Besparen op je energierekening? Stap over!

Lenneke
Lenneke Manschot
donderdag 07 december 2017, Geschatte leestijd: 1min

De energierekening is veel in het nieuws de laatste weken. Ook Vereniging Eigen Huis bericht: de energierekening stijgt komende jaren met €260 voor een gemiddeld huishouden. De tips en aanbiedingen in deze blogpost helpen je honderden euro's te besparen!

Om te besparen op je energierekening die komende jaren enorm stijgt, kan je een hoop dingen doen. Een blijvende oplossing is het isoleren van je huis, het plaatsen van zonnepanelen en het vervangen van je oudere kozijnen door nieuwe, kunststof kozijnen.

Stap over naar een andere energieleverancier en bespaar direct honderden euro's!

Wat ook goed kan helpen om je kosten voor je energierekening te drukken: overstappen naar een andere energieleverancier! Hieronder zie je een handig overzicht van aanbiedingen die nu lopen. Welke aanbieding vind jij het interessantst? Vorig jaar hielpen we al 4.526 consumenten overstappen en de besparing is nu nóg groter!

Als je kiest voor isolatie, dan zijn vooral spouwmuur- en vloerisolatie interessant. Je wooncomfort stijgt aanzienlijk, doordat je altijd een ideale temperatuur in huis hebt en je energierekening daalt met - als je het combineert - €750 per jaar! Dat zijn nog eens bedragen. Welke klus je eventueel ook uit laat voeren, als je het doet via een bedrijf dat je vond via Solvari, maak je bij ons kans op €250 korting. Stuur dan je offerte in naar actie@solvari.nl en dan maak je elke maand kans op deze vette cheque!