Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
Win €250 korting op woningisolatie! Duurzaam wonen

Win €250 korting op woningisolatie!

Op de Dag van de Isolatie, 5 november, geeft Solvari 250 euro weg! Meedoen is supersimpel: vind je een bedrijf via Solvari waarmee je in zee gaat én stuur je de getekende offerte voor 1 november naar actie@solvari.nl? Dan maak jij kans op 250 euro korting op je klus! Een win-winsituatie nu de winter begint: een aangename temperatuur in huis én geld besparen. Wie wil deze prijs nou niet winnen?

Haal meer uit je woning door je spullen virtueel op te slaan

Haal meer uit je woning door je spullen virtueel op te slaan

Ruimte is kostbaar. En toch offeren veel mensen een kamer, zolder of kelder op aan spullen die ze eigenlijk bijna nooit gebruiken. Daar kun je toch zeker wel iets leukers mee doen? Een home office bijvoorbeeld. Of een inloopkast of mancave (welke van de twee het wordt moeten jullie zelf maar uitvechten). Je droomhuis komt binnen hand- (en vinger-)bereik met dit virtuele alternatief voor je berging.

Tips voor een ruim en schoon huis (zonder moeite) Inspiratie

Tips voor een ruim en schoon huis (zonder moeite)

Mijn droomhuis? Zo een dat lekker ruim en altijd schoon is. Ik geloof dat ze dat ook wel wishful thinking noemen… Nou ja, om mijn wens toch wat kracht bij te zetten, ging ik eens op zoek naar tips voor een ruim en schoon huis en vandaag deel ik ze met jou!

Vakantie thuis vieren? Goed idee! Inspiratie

Vakantie thuis vieren? Goed idee!

Ga je dit jaar, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie? Baal je daar stiekem een beetje van of ben je juist enthousiast op zoek naar dingen die je kan gaan doen? In beide gevallen word je blij van deze blogpost. Je vakantie thuis vieren is een feestje met deze blogpost.

Onkruid laten verwijderen door een robot Inspiratie

Onkruid laten verwijderen door een robot

Ben je fan van gadgets en minder groot fan van dat onkruid wieden? Dan is deze robot precies wat je nodig hebt. Ze zeggen dat onkruid niet vergaat, maar daar brengt de Tertill verandering in. 

Een zomers interieur: de beste tips Inspiratie

Een zomers interieur: de beste tips

De zomer is begonnen en ik kan mijn geluk niet op. Afgezien van die jeukende handen, want met elke seizoenswisseling heb ik zin om mijn interieur te veranderen. Vier keer per jaar is het feest en nu is het tijd voor een zomers interieur. In deze blogpost vind je mijn favoriete items voor een zomers huis! (En ik heb best smaak, hoor.)

9x de mooiste cadeaus voor Vaderdag Inspiratie

9x de mooiste cadeaus voor Vaderdag

Het is 18 juni weer Vaderdag! Heb je nog niets in huis en raak je nu lichtelijk in paniek? Hoeft niet. We laten je in deze blogpost de mooiste cadeaus voor vaders zien. Inspiratie genoeg om die onbetaalbare vaders eens flink in het zonnetje te zetten.

Tips voor je huis in de zomer Inspiratie

Tips voor je huis in de zomer

Jaaa, eindelijk is het dan zover! Een stralend zonnetje, warm weer, blote armen, cocktails en ga zo nog maar even door. Maar ook… klamme nachten, overdag van je bank zweten en oh, hoe zit het ook alweer met de leidingen doorspoelen als je terugkomt van vakantie? In deze blogpost krijg je de beste tips voor je huis in de zomer!