Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
6 tips bij de aankoop van kunststof kozijnen Inspiratie

6 tips bij de aankoop van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen brengen een hoop voordelen met zich mee! Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om ze te laten plaatsen in hun woning. Maar er komt veel kijken bij de aankoop ervan. In deze blogpost deel ik 6 tips bij de aankoop van kunststof kozijnen. Denk je al na over de financiering? Check dan vooral de zesde tip!

De cv is aan vervanging toe Besparen

De cv is aan vervanging toe

Energiebedrijven, milieuorganisaties en de installatiebranche willen dat woningeigenaren vanaf 2021 hun cv alleen nog kunnen vervangen door een (hybride) warmtepomp of een andere duurzame manier van verwarming. Lisanne schreef al eerder over dit nieuws. Ik zet in deze blogpost op een rij hoe jij een goede duurzame keuze kan maken als je je cv-ketel vervangt.

Overstappen van internetprovider bij verhuizing? Besparen

Overstappen van internetprovider bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Je kan je abonnement op bijvoorbeeld internet meeverhuizen, maar je kan ook de opties opnieuw bekijken en overstappen naar een andere provider. In deze blogpost geven we je tips over je internetabonnement en een verhuizing

Dit is waarom je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering moet hebben Besparen

Dit is waarom je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering moet hebben

Het kan altijd gebeuren: je voert een klus uit bij een klant en er gaat iets helemaal mis. Het nog te plaatsen zonnepaneel valt op de gloednieuwe auto van de klant, de pot verf gaat over de peperdure bank of je veroorzaakt met je cirkelzaag letselschade bij je klant. Jij bent aansprakelijk en dat kan ervoor zorgen dat je diep in de buidel moet tasten. Sterker nog: er zijn ondernemers die hierdoor failliet gaan. Gelukkig is er de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die je hiervoor behoedt!

Dit heb je nodig voor de perfecte paastafel! Inspiratie

Dit heb je nodig voor de perfecte paastafel!

Ben je benieuwd wat de laatste en leukste paasdecoraties voor op tafel zijn? Solvari heeft de musthaves voor de paastafel voor je op een rijtje gezet. Check it out!

Zo kom je aan de beste energie aanbieding! Besparen

Zo kom je aan de beste energie aanbieding!

Energieleveranciers geven flinke kortingen of welkomstcadeaus bij een nieuw gas- en stroomcontract. Omdat er zoveel verschillende aanbiedingen zijn kan het lastig zijn om het overzicht te behouden en de juiste keuze te maken. Solvari heeft de belangrijkste punten op een rij gezet waardoor je snel de beste aanbieding kunt vinden. Je totale voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s per jaar!

Zo laat je je verbouwing zo soepel mogelijk verlopen! Besparen

Zo laat je je verbouwing zo soepel mogelijk verlopen!

We hebben er allemaal weleens van gehoord, verbouwingen die niet soepel zijn verlopen. Ruzie met de buren, een aannemer die niet komt opdagen of tijdens een verbouwing ontdekken dat er een vergunning nodig is. Allemaal zonde! Daarom deze blogpost met alle informatie die je nodig hebt om je verbouwing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Tien tips om eenvoudig stroom te besparen Besparen

Tien tips om eenvoudig stroom te besparen

Een keer lekker uit eten, wat spaargeld opzij zetten of de woning eens opnieuw inrichten. Het is altijd fijn om wat extra geld aan de kant te kunnen zetten voor andere zaken. De vaste lasten zijn de grootste kostenpost in vele huishoudens. De energierekening voert hier naast huur en hypotheek vaak de boventoon. Met deze tien tips kun je eenvoudig op stroom besparen en aan het einde van de maand wat meer geld overhouden.