Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
Feitjes en Fabels over kunststof kozijnen

Feitjes en Fabels over kunststof kozijnen

De zomer komt eraan. Wil je dat je tuin mooi aansluit op je woning? Er zijn verschillende verhalen rondom kunststof kozijnen. Maar wat is een feit en wat is een fabel? In deze blog zetten we alle feitjes en fabels over kunststof kozijnen op een rij.

Wat zijn de leenmogelijkheden voor een verbouwing?

Wat zijn de leenmogelijkheden voor een verbouwing?

Van plan om te verbouwen en op zoek naar een financiering? De kosten voor een (kleine) verbouwing kunnen al snel oplopen tot meer dan €5000. Er zijn verschillende leenmogelijkheden. De meest gekozen leenvorm is de persoonlijke lening: goedkoop en met een vaste rente en looptijd. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een lening?

4 quick wins om jouw vaste lasten te verlagen

4 quick wins om jouw vaste lasten te verlagen

Vliegt het geld bij jou de portemonnee uit zonder dat je weet dat je het uitgeeft? Dan is het zinnig om eens goed te kijken naar wat je in de maand kwijt bent aan vaste lasten. Vaak schrik je als je dit bij elkaar optelt. Toch is het vaak wel mogelijk om hier wat op te besparen. We bespreken alvast 4 quick wins om jouw vaste lasten te verlagen met je.

Woninginbraak: alle cijfers op een rij! Beveiliging

Woninginbraak: alle cijfers op een rij!

Een inbraak elke 10 minuten. Dit geeft aan dat er jaarlijks nog enorm veel inbraken zijn in Nederland. Een mogelijke verklaring voor het stijgende aantal inbraken is dat de economie aantrekt en er bij veel mensen meer te halen valt. Gelukkig blijft het procentueel aantal inbraken per jaar gestaag dalen. 

De kleurentrends van 2019

De kleurentrends van 2019

Ben je benieuwd naar de nieuwe kleurentrends op het gebied van interieur- en muurverf? Dan komt dit artikel zeker goed van pas! Wij zetten een aantal trendkleuren van 2019 voor je op een rij. Wie weet doe je wat inspiratie op voor een make-over in je eigen woning.

Bestaande lening en je verbouwing financieren? Bespaartip

Bestaande lening en je verbouwing financieren?

De verbouwingsplannen realiseren is lastig als je niet direct over de financiële middelen beschikt of als je niet al je spaargeld wenst te gebruiken maar een buffer achter de hand wilt houden. En hoe werkt dat als je al een lening hebt afgesloten in het verleden? In dit artikel vertellen we je er meer over.

Meer ruimte op zolder? Ontdek hier de voordelen van een dakkapel! Daken en afwatering

Meer ruimte op zolder? Ontdek hier de voordelen van een dakkapel!

Is jouw nieuwe voornemen om iets te doen aan je zolder? Dan is vandaag de dag! Wist je dat je van jouw rommelzolder, een mooie slaapkamer kan maken? De zolder is meestal een grote maar beperkte ruimte en gebruiken veel mensen als opslag. Het is tegenwoordig een trend om een dakkapel te kiezen. Benieuwd naar de voordelen van een dakkapel? Lees gauw de onderstaande tips en laat je verleiden om meer ruimte te creëren!

Zo kies je de juiste offerte en professional in 6 stappen Inspiratie

Zo kies je de juiste offerte en professional in 6 stappen

Na een tijd te hebben nagedacht besluit je eindelijk om de klus in je woning uit te laten uitvoeren. Je neemt contact op met Solvari en wij brengen je in contact met verschillende aanbieders. Je ontvangt hun offertes en dan sta je voor de lastige keuze: hoe kies je de juiste offerte die aansluit bij jouw behoeften?