Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
Condens in huis oplossen? Dat doe je zo! Gezonde leefomgeving

Condens in huis oplossen? Dat doe je zo!

Heb je last van condens in huis? Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk verhelpt. Niet omdat condens gevaarlijk is, maar wél omdat het op termijn voor andere problemen zorgt. Daarnaast kan je het natuurlijk ook gewoon vervelend vinden als je constant beslagen ramen hebt.

Dit wist je nog niet over je energierekening Besparen

Dit wist je nog niet over je energierekening

Slechts 35% van de energiekosten voor een gemiddeld gezin gaat nu op aan de daadwerkelijke kosten voor gas en stroom. Bijna de helft van je energierekening bestaat op dit moment uit belasting. En dit zal de komende jaren alleen nog maar stijgen. De heffing Opslag Duurzame Energie (ODE) staat namelijk op exploderen. De onafhankelijke website Pricewise.nl deed hier een onderzoek naar. Hun bevindingen lees je in deze blogpost!

Vier je Valentijnsdag thuis? Zo wordt het een succes! Inspiratie

Vier je Valentijnsdag thuis? Zo wordt het een succes!

De maand februari is inmiddels in volle gang en dat betekent ook: "de dag van de liefde". De vanuit Amerika overgewaaide feestdag kan ook een dag vol stress zijn. Want op welke manier maak je je geliefde blij en op welke manier kan je thuis een geslaagde Valentijnsdag of 'gewone' romantische dag hebben? Je leest het hier!

Grootste klusblunders op een rijtje Inspiratie

Grootste klusblunders op een rijtje

Veel mensen kiezen ervoor om klussen in en rondom het huis uit te laten voeren door een vakman. Toch zijn er nog mensen die ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Wanneer je handig bent kan dit natuurlijk erg slim zijn om kosten te besparen. Maar je moet wel weten waar je mee bezig bent.

Vijf vragen over inbraakbeveiliging

Vijf vragen over inbraakbeveiliging

Het aantal woninginbraken daalde vorig jaar in heel Nederland met 9 procent. Toch vinden er jaarlijks nog bijna 65 duizend woninginbraken plaats. Een alarmsysteem is nog altijd het beste middel om inbraken te voorkomen. Bij Solvari krijgen we regelmatig vragen over de werking van alarmsystemen. Op deze vragen over inbraakbeveiliging geef ik je graag antwoord.

Waterontharders: wat zijn dat en heb jij er één nodig? Besparen

Waterontharders: wat zijn dat en heb jij er één nodig?

Een opkomend product in Nederland: de waterontharders. Ze maken je water zachter, maar wat heb je eraan? Is het noodzakelijk om een waterontharder aan te schaffen? Dit en meer ontdek je in deze blogpost!

De top 5 meest uitgevoerde klussen Inspiratie

De top 5 meest uitgevoerde klussen

Het afgelopen jaar hebben we weer veel mensen mogen helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Of het nou voor een grote of een kleine klus is: het vergelijken van offertes helpt je te kiezen voor de beste vakman in jouw situatie. Maar voor welke klussen vroegen jullie de meeste offertes aan? Wij hebben het voor je uitgezocht en hebben de 5 meest uitgevoerde klussen van het afgelopen jaar voor je op een rijtje gezet.

Waarde van je huis verhogen? De 4 beste tips! Duurzaam wonen

Waarde van je huis verhogen? De 4 beste tips!

De waarde van je huis verhogen klinkt niet als iets leuks. Toch kleven er ontzettend veel voordelen aan! De huizenwaarde opkrikken is niet alleen bijzonder slim omdat je meer geld krijgt als je je huis verkoopt, maar je woont er ook nog eens een stuk lekkerder door.