Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
In 4 stappen je verlichting op orde Inspiratie

In 4 stappen je verlichting op orde

Licht is één van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur. Hoe verlicht je je woonkamer prettig? Het uitzoeken van de verlichting is een leuke uitdaging. Zowel het design van je lampen als de sterkte van de verlichting is van belang bij het maken van goede keuzes. Voor verlichtinginspiratie zetten we de mooiste designlampen voor je op een rijtje: van industrieel tot modern, van staande lampen tot tafellampen!

Met deze 10 tips is jouw huis altijd opgeruimd! Inspiratie

Met deze 10 tips is jouw huis altijd opgeruimd!

Ben je toe aan een frisse look voor je huis zonder al te veel geld uit te geven? Met deze tien tips van Solvari laat je je goede voornemens voor een opgeruimder huis niet slingeren. Welke ruimtes in jouw huis kunnen dit wel gebruiken? 

Wat te doen bij stormschade aan je huis? Besparen

Wat te doen bij stormschade aan je huis?

Het komt niet vaak voor, maar een paar keer per jaar krijgen we in Nederland te maken met extreem weer. Vandaag was zo’n dag. Bomen waaien om, vrachtwagens raken van de weg en zonnepanelen vliegen van het dak. In een paar minuten ontstaat er een schade die oploopt tot miljoenen euro’s. Is jouw huis getroffen door dit extreme weer? Lees dan snel verder en ontdek welke stappen jij nu moet ondernemen.

De interieurtrend van 2018 Inspiratie

De interieurtrend van 2018

Wist je dat modetrends vaak vooroplopen op de interieurtrends? Vaak kun je in de mode aflezen wat er aankomend seizoen qua interieurtrends gaat komen. Een goed voorbeeld hiervan is fluweel, wat je naast kleding de laatste tijd steeds meer terugziet in allerlei meubels en accessoires. Solvari zet de trendkleuren en materialen van 2018 voor je op een rij.  

De beste luchtzuiverende planten voor binnen Gezonde leefomgeving

De beste luchtzuiverende planten voor binnen

Zoals ik al schreef in de blogpost met tips voor meer geluk in huis: bloemen en planten in huis maken gelukkiger! Daarnaast zorgen ze ook voor een gezondere luchtkwaliteit in huis. Wil jij weten welke planten jij het best in huis kan halen voor een gezond binnenklimaat?

Tips voor meer geluk in huis Inspiratie

Tips voor meer geluk in huis

Al brengen de meesten meer tijd door op kantoor dan thuis, het is toch wel heel fijn als je eigen huis aanvoelt als een warm nest. Met de tips in deze blogpost haal je meer geluk in huis!

5x mooiste verlichting Inspiratie

5x mooiste verlichting

Mensen die in een lichter huis wonen, zijn vaak gelukkiger dan mensen die in een donker huis wonen. Licht is goed voor je humeur! Kies jij voor een hanglamp of een stalamp? En wat zijn dan de mooiste opties? We hebben ze voor je uitgezocht!

5x de mooiste banken Inspiratie

5x de mooiste banken

Eén van de belangrijkste meubelstukken in je huis: een bank. Naast dat het lekker moet zitten, moet het er ook nog eens goed uitzien. Solvari staat voor gemak, dus we hebben duizenden banken bekeken en de mooiste voor je uitgezocht! In deze blogpost vind je vijf mooie banken, waaronder één heel bijzondere!