Reviews (70)

Schrijf een review

Jolanda

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Konden als enige de klus klaren n.w

Wij konden nergens passende zonnepanelen krijgen naar onze wens. Via een tevreden buurman kwamen wij bij zonvoornop.
Een van de zonnepaneelboren reageerde zelfs heel sarcastisch dat zonvoornop wel de hoeveelheid zonnepanelen op ons dak kon plaatsen die wij wilden. Dus 100% tevreden.
Ze reageren inderdaad wel laat op mail maar wel goed.
Bij urgentie reageren ze vlotter.
Wij raden iedereen zonvoornop aan!

Uitgevoerd op 20-11-2020

Bert

Zonnepanelen installeren

Werk Zon voor nop

Heel slechte ervaring met dit bedrijf. Reinald is nooit bereikbaar en kan niet normaal je vragen beantwoorden over het werk wat uitgevoerd moet worden. Werknemers van Zon voor nop leveren half werk. Alles bij elkaar is dit gewoon een heel slecht bedrijf om je zonnepanelen te halen.

Uitgevoerd op 08-10-2020

Allard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Sales & advies een 8, after sales 6

Men was aan de sales kant snel en gaf gedegen advies. After sales kan professioneler. Had ze een extra klant aangebracht, de waardering hiervoor bleef uit.

Uitgevoerd op 01-02-19

Stan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Correct

Snelle offerte, snelle levering. Alles mooi.op tijd. Meedenken over plaatsing zodat het geheel er ook mooi uitziet.

Uitgevoerd op 15-02-19

Colin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Scherpe prijs en zeer goede panelen

In mijn zoektocht naar een goed bedrijf om bij ons zonnepanelen te plaatsen op ons nieuwe huis kwam Reinald van ZonVoorNop langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Drie andere bedrijven brachten offertes uit voor maximaal 13 panelen met een totale Wattpiek van rond de 4000. Reinald klom als enige van de uitgenodigde bedrijven zelf het dak op om de situatie op te meten. Vervolgens bracht hij een offerte uit voor 16 panelen, terwijl de andere bedrijven me verzekerden dat er niet meer dan 12 op ons dak zouden passen. Per paneel hadden de panelen van ZonVoorNop een hogere opbrengst dan de andere bedrijven met een totale Wattpiek van 4880. De totaalprijs van de offerte viel ook nog eens lager uit dan de offertes van de andere bedrijven, terwijl we er meer panelen met een hogere opbrengst voor terugkregen. De installatie verliep vlot en soepel. Wat mij betreft is ZonVoorNop een absolute aanrader.

Uitgevoerd op 11-01-19

Martijn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakmanschap bestaat nog!

Zeer tevreden over het advies, de oplossing, de prijs, het werk en het prachtige resultaat. Binnen een dag hadden wij werkende zonnepanelen op ons dak en een app waarop ik kan zien wat de 'opbrengst' is. Is ook heel leuk!

Uitgevoerd op 10-09-18

Ap en Petra

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Uitstekend bedrijf.

Het bedrijf straalt in alles vertrouwen uit. Uitstekend advies. Prima monteurs!

Uitgevoerd op 08-03-20

bert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

medewerkers hebben keurig gewerkt

goed advies van Reinald,goede uitleg ,geen poespas en vriendelijk, voor een nette prijs

Uitgevoerd op 01-02-18

Zonvoornop
Offerte aanvragen

Werkzaamheden

Locaties

  • Terschuur

    Dronkelaarseweg 31
    3784WB Terschuur
Zonvoornop

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Zonvoornop

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Zonvoornop door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten