Blog boordevol wooninspiratie

Op de wooninspiratieblog van Solvari vind je alles over duurzaam wonen, de mooiste trends voor je woning en de beste bespaartips.

Laat je inspireren door Solvari!
Alles wat je moet weten over een gietvloer Inspiratie

Alles wat je moet weten over een gietvloer

Je kan bijna geen wooninspiratieblad openslaan of je komt een gietvloer tegen. Gietvloeren zijn populair: het zijn dan ook mooie en praktische vloeren. Overweeg jij een gietvloer te laten gieten en wil je er graag meer over weten? Dan vind je hier alle ins en outs over gietvloeren. 

Vochtige plekken in huis? Dit kun je er tegen doen! Gezonde leefomgeving

Vochtige plekken in huis? Dit kun je er tegen doen!

Een vochtig huis is schadelijk voor je gezondheid, je woning en helaas zie je overmatig vocht ook nog eens terug op je energierekening. Dit komt mede door het warmteverlies, want vochtige muren isoleren heel slecht. Heb je het idee dat er teveel vocht in je huis aanwezig is? Er zijn gelukkig genoeg manieren om vocht te voorkomen én te bestrijden. Hoe herken je vocht en wat kun je er tegen doen? Dat vertel ik je graag in deze blogpost!

Goed voornemen: sparen. Zo doe je dat! Besparen

Goed voornemen: sparen. Zo doe je dat!

Het nieuwe jaar is afgetrapt en we hebben ons allemaal dingen voorgenomen. Zoals ieder jaar staat sparen bij veel mensen hoog op het lijstje. Maar hoe houd je nou écht geld over en hoe houd je die goede voornemens vol? Ik zocht het voor je uit!

De 5 best gelezen blogs in 2016! Inspiratie

De 5 best gelezen blogs in 2016!

Een jaar lang hebben we bij Solvari weer met veel plezier blogposts geschreven. Blogposts met informatie over grote en kleine klussen voor je droomhuis, blogposts om je te inspireren en blogposts die je helpen bij het maken van een keuze voor de juiste vakman. We kijken graag met je terug naar de best gelezen blogs van het afgelopen jaar. Vijf toppers op een rijtje!

Wonen: #5 trends in 2017 Inspiratie

Wonen: #5 trends in 2017

Wat zijn de trends op het gebied van wonen en leven volgend jaar? Opvallend: duurzaam wonen is en blijft belangrijk in 2017, iets waarop we ons leven steeds meer aanpassen. De belangrijkste trends voor 2017 voor jou op een rijtje!

Maak je eigen kerstdecoratie met deze tips Inspiratie

Maak je eigen kerstdecoratie met deze tips

Kerst staat weer voor de deur! Veel mensen kijken al uit naar lekker eten met familie of vrienden. Maar Kerst is meer dan dat! Mocht je iets extra’s willen doen of geen boom in huis willen hebben, dan kan je lekker zelf gaan fröbelen!

Zo bespaar je nog in 2016 en begin je 2017 goed Besparen

Zo bespaar je nog in 2016 en begin je 2017 goed

Het is december: een dure maand vol gezellige dagen, lekker eten en cadeautjes. Een mooi moment om eens lekker warm op de bank te zitten en te kijken wat je in dit jaar nog kan besparen. Zo houd je aan het einde van deze maand geld over, geld dat je kan besteden aan leuke dingen. Bevalt dat besparen jou wel? Kijk dan ook eens naar het jaar dat alweer voor de deur staat, want ook in 2017 kan je een hoop gaan besparen. Als dat geen mooi einde is van 2016 en een goed begin van het nieuwe jaar! 

Woontrend: het botanische interieur Inspiratie

Woontrend: het botanische interieur

Je kunt er niet omheen, natuurlijke materialen in je woning zijn hip! Op Solvari las je eerder al over kurk in je interieur, vandaag vertellen we je meer over de botanische woonstijl. Deze woontrend gaat alweer een tijdje mee, maar is nog steeds aanwezig in de woonwinkels.