op ons dak en een app waarop ik kan zien wat de 'opbrengst' is. Is ook heel leuk!

Uitgevoerd op 08-03-20 door:

Zonvoornop

8.3 10
8,3

Zonnepanelen

Uitstekend bedrijf.

Aanbeveling:
Het bedrijf straalt in alles vertrouwen uit. Uitstekend advies. Prima monteurs!

Uitgevoerd op 01-02-18 door:

Zonvoornop

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

medewerkers hebben keurig gewerkt

Aanbeveling:
goed advies van Reinald,goede uitleg ,geen poespas en vriendelijk, voor een nette prijs

Uitgevoerd op 23-12-20 door:

Zonvoornop

9.3 10
9,3

Zonnepanelen

op tijd en keurig geplaatst TOP!

Aanbeveling:
Kreeg een duidelijk advies wat er geplaatst kon worden dat waren er 33 stuks op een plat dak

Uitgevoerd op 04-01-18 door:

Zonvoornop

8 10
8

Zonnepanelen

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Prettig geholpen, goeie en nette installateurs, goed advies, goeie service.

Uitgevoerd op 06-12-2017 door:

Zonvoornop

10 10
10

Zonnepanelen

prima gedaan

Aanbeveling:
plezierige mensen. Heldere offerte , goed aanbod, goed uitgevoerd

Uitgevoerd op 30-11-2017 door:

Zonvoornop

8.3 10
8,3

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Ik heb goede adviezen gekregen en goede werk hebben geleverd

Uitgevoerd op 08-06-2017 door:

Zonvoornop

9 10
9

Zonnepanelen

Erg goed

Aanbeveling:
Erg prettig in de Communicatie. Helder, duidelijk, geen pushed. Zonvoornop werkt voor het principe afspraak is afspraak. Geen verkoopmentaliteit

12 projecten

Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Ons team

Zonvoornop is een familiebedrijf. Samen hebben we er hard aan gewerkt om te zorgen dat zonne-energie voor iedereen betaalbaar is. Daar zijn we goed in geslaagd. Door onze directe inkoop en no nonsense aanpak, groeien we ieder jaar harder.