BEGIN NU MET ENERGIE BESPAREN
EN MAAK KANS OP €250 KORTING!


Je huis verduurzamen is áltijd een goed idee. Win jij de €250 korting?


Onze energierekening is een groot deel van onze vaste lasten. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je energiekosten te verlagen, zoals het isoleren van je huis. Omdat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen en de opbrengsten van isolatie onderschatten, geven wij je gratis een persoonlijk bespaaradvies. Vraag je naar aanleiding van dat advies offertes aan, dan maak jij kans op €250 korting op je klus!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

WAT IS DE ACTIE PRECIES?
Tot eind mei maak je, als je een offerte (of meer) aanvraagt vanuit het bespaaradvies, kans op een korting van €250. De winnaar krijgt vanzelf bericht en maken we natuurlijk ook bekend op deze pagina.


WAT MOET IK DOEN OM KANS TE MAKEN OP €250 KORTING?
Als je offertes aanvraagt vanuit het bespaaradvies en het werk uit laat voeren door een bedrijf waarmee je via Solvari in contact kwam, maak je kans op de korting van €250. Stuur je getekende offerte naar actie@solvari.com, dan weten wij dat je meedoet! Getekende offertes kan je insturen tot en met 21 juni.
HOE WERKT DAT BESPAARADVIES?
Het persoonlijke bespaaradvies werkt heel simpel: in 7 klikken weet jij precies wat je kan besparen én hoe. Je geeft o.a. het bouwjaar van je woning aan en wat je per maand betaalt aan elektriciteit. Als je alle vragen hebt beantwoord, verschijnt het bedrag dat jij jaarlijks kan besparen. Klik daaronder op de oranje button en ontvang jouw persoonlijke bespaaradvies! Meer uitleg vind je in onze blogpost over het bespaaradvies.
Wil je altijd op de hoogte zijn van onze acties? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook.