Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
Een zomers interieur: de beste tips

Een zomers interieur: de beste tips

De zomer is begonnen en ik kan mijn geluk niet op. Afgezien van die jeukende handen, want met elke seizoenswisseling heb ik zin om mijn interieur te veranderen. Vier keer per jaar is het feest en nu is het tijd voor een zomers interieur. In deze blogpost vind je mijn favoriete items voor een zomers huis! (En ik heb best smaak, hoor.)

9x de mooiste cadeaus voor Vaderdag Inspiratie

9x de mooiste cadeaus voor Vaderdag

Het is 18 juni weer Vaderdag! Heb je nog niets in huis en raak je nu lichtelijk in paniek? Hoeft niet. We laten je in deze blogpost de mooiste cadeaus voor vaders zien. Inspiratie genoeg om die onbetaalbare vaders eens flink in het zonnetje te zetten.

Tips voor je huis in de zomer Inspiratie

Tips voor je huis in de zomer

Jaaa, eindelijk is het dan zover! Een stralend zonnetje, warm weer, blote armen, cocktails en ga zo nog maar even door. Maar ook… klamme nachten, overdag van je bank zweten en oh, hoe zit het ook alweer met de leidingen doorspoelen als je terugkomt van vakantie? In deze blogpost krijg je de beste tips voor je huis in de zomer!

Hoe zijn zonnepanelen verzekerd? Besparen

Hoe zijn zonnepanelen verzekerd?

Heb je recent zonnepanelen laten plaatsen op het dak van je woning? Veel mensen stellen zichzelf de vraag of zonnepanelen bij schade of brand wel onder de verzekering vallen. Sommige mensen denken dat er een aparte verzekering moet worden afgesloten. Dit is echter niet altijd het geval. In deze blog lees je meer over hoe zonnepanelen verzekerd zijn.

Praktisch en stijlvol: een keuken met kookeiland

Praktisch en stijlvol: een keuken met kookeiland

Ben je net verhuisd en wil je de oude keuken graag vervangen, of is de keuken in je huidige woning wel eens aan vervanging toe? Bij een nieuwe keuken kun je niet alleen denken aan nieuwe fronten en nieuwe apparatuur, maar ook aan de indeling. Hoewel mensen vaak de neiging hebben de oude indeling van de keuken aan te houden, is het namelijk goed te kijken of een andere indeling niet veel efficiënter is en ruimtelijker oogt. Erg populair zijn keukens met kookeiland.

De leukste ideeën voor Moederdag

De leukste ideeën voor Moederdag

Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën voor Moederdag? Solvari is er niet alleen om je leven te vergemakkelijken door je in contact te brengen met specialisten die je klus(sen) komen uitvoeren. We helpen je ook graag op andere manieren te ontstressen. In deze blogpost vind je de leukste ideeën voor Moederdag!

Shutters: mooie, praktische en trendy zonwering! Inspiratie

Shutters: mooie, praktische en trendy zonwering!

Het leven is altijd een stuk mooier als de zon schijnt! Tenzij je lekker op de bank wil ontspannen en je constant met je ogen moet knijpen, omdat je precies de zon in je gezicht hebt schijnen. Zonwering hoort bij het voorjaar en de zomer en in deze blogpost lees je alles over dé trend op het gebied van zonwering in 2017: shutters! Niet alleen handig, ook ontzettend mooi.

Wat is nou eigenlijk het belang van een duurzaam huis?

Wat is nou eigenlijk het belang van een duurzaam huis?

Zeg eens eerlijk: weet jij wat de mogelijkheden zijn voor energiebesparing? Heb je een idee wat het je precies oplevert, behalve 'een lagere energierekening'? Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben. Daarom vertel ik je graag meer over het belang van een duurzaam huis en hoe je dit realiseert.