Reviews (74)

Schrijf een review

P.

Service

Niet te bereiken.

Ik heb al een maand storing aan de omvormer. Achteraf gezien is er iets niet goed gedaan bij de montage. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, en de communicatie is er niet.

Uitgevoerd op 02-03-2022

E

Zonnepanelen installeren

Erg slecht bereikbaar,

Geen reactie op email, telefonisch amper bereikbaar.

Uitgevoerd op 15-07-2021

Familie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes en correct

Het advies gesprek met Reinald was erg fijn. Geen opschep verhalen, cijfertjes nasa lijm dit nasa dat e.d.(zoals bij andere) gewoon zoals het is. Bij ons kwam het over dat hij niet verlegen zat om het werk en dat bedoel ik positief. Het is gewoon zoals het is en zoals het gedaan wordt en dan ligt bij jou de keuze of je het doet.

Reinald dacht ook mee aanoplossingen zoals het omleggen van de aansluitingen op zolder zodat de omvormer en de wasmachine keurig aangesloten konden blijven.
De installateurs waren enorm vriendelijk en kundig! Legden veel uit en kwamen bekwamen over. Wij zijn tot heden blij!

Uitgevoerd op 07-01-2022

Roelof

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Na opdracht, snel gelegd

Na goede uitgebreide offerte met gunstige prijs waren we het snel eens. Meteen afspraak gemaakt voor de montage. Leuke medewerkers die hun afspraken nakomen. Mooie afwerking en bedrading volledig weggewerkt. Tussen order en werkzaam opleveren zat 1 maand.

Uitgevoerd op 03-12-2021

Jolanda

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Konden als enige de klus klaren n.w

Wij konden nergens passende zonnepanelen krijgen naar onze wens. Via een tevreden buurman kwamen wij bij zonvoornop.
Een van de zonnepaneelboren reageerde zelfs heel sarcastisch dat zonvoornop wel de hoeveelheid zonnepanelen op ons dak kon plaatsen die wij wilden. Dus 100% tevreden.
Ze reageren inderdaad wel laat op mail maar wel goed.
Bij urgentie reageren ze vlotter.
Wij raden iedereen zonvoornop aan!

Uitgevoerd op 20-11-2020

Bert

Zonnepanelen installeren

Werk Zon voor nop

Heel slechte ervaring met dit bedrijf. Reinald is nooit bereikbaar en kan niet normaal je vragen beantwoorden over het werk wat uitgevoerd moet worden. Werknemers van Zon voor nop leveren half werk. Alles bij elkaar is dit gewoon een heel slecht bedrijf om je zonnepanelen te halen.

Uitgevoerd op 08-10-2020

Allard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Sales & advies een 8, after sales 6

Men was aan de sales kant snel en gaf gedegen advies. After sales kan professioneler. Had ze een extra klant aangebracht, de waardering hiervoor bleef uit.

Uitgevoerd op 01-02-19

Stan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Correct

Snelle offerte, snelle levering. Alles mooi.op tijd. Meedenken over plaatsing zodat het geheel er ook mooi uitziet.

Uitgevoerd op 15-02-19

Zonvoornop
Offerte aanvragen

Locaties

  • Terschuur

    Dronkelaarseweg 31
    3784WB Terschuur
Zonvoornop

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Zonvoornop

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Zonvoornop door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten