Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
Praktisch en stijlvol: een keuken met kookeiland

Praktisch en stijlvol: een keuken met kookeiland

Ben je net verhuisd en wil je de oude keuken graag vervangen, of is de keuken in je huidige woning wel eens aan vervanging toe? Bij een nieuwe keuken kun je niet alleen denken aan nieuwe fronten en nieuwe apparatuur, maar ook aan de indeling. Hoewel mensen vaak de neiging hebben de oude indeling van de keuken aan te houden, is het namelijk goed te kijken of een andere indeling niet veel efficiënter is en ruimtelijker oogt. Erg populair zijn keukens met kookeiland.

De leukste ideeën voor Moederdag

De leukste ideeën voor Moederdag

Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën voor Moederdag? Solvari is er niet alleen om je leven te vergemakkelijken door je in contact te brengen met specialisten die je klus(sen) komen uitvoeren. We helpen je ook graag op andere manieren te ontstressen. In deze blogpost vind je de leukste ideeën voor Moederdag!

Shutters: mooie, praktische en trendy zonwering! Inspiratie

Shutters: mooie, praktische en trendy zonwering!

Het leven is altijd een stuk mooier als de zon schijnt! Tenzij je lekker op de bank wil ontspannen en je constant met je ogen moet knijpen, omdat je precies de zon in je gezicht hebt schijnen. Zonwering hoort bij het voorjaar en de zomer en in deze blogpost lees je alles over dé trend op het gebied van zonwering in 2017: shutters! Niet alleen handig, ook ontzettend mooi.

Wat is nou eigenlijk het belang van een duurzaam huis?

Wat is nou eigenlijk het belang van een duurzaam huis?

Zeg eens eerlijk: weet jij wat de mogelijkheden zijn voor energiebesparing? Heb je een idee wat het je precies oplevert, behalve 'een lagere energierekening'? Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben. Daarom vertel ik je graag meer over het belang van een duurzaam huis en hoe je dit realiseert.

Tips voor het verbouwen van je huis Aanbouw en opbouw

Tips voor het verbouwen van je huis

Schort er nog wat aan je huidige woning of heb je een nieuw huis gekocht en is het tijd daar een en ander aan te gaan doen? In deze blogpost krijg je de beste tips voor het verbouwen van je huis. Zo ga je goed voorbereid en geïnformeerd de verbouwing in - zonder stress! Lees hoe je het beste te werk gaat, welke vergunningen je eventueel nodig hebt en welke duurzame maatregelen je kan treffen bij het verbouwen van je huis.

Huis verduurzamen met €250 korting? Duurzaam wonen

Huis verduurzamen met €250 korting?

"Poe, is mijn energierekening weer zo hoog?". Denk jij dat ook vaak? Dan is het tijd je huis te verduurzamen. Omdat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen, hebben wij een mooi bespaaradvies ontwikkeld. En om dat te vieren, geven we aan één van jullie €250 weg! 

Zo verbeter je de luchtkwaliteit in je huis! Gezonde leefomgeving

Zo verbeter je de luchtkwaliteit in je huis!

De kwaliteit van de lucht in je woonruimte is ontzettend belangrijk. Zo kunnen er door een slechte luchtkwaliteit vochtproblemen ontstaan in je woonruimte met een opeenstapeling aan negatieve gevolgen voor je woning. Daarbij is het gewoonweg slecht voor je gezondheid om te leven in een ruimte waar de luchtkwaliteit ondermaats is. In deze blogpost lees je wat je kan doen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

In vijf klikken weet jij je besparing met zonnepanelen!

In vijf klikken weet jij je besparing met zonnepanelen!

Zonnepanelen zijn populair. Zodra we het bij de buren zien, zijn we zelf eigenlijk ook wel heel benieuwd wat de panelen op ons dak opleveren. En daar hebben wij de oplossing voor ontwikkeld.