Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
Nieuw bij Solvari: het bespaaradvies. In een paar klikken weet jij wat je kan besparen! Besparen

Nieuw bij Solvari: het bespaaradvies. In een paar klikken weet jij wat je kan besparen!

Onze energierekening is een groot deel van onze vaste lasten. Gelukkig is het heel simpel om die kosten flink te verlagen! En met ‘flink’ bedoel ik ‘duizenden euro’s per jaar’. Omdat veel mensen niet weten waar te beginnen, hebben wij het bespaaradvies ontwikkeld. In een paar klikken weet jij precies wat je kan besparen en hoe!

Zo maak je jouw droomhuis anno 2017 Inspiratie

Zo maak je jouw droomhuis anno 2017

Afgelopen week vond de Beurs Eigen Huis in Utrecht plaats en natuurlijk waren we hierbij! Het centrale thema: hoe maak jij van je huis een droomhuis? We waren aanwezig om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste trends en het ‘upgraden’ van je huis.

Is jouw huis toe aan een schilderbeurt? Inspiratie

Is jouw huis toe aan een schilderbeurt?

Het is best praktisch om te weten wanneer je huis geschilderd moet worden en wat de beste periode is om dit te laten doen. Gemiddeld moet de buitenboel van een woning elke vijf tot zes jaar onder handen genomen worden met een kwast en een lik verf. Voor de binnenboel gaat dat om ongeveer elke zeven jaar. Is jouw woning dit jaar dan al toe aan een schilderbeurt? Ontdek het in deze blogpost!

Zo maak je van jouw slaapkamer een gezonde slaapkamer! Gezonde leefomgeving

Zo maak je van jouw slaapkamer een gezonde slaapkamer!

Je slaapkamer is dé plek waar je lekker tot rust moet komen. Des te belangrijker is het dat je slaapkamer gezond is. Heb je last van een slechte nachtrust? Of voel je je niet prettig in je slaapkamer? Hier lees je wat je kan doen om van je slaapkamer een gezonde ruimte te maken!

Winnen: twee entreekaarten voor Beurs Eigen Huis! Inspiratie

Winnen: twee entreekaarten voor Beurs Eigen Huis!

Wil jij graag naar de Beurs Eigen Huis op 17, 18 of 19 maart in de Jaarbeurs in Utrecht? We geven nu twee kaarten weg en je hoeft er bijna niets voor te doen!

Last van de zon in huis? Buitenzonwering is je oplossing! Inspiratie

Last van de zon in huis? Buitenzonwering is je oplossing!

Heb je in de lente en zomer af en toe last van de zon die hinderlijk in je gezicht schijnt, terwijl je net ontspannen op de bank wil zitten? Of schijnt de zon precies op je televisiescherm, waardoor je net niet lekker kan zien wat er op tv is? Er zijn duurzame én mooie oplossingen voor dit luxeprobleem!

Asbest aanwezig in je woning? Zo ontdek je het én los je het op! Gezonde leefomgeving

Asbest aanwezig in je woning? Zo ontdek je het én los je het op!

Asbest in je woning komt nog altijd veel voor. Hoe gevaarlijk is asbest eigenlijk? En hoe weet je of jouw woning asbest bevat? Natuurlijk wil je dan ook weten hoe je asbest kan laten verwijderen! Ik geef je in deze blogpost antwoord op al je vragen.

Top 5 meest gehuurde klusmaterialen en -machines Inspiratie

Top 5 meest gehuurde klusmaterialen en -machines

Een huis is eigenlijk nooit af. Altijd zijn er wel weer klussen die nog uitgevoerd kunnen worden. Mensen vinden het leuk hun huis een update te geven volgens een van de laatste woontrends, ze vergroten het woongenot en vermeerderen de waarde van het huis. Om van een klusproject een succes te maken zijn echter wel goede klusmachines en -materialen nodig. Gelukkig hoef je deze niet te kopen terwijl je ze maar een enkele keer nodig hebt, maar kun je ze ook huren. Welke klusmaterialen en -machines worden het meest gehuurd?