Loading...

Over Zonvoornop

Zonvoornop is een familiebedrijf uit Amersfoort. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze klantgerichte aanpak; snelle en persoonlijke service is voor ons vanzelfsprekend. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij snel schakelen en wij zijn makkelijk bereikbaar op ons eigen mobiele nummer. Wij geven om onze klanten; wij berekenen de beste optie voor u in plaats van u zoveel mogelijk te verkopen. Zo bent u verzekerd van een goede investering met een hoog rendement.

Kenmerken

2.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers

Reviews (73)

Schrijf een review

E

Zonnepanelen installeren

Erg slecht bereikbaar,

Geen reactie op email, telefonisch amper bereikbaar.

Uitgevoerd op 15-07-2021

Familie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes en correct

Het advies gesprek met Reinald was erg fijn. Geen opschep verhalen, cijfertjes nasa lijm dit nasa dat e.d.(zoals bij andere) gewoon zoals het is. Bij ons kwam het over dat hij niet verlegen zat om het werk en dat bedoel ik positief. Het is gewoon zoals het is en zoals het gedaan wordt en dan ligt bij jou de keuze of je het doet.

Reinald dacht ook mee aanoplossingen zoals het omleggen van de aansluitingen op zolder zodat de omvormer en de wasmachine keurig aangesloten konden blijven.
De installateurs waren enorm vriendelijk en kundig! Legden veel uit en kwamen bekwamen over. Wij zijn tot heden blij!

Uitgevoerd op 07-01-2022

Roelof

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Na opdracht, snel gelegd

Na goede uitgebreide offerte met gunstige prijs waren we het snel eens. Meteen afspraak gemaakt voor de montage. Leuke medewerkers die hun afspraken nakomen. Mooie afwerking en bedrading volledig weggewerkt. Tussen order en werkzaam opleveren zat 1 maand.

Uitgevoerd op 03-12-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Zonvoornop